2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
من بازم انتقالم به تاخیر افتاد توکل بخدا اولش ناراحت شدم ولی بعد دیدم واقعا این جوری بهتره. چون فقط ...

در مورد روزه هم به صحبت چند تا از دکترها گوش کردم، تاکید دارن اگه تو سیکل انتقال هستید و دارو مصرف میکنید باید اب خیلی بخورید، گفتن اگه میخواید روزه بگیرید حتما باید فاصله افطار تا سحر اب زیاد بنوشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان باشه نگران شدم گفتم نکنه کیفیتاخوب نیست؟ دوتاش انتقال میدن. وای نمیدونی اینبارخیلی خوشحالم خداک ...

اره حتما خوبه اتفاقا من دفعه اول ۵ روزه انتقال دادم دفعه دوم خورد به تعطیلی و نشد یه روز بزارن بلاست بشه خودمم گفتم قبلش کاش ۴روزه انتقال بدن تو رحمم رشد کنن که همونم شد 

ایشالا خوشیت ادامه داره عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ای بابا سعی کن معده خالی نخوری که بدترمیشی تحمل کن ایشالا زودی روز انتقالت میرسه و مامان دوتافسقل بل ...

انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی نازنین جون خیلی زحمت کشیدی😘

عشقم نینی دار شدنت مبارک 

انشالله به سلامتی بیاد بغلت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان یه سوال داشتم لطفا هرکی میدونه لطف کنه جواب بده،من هفته هفتم و هماتوم دارم دکتر ۱۰ تا شی ...

به نظر من اگر لک بینی داری برو 

انشالله هرچی خیره برات اتفاق بیفته گلم❤️🥰

ممنونم ازت گلم  . ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم حتما خیری توش هست، ولی اگر ذخیره ات کمه به تعویق ننداز، منم دلم نمیاد اصلا روزه هامو نگیرم، گف ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم. من خیلی وقت پیش آز داده بودم زیر دو بود ذخیرم. قطعا الان پایین اومده. ینی به تعویق که میفته کمتر هم میشه؟ 

البته من که دیگه نمیتونم دوباره پانکچر و... کنم هزینه هاش خیلی بالاس و واقعا نمیرسونم. تنها فرصتم همین دو تا فسقله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
در مورد روزه هم به صحبت چند تا از دکترها گوش کردم، تاکید دارن اگه تو سیکل انتقال هستید و دارو مصرف م ...

اره ایشونم که قطعی ب من گف بخوای شروع کنی نباید روزه بگیری . خودشم حوزوی هس ازینا نیس ک الکی بگن نگیر و...

مشکلم سر اینه ک مخیر کرد منو بین اینکه روزه بگیرمو عقب بندازم درمانو یا شروع کنم و نگیرم. اگه اختیار نمیداد ب خودم با خیال راحت شروع می کردم.

عزيزم  واسه رحمت چي گفت سرد بود؟ نكفت بايد جيا بخوري؟

هیچی فعلا . گفت اول باید وضعیت لگن و نافم ک نبضش ضعیف بود رو درمان کنن بعد به رحم برسن. گف دو نوبت هم حجامت باید بکنیم. یکی عام یکی هم ساکرال از پشت رحم

ممنونم از راهنماییت عزیزم. من خیلی وقت پیش آز داده بودم زیر دو بود ذخیرم. قطعا الان پایین اومده. ینی ...

عزیزم به هر حال گذشت زمان ذخیره رو میاره پایین دیگه، البته ذخیره ات که خوبه، ولی تو پیج مام در مورد روزه گذاشته بودن که اگر ذخیره تون کمه روند درمان رو به تعویق نندازید