2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
خانوما من سه شنبه مرکز مام بودم این برگه رو دادن بهم . تعرفشونو نوشته 

نسبت به بانكچر من ٤٠٠ تومن تعيين جنسيت زياد كردن از ١٧ اسفند تا الان٢٤٠٠ تعيين جنسيت رو گرون گردن 

من شنبه میخوام برم که میشم ۶ هفته و ۷ روز .در کل صبی نوبت داشتم.اینکه اینجوری گفت استرس گرفتم نرفتم

از ادمايي كه بهت استرس ميدن دوري كن اينو خودمم چشيدم كه دارم بهت ميگم يه بنده خدايي هست خودش يدونه داره اما حاضر نيست قبول كنه منم حق مادر شدن دارم از هر راهي ميخواد استرس وارد كنه بهم و مثل اين ٧ سال دل بشكونه. هرروز زنگ و پيام كه خونريزي نكردي؟ دكتر نگفت بچت ميمونه يا نه؟ نمونه اخرشم اين بود كه گفت يه خانمه تو محلمون حامله بود كرونا گرفت خودشو بچش مردن😐😐😐يعني تمام تلاششو داشت انجام ميداد ولي ديگه ديدم اينجوري نميشه هربار الان پيام بده جواب نميدم زنگم بزنه ميگم گوشيم خرابه يا كار دارمو زود قطع ميكنم. اينجور ادما بايد از زندگي ماها حذف بشن تا استرس نگيريم چون خودمون به اندازه كافي داغونيم

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دادگاه رو رفتی واسه جنین؟ چقدر مدت انتظار داره تو مام؟ اسپرم اهدایی نمیدونی چند میگیره مام؟

اسپرم اهدایی 2.5 مام من دیروز پرسیدم 

نه هنوز عزیزم دادگاه نرفتیم تازه دیروز تصمیم گرفتم جنین اهدایی بگیریم و دکتر همسرم نامه داد و یکم اردیبهشت با دکتر خودم نوبت دارم باید اونم نامه بده تا بریم بخش اهدایی و اونا بگن چی کار باید بکنیم برای نوبت اگه بخوام از بانکشون بگیرم 6ماه فکر کنم اگه بخوام از زوج بگیرم سریع شروع میشه 

دیگه همه کار کردم فقط باید خدا بخواد 

انشالله میخواد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان کی النوا داشته برای پانکچر؟ چند تا تخمک داشتین باهاش؟

من داشتم ۲۶تا تخمک داشتم با ذخیره ۵.۶

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
از ادمايي كه بهت استرس ميدن دوري كن اينو خودمم چشيدم كه دارم بهت ميگم يه بنده خدايي هست خودش يدونه د ...

آره بخدا.چیکا جون من که دیگه احساس میکنم اینقدر ضعیف شدم دیگه حتی توانایی استرس و رنج خوردن و ناراحتی  رو هم ندارم.حتی احساس میکنم دیگه توانایی اشک ریختن هم ندارم.اینقدر که این مدت فشار روم بوده.واقعا نمیدونم به چه مرحله ای رسیدم که همچین حسی دارم

خدا به هممون کمک‌ کنه

ميكن داپلر الان فهميدم اونم نيست  جون  يكي بجه ها از دكتر لاهوتي پرسيده كه خونرساني ب ...

خدايي خيلي نامرديه اين قيمت چون سونو سونو هستش ديگه كار اضافه اي انجام نميدن كه😐😐چي بگم والله بجايي كه دست مردمو بگيرن بيشتر براي جيبشون كيسه ميدوزن😞خدايي من از همه چي راضي بودم هم دكتر هم بيمارستان هزينه پانكچرم ٥ تومن شد ٢٧ تا تخمك داشتم هزينه فريز ١٧ تا جنينم ١٧٠٠ شد هزينه انتقالم ٢٦٠٠ شد

خداياشكرت....❤️ 
ثمین جان من فقط کیوتن و پرکناگر استفاده میکنم نیازه مکمل دیگه ای بخرم؟ 

از نظر من همینا خوبه ماکاویت اف هم خیلی دکتر روش حساس بود اگر میتونی اونم بخر 

[QUOTE=185725334]امروز رفتم دکتر بهم هم پرگووریس داد هم النوا!  اینجوری فقط ۵.۵ میلیون پول آمپولام میشه 😓😓 پ 

متاسفانه داروها آزادن .تکمیلیه من ۱۵۰۰ فقط هزینه داروها رو میده 

۳۵هفته رفتم سن جنین ۳۴هفته و۲روز بود ۲۳۶۰گرم بود ازاونموقع نرفتم دیگه سونو 

یک سونو ۳۸ هفته برو اگه بالای ۳ کیلو بود  خوبه اگه هفته ای ۵۰۰ اضافه بشه  تا اون موقع۳ وخورده ای هست  منم میخواستم تا۳۹ صبر کنم به خاطر فشارم زود در اورد واینکه وزنش خوب بود