2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم چرا جواب ندادن؟ هزینه پانکچر ۵۲۰۰ فریز من برا ۱۸تا جنین ۲و ۱۶۰ دادم  انتقال رو فک ...

ثمین جان ابن سینا اصلابخش حسابداریش جواب نمیده چند روزه 

متاسفانه من چند روز پیش اونجا بودم‌نپرسیدم

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شما بايد چند روز استراديول بخورين بعد برين سونو ؟ همراه با استراديول اسپرين ٨٠ هم شروع كردين ؟& ...

سلام روز دهم یا یازدهم باید برم سونو. دیشب که آسپرینو  گفتم گلم بله اونم از روز اولم شروع کردم

در اندک من تویی فراوان یارب..
ثمین جان ابن سینا اصلابخش حسابداریش جواب نمیده چند روزه  متاسفانه من چند روز پیش اونجا بودم‌نپ ...

عه جدی؟من نمیدونستم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الان مام پانكچر شده٩ ميليون انتقال شده٤ ميليون 

اوه اوه واقعا خیلیه ها

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام ممنون اره اول هفته ۳۷کیسه ابم پاره شد ۴فروردین طبیعی زایمان کردم وزنش ۲۷۵۰

عزیزم نینی که دستگاه نرفت؟ من میخوام ۳۸هفته و۳روز زایمان کنم البته دکتر گفت نگهدار تا ۳۹و۳روز ولی دیگه خودم دوس دارم هفته بعد باشه ...ازاونورم همه میگن یه روز هم یه روزه  بذارم بیشتربمونه 

سلام بچه هااا 🤗🤗🤗

خوبین همگی ❤

من انتقالم یک ماه عقب افتاد😶😶😶

میخاستم امروز استرادیول شروع کنم

ز زدم دکتر گفت بذار یک ماه لووتیروکسین بخور چک کن دوباره..tsh اومده بود پایین اون وقت بیااا... 

خلاصه ک ماه دیگه باید برم

حتما خیر و مصلحت خداست..

راضی ام ب رضایت خودش🙂🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵