2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
مهربون‌جون‌پروژسترون‌خیلی‌آروم‌بایدخالی‌کنی خیلی‌خیلی‌تاثیرداره‌ من‌‌‌انتقال‌دوم‌خودم‌آمپولمو‌میزد ...

واقعا؟ یعنی خیلی اروم تزریق بشه؟ باشه میگم عزیزم فعلاکه میرم بیمارستان تزریق بعدبرم خانه خودمون مشهدبعدانتقال میدم مادرم بزنه. 

وای خیلی ممنون خیلی دلشوره دارم وبشدت هم خوشحالم الکی میخندم دعاکن بگیرن. دعاهاتون خیلی تاثیر داره بخدامنم سرافطارواسه همتون دعا میکنم. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

وای انشالله خداازدهنت بشنوه ازخدامه مثبت شه اینبارخیلی امیدوارم. فقط میگم چراجنینارو سه روزه انتقال ...

چه اشکالی داده تو زحمت رشد می کنه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم كيسه اب گرم بذار و اروم باهاش ماساژ بده كم كم پخش ميشه من هنوزم كه هنوزه ميزنم ديگه جاي س ...

سلام الهی عزیزم خب تاکی بایدبزنی؟ نگفتن؟ فکرکنم اینحوری باسنی دیگه نمونه برامون😂😂😂

چشم کیسه اب گرم میزارم, اون خودت درست کردی یاچطوریه؟ من حوله قبلامیزاشتم روبخاری. 

ممنون بابت انوکسا هم وای اون معضلیه واسه خودش

سلام الهی عزیزم خب تاکی بایدبزنی؟ نگفتن؟ فکرکنم اینحوری باسنی دیگه نمونه برامون😂😂😂 چشم کیسه اب گ ...

اگر لكه بيني كامل قطع بشه انشالله شنبه اخريشو ميزنم واقعا هم باسني نمونده امروز كلي خون اومد پشتم. كيسه اب گرم از داروخانه بخر اب كتري كه جوش اومد بريز داخلش بذار پشتت خيلي خوبه. فداتشم عزيزم😘😘بعدشم سعي كن تزريقش حداقل ١ دقيقه طول بكشه و اروم اروم تزريق بشه😘😘

خداياشكرت....❤️ 
اگر لكه بيني كامل قطع بشه انشالله شنبه اخريشو ميزنم واقعا هم باسني نمونده امروز كلي خون اومد پشتم. ك ...

انشالله بزودی برات قطع بشه لکه بینی برات حمدمیخونم عزیزم واقعا سخته ودردناک. وییی اره وقتی شدیدگوله میشه خون میریزه بیرون. 

چشم خوب شدگفتی شنبه ازداروخانه میگم همسرم بگیره, راستی استراحتام چطورباشه؟ قبلا خخخ تکون نمیخوردم اشتباه بود

واقعا؟ یعنی خیلی اروم تزریق بشه؟ باشه میگم عزیزم فعلاکه میرم بیمارستان تزریق بعدبرم خانه خودمون مشهد ...

اای جانم نمیدونی چقد حالت شااااادم میکنه.   ان شاالله بحق این ماه مبارک با نتیجه مثبتت شادی مون تکمیل تر بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اگر لكه بيني كامل قطع بشه انشالله شنبه اخريشو ميزنم واقعا هم باسني نمونده امروز كلي خون اومد پشتم. ك ...

عزیزم بلافاصله کیسه آب گرم بزارم؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

من بازم انتقالم به تاخیر افتاد توکل بخدا اولش ناراحت شدم ولی بعد دیدم واقعا این جوری بهتره. چون فقط 2 جنین دارم ولی باید هر کاری از دستم برمیاد بکنم.

دیروز رفتم مطب مامایی که طب سنتی کار می کنن طبع رحمم مشخص بشه بدونم بعد انتقال چی بخورم چی نخورم. متاسفانه وضعم زیاد نرمال نیس. گف کل ذخایر بدنت ته کشیده ضعف عمومی شدید دارم. با اینکه اصلاااا علایمی نه سوزش نه خارش و.. ندارم ولی عفونت شدید دارم. از اونورم گف انحراف لگن داری. در کل گف اصلاا صلاح نیس اینجوری بری آی وی اف. گف 2-3 ماه کار داریم تا رو براه بشی.

داروهای طب سنتی هم که گرون ازینورم نمیدونم برا ماساژ درست کردن لگن چقد میشه  هزینه هاش. توکل به خدا

گف به هیچ عنوان برات صلاح نیس روزه بگیری چون این درمانهارو و تقویتیارو نمیرسی تکمیل کنی و خوف خطر هست. 

مگر اینکه کلا آی وی اف رو یه مدتی به تاخیر بندازی که بدنت رو فرم بیاد.

موندم نمیدونم شروع کنم و روزه نگیرم یا نه ماه رمضانو بگذرونم بعد شروع کنم که 3-4 ماه عقب میفته همه چی.

ممنون میشم دعا کنین ازین سردرگمی دربیام.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من بازم انتقالم به تاخیر افتاد توکل بخدا اولش ناراحت شدم ولی بعد دیدم واقعا این جوری بهتره. چون فقط ...

انشالله هرچی خیره برات اتفاق بیفته گلم❤️🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
انشالله بزودی برات قطع بشه لکه بینی برات حمدمیخونم عزیزم واقعا سخته ودردناک. وییی اره وقتی شدیدگوله ...

فداي دل مهربونت عزيزدلم استراحت من سه روز اول بيشتر رعايت كردم زير پاهامم يدونه بالشت ميذاشتم روزي هم چند سري ٥ دقيقه اي تو خونه اروم قدم ميزدم دولا راستم نميشدم و توالت فرنگي استفاده ميكردم

خداياشكرت....❤️ 
من بازم انتقالم به تاخیر افتاد توکل بخدا اولش ناراحت شدم ولی بعد دیدم واقعا این جوری بهتره. چون فقط ...

عزیزم حتما خیری توش هست، ولی اگر ذخیره ات کمه به تعویق ننداز، منم دلم نمیاد اصلا روزه هامو نگیرم، گفتم تعدادیش رو میگیرم، که هم دلم اروم بشه و هم بدنم ضعیف نشه