2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
كم و زياد شدن لكه بيني و درداي عجيب و غريب كه مياد و ميره يعني تمام اين مراحل چه قبل از باردار شدن چ ...

ای جانم عزیزم. نگران نباش من با اکثر آی وی افی ها صحبت میکنم همین علائم رو دارن. خانوم گلی شما الان بارداری یه مرحله ی خیلی مهم از زندگیت اصلا استرس و ناراحتی نکن هم برای بچه و هم برای خودت خوب نیست. فقط از تک تک لحظه های حس کردنش تو وجودت لذت ببر و دیگه به گذشته فک نکن. توکل بر خدا عزیزم. ممنون خیر ببینی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم عزیزم. نگران نباش من با اکثر آی وی افی ها صحبت میکنم همین علائم رو دارن. خانوم گلی شما الان ...

توكل برخدا هرچي خودش بخواد من همه تلاشمو كردمو ميكنم باقيش دست خودشه. ممنونم عزيزدل مهربون😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
اینایی ک گفتی دقیقا فکرای منم هست آره واقعا خیلی بدشانس بودیم که همچین چیزی اول زندگی برامون پیش او ...

ولی عزیزم من و همسرم لطف خدا شامل حالمون شد. اول زندگی رفتیم برای چک آپ دکتر بهم گفت همه چی عالیه. شوهرم رفت اورولوژیست معروف شهرمون شوهرم گفت آزمایش بنویس گفت هر وقت اقدام خواستین بکنین بیا الان نیاز نیست. واقعا ازش ممنونم. من تو زندگیم سختی زیاد کشیدم ولی پنج سال اول زندگی متاهلیم عالی بود. تمام ایرانو گشتیم بی دغدغه. خونمونو ساختیم. ماشین خریدیم و کلی کیف کردیم. در عوض این یکسال و چند ماه داغون شدم. پیر شدم از غصه. الان میگم چه خوب شد لااقل اون پنج سال رو لذت بردم. خداروشکر میکنم که این اتفاق افتاد وگرنه ما هم از اول درگیر این غم میشدیم. 

توكل برخدا هرچي خودش بخواد من همه تلاشمو كردمو ميكنم باقيش دست خودشه. ممنونم عزيزدل مهربون😘😘😘😘❤️ ...

کیف کن مامانی الان💃💃💃💃🥰🥰🥰🥰 غصه ها رو بریز دور

زینب جان دکتر من ویتامین دی را نگفته بخورم واسپرین.بعد انتقال اولم دیگه مطب نرفتم بعضی بچه هامیگن بر ...

اسپرين را براي غلطت خون نميدن ، براي خونرساني بيشتر به رحم و تخمدان ميدن

نه اصلا تاثیر نداشت. کلا شوهرم داروگیاهی بس که خورد درخت شد بیچاره. ژل رویال رو هم در کنار عسل و خیل ...

عزیزم همه ی ما که همسرامون ضعیف هستن این فکرارو داریم. خیلی ب اختلال کوروموزوم و ژنتیک فکر میکنیم. ارولوژها هم معمولا همه چی رو تقصیر ژنتیک میندازن. درسته که تو فامیل هم ناباروری دارید ولی بنظر من چند بار تلاش کنید. من حتی بجای شما بودم یه بار دیگه معجون عسلی که ما استفاده کردیم رو استفاده میکردم.شاید قبلی اصل نبوده یا کیفیتش خوب نبوده. یکی دو شیشه که استفاده کنید تاثیرش مشخص میشه اگه تاثیر نداشت ادامه ندید

این معجون رو کاربری به اسم زهرا بهم معرفی کرد البته برای اون تاثیر خیلی زیادی داشته کاربریشو برات میفرستم برو تاپیکاشو بخون

زهرا شهریور پسرش دو ساله میشه😍

از طریق گوگل پیداش کردم و بخاطر اینکه باهاش چت کنم ابنجا عضو شدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه اصلا تاثیر نداشت. کلا شوهرم داروگیاهی بس که خورد درخت شد بیچاره. ژل رویال رو هم در کنار عسل و خیل ...

زهرا_2۴

عکس پروفایلش مذهبیه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم همه ی ما که همسرامون ضعیف هستن این فکرارو داریم. خیلی ب اختلال کوروموزوم و ژنتیک فکر میکنیم. ا ...

اره عزیزم باید تلاش کرد. گلم رفتم تو تاپیکت دنبال عکس شیشه ی عسل پیر ایرانی باز شد ولی تصویرش حذف شده فک کنم یه چک کن بی زحمت. اره عزیزم برم تو سیکل مجدد حتما امتحان میکنم

البته عزیزم الان ک بسلامتی داخل سیکل انتقالی نیاز به مصرف ژل ندارید

انشالله که کارت به اونجا نمیرسه که بهش نیاز پیدا کنی

منظورم اینه که نباید ناامید باشی تا جایی که حست میگه تلاش کن ببین چی به صلاح زندگیته

ما خانوما خیلی پرتلاشتر از آقایونیم و به این زودیا خسته نمیشیم

البته عزیزم الان ک بسلامتی داخل سیکل انتقالی نیاز به مصرف ژل ندارید انشالله که کارت به اونجا نمیرسه ...

اره عزیزم حق با شماست🥰🥰🥰🌷🌷🌷