2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
چه دوست بيخودي واقعا البته معذرت ميخواما. كي گفته هفته ٥ قلب ديده ميشه تازه از ٦ هفته قلب ديده ميشه ...

چی بگم عزیزم.میگفت برای همه تو پنج تشکیل میشه.گفتم پس من ۵ هفته دو روز رفتم دکتر چیزی نگفت.خلاصه کلی استرس بهم وارد شده.چیکا جون شما کی رفتی سونو قلب؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمهایی که ای وی اف شدین و جواب گرفتین میشه لطفا کمکم کنید.شما سونوی ساک و سونوی قلب رو تو چند هفتگ ...

عزیزم‌منم ۵ هفته و ۴ روز رفتم‌فقط کیسه زرده و ساک بود تازه دفورمگیم داشت ۹ هفته رفتم خدارو شکر قلبش تشکیل شده بود . عادتشونه ته دلو خالی کنن

خدای من خدای معجزه هاست . 
چی بگم عزیزم.میگفت برای همه تو پنج تشکیل میشه.گفتم پس من ۵ هفته دو روز رفتم دکتر چیزی نگفت.خلاصه کلی ...

واي چه زوري هم ميگه 😂براي همه پنج هفته تشكيل ميشه!🤕🤕🤕من ٦ هفته و دوروز رفتم سونو تازه ديد سحر هم ٦ هفته و ٣ روز بود كه باهم رفته بوديم اونم ديد خداروشكر. اگر زودتر بود دكترمون صد در صد به هردومون ميگفت ٥ هفته بيايد😒😒😒

خداياشكرت....❤️ 

[QUOTE=185759201]عزیزم‌منم ۵ هفته و ۴ روز رفتم‌فقط کیسه زرده و ساک بود تازه دفورمگیم داشت ۹ هفته رفتم خدارو شکر قلبش ...[/QUOTE

خدا رو شکر.از صبح بدجور دلهره ای تو دلم افتاده

سلام عزيزم ببخشيد ريپلايت كردم تا حالا ورزش مداوم كردي؟خيلييييي تاثير داره براي ما كه تنبلي تخمدان ...

سلام عزیزم قربونت برم خواهش میکنم 

اره عزیزم من حتی قبل اینکه وارد سیکل پانکچر اول بشم وزن از نزدیک 80آوردم رسوندم به 62کیلو ولی خوب فایده ای نداشت برای من 

واي چه زوري هم ميگه 😂براي همه پنج هفته تشكيل ميشه!🤕🤕🤕من ٦ هفته و دوروز رفتم سونو تازه ديد سحر هم ...

من شنبه میخوام برم که میشم ۶ هفته و ۷ روز .در کل صبی نوبت داشتم.اینکه اینجوری گفت استرس گرفتم نرفتم

سلام عزیزم مبارک باشه  منم ۹ اسفند زایمان کردم  تو خوبی؟ نی نی خوبه چند روزشه؟

ممنون شما هم مباركت باشه شما خوبي؟ اسم كوچولوتو چي گذاشتي؟ وزنش دنيا اومد چقدر بود؟

پسر من ٢ ازديبهشت ٢ ماهش ميشه

اولاش زردي داشت اذيت شدم

بعدشم سينه هام زخم شد نتونستم شير بدم شيرم كم شد شيرخشك دادم 

علت اينهمه گرون گرفتنشون چي هستش من مطب تحت نظر بودم سونو و ويزيت ٢٠٥ تومن☹️مگه چيكار ميكنن ٥٢٨ تومن ...

ميكن داپلر الان فهميدم اونم نيست  جون  يكي بجه ها از دكتر لاهوتي پرسيده كه خونرساني به رحمم چطوره گفته جيزي نميبينم  سونو واژينال  همون زمستون ٣٦٠ بود الان شده ٥٢٩ به خدا كار خاصي هم انجام نميدن  مثل بقيه دكترها ي ناباروري ديگه ان  هيچ مكملي هم تجويز نميكنن واسه همه هم فقط سينال وhmgالبته طبقه سه  وگرنه دكتر منتظري واسه يكي از بجه هاي اينجا بهترين امپول ها رو نوشتن ، الان چيكا جان ميگه چون إنتي تي پي او بالا بود برام قرص تجويز كردن من  همينن تو ازمايشات نبود  الان خودم به دكتر اينجا تو شهرمون كفتم اين فاكتور رو برام بنويس الان چيكا جان ٣ بار وسونو شده واسه ضخامت ولي من فقط يك بار اونم بعد شروع استراديول  روزي ٤ عدد بايد ١٠ روز بگذره  برم واسه سونو اونم معلوم نيست ضخامت  زياد بالا بره كه كنسل ميكنن  ولي اكه دو بار سونو كنن وارزونتر باشه به نفع ماست 

[QUOTE=185759201]عزیزم‌منم ۵ هفته و ۴ روز رفتم‌فقط کیسه زرده و ساک بود تازه دفورمگیم داشت ۹ هفته رفت ...

وای من روزگار نداشتم تا وقتی که دکتر قلبشو دید ببین ۸ هفته و چند روز رفتم سونو . خیالت راحت عزیزم . استرس نداشته باش

خدای من خدای معجزه هاست .