2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
من فعلا منتظرم‌پریود شم برم دنبال کارام . ولی موفو و حرکت صفره خیلی امیدوار نیستم . میگن تعیین جنسیت ...

ايشاله هرجي خيره پيش بياد   پيش كي ميري ؟  ايشاله با داروهاي كه ميخوره تغيير كرده باشه  خودت اوابوست واينا ميخوري ؟

جند بار برسيدم از دكتر كفتم براي انتقال اسبرين نميخوام كفت سقط نداشتي وانتقال أولته نه  لازم ني ...

منم انتقال اولمه به دکترم گفتم برم ازمایش ایمنی بدم قرصی دارویی چیزی اسپرین هرچی گفتم میگه نه مگه تاحالا سقط داشتی که بخوای اینارو بخوری اخرش نذاشت

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنين ها ي دختر رو  نخواستم از بين بردن  ، عزيزم الان خيلي ها بودن امپولشون رو عوض كرد ...

عزیزم من شانس دو بار امتحان کردم یکبار رویان یکبار مام دیگه به نظر سومین بار حماقت پول دیگه برام نمونده که بخوام هی برم شاید برام جنین تشکیل بشه برای این دو بار پانکچر 40تومن تقریبا هزینه کردم قبل iui و آزمایش شد 10تومن یعنی تا الان 50میلیون هزینه کردم بینتیجه دیگه گفتم یدفعه اهدایی بگیرم این امپول خیلی عوارض داره دیگه حاضر نیستم الکی بزنم 

ايشاله هرجي خيره پيش بياد   پيش كي ميري ؟  ايشاله با داروهاي كه ميخوره تغيير كرده باشه &nb ...

من دکتر انصاری پور رو انتخاب کردم . البته ابن سینا که بودم خیلیا بارداربودن و دکترشون محمد زاده بود . ممنون ببینیم چی میشه . نه فعلا کیوتن و زینک و .... رو میخورم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
يك نوع كورتون هست نه مرفين

بله ببخشید کورتون اشتباه نوشتم انقد که سریع لازم دونستم بگم که خوردن سرخود این قرص اصلا درست نیست حواسمو جمع نکردم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیز دلم منم روز پانکچر نزدیک نه تومن دادم ولی سه تومنش رو فیش نوشته بود برای فریز و انتقال . ی ...

عزیزم من 17اسفند پانکچر کردم اونموقع شده بود 7الی 7500 من بعد تو پانکچر شدم اگه یادت باشه الان باز دوباره یه چند روزی میشه دوباره افزایش قیمت دادن هم ویزیت و سونو رو هم پانکچر 

پانکچر الان شده 8500الی 9تومن 

هزینه فریز شده 4

هزینه انتقال 4

یعنی در عرض یک ماه دوبار افزایش قیمت دادن تقریبا خیلی نامردیه 

نميدونم والا ولي من تا اونجا ميدونم سونو واژينال دابلر مربوط به وضعيت تخمدان ها ست چيزي كه ماما دكتر ...

اونا دیگه تخصصی هست به کسی نمیگن من چون همکاربودم ومیدونست میدونم توضیح میداد.تو بیماری های دیگه هم مثل دیالیز اینا برا بررسی عروقی مریضهارو داپلر میفرستیم 

عزیزم من 17اسفند پانکچر کردم اونموقع شده بود 7الی 7500 من بعد تو پانکچر شدم اگه یادت باشه الان باز د ...

ای بابا ...

چاره چیه انشالله هرچه زودتر نتیجه بگیریم 

در اندک من تویی فراوان یارب..