2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دکتر منتظری عزیزم

عزیزم پس همینه چون دکتر تو تیم دکتر نصر نیست ارزونتره و فکر نکنم الان منتظری 280باشه فکر کنم 380داری اشتباه میکنی من امروز مام بودم میخواستم بپرسم یادم رفت حالا باز یکم نوبت دارم میپرسم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با بیمه میده؟ از بیرون کسی بره میتونه بگیره یا به مریضای خودشون میدن فقط

والا من قبلا گرفتم ازشون وقتی مریض اونجا نبودم الانش رو نمیدونم .الان که کلا توی برگه مینویسن دکترا .بیمه داشته باشی شماره کدملی میدی نداشته باشی هم آزاد .میخوای من ۷ ام میرم سوال کنم برات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دقیقا اون جنینی که ۵ ماهشه تو انومالی معلوم میشه مشکل داره هم قلب تشکیل شده هم رشد میکنه  منم ...

سپیده یعنی تا الان کاریوتایپ نداده بودی؟

برا من یرا تشکیل پرونده خواستن که

انشالله که مشکلی نیست عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پس باید دعاکنیم برا ۳قلو   شوهرمنکه همش میگفت ۳قلو میخوام  حالا جدیداناامید شده میگه خدا ...

الهی منم همسرم میگه دو قلو خدا کنم زود مامان بشیم حالا چه بهتر که سه قل یا دو قل بشه گرچه پرخطره ولی حال میده😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ولی عزیزم من و همسرم لطف خدا شامل حالمون شد. اول زندگی رفتیم برای چک آپ دکتر بهم گفت همه چی عالیه. ش ...

ای جونم خداروشکر

واقعا خاطرات شیرین داشتن نعمته

مرور همین خاطرات الان دلت رو آروم میکنه

من از یه طرفی خوشال بودم که خداروشکر ک زودتر مشکلمون رو فهمیدیم و وقتمون هدر نرفت ولی از یه طرفی هم میگم باعث شد تموم انرژی و لحظات زندگیمون صرف این مسئله بشه

انشالله که پایانش برای هر دومون و همینطور برای دوستای تاپیک شیرین و خاطره انگیز باشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الهی منم همسرم میگه دو قلو خدا کنم زود مامان بشیم حالا چه بهتر که سه قل یا دو قل بشه گرچه پرخطره ولی ...

دوقلو یه دختر یه پسر میخوام ولی ۳تازیاده ازتوان ادم خارجه ولی هرچی خدابخواد 

یا رب العالمین
مرسي عزيزم به دكترم پيام دادم ميگه  ادامه بده به خوردن دوباره بعد ١ ماه ازمايش ميدي  ولي ا ...

اره حتما چک کن . من سال پیش آزمایش دادم ۸۰ بود  . یادمه که دکتر گفت رنج بین ۳۰ تا ۱۰۰ هیچ نوع مکملی نخور . امسال ۳۲ بودم خیلی کمه

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم پس همینه چون دکتر تو تیم دکتر نصر نیست ارزونتره و فکر نکنم الان منتظری 280باشه فکر کنم 380داری ...

اتفاقا صبح من رفتم برگه پرداختمو نگاه کردم، شاید باز گرون کردن، شنبه میرم باز، بهتون میگم