2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزيزم ببخشيد اشتباه كردم ٥٢٨ تومن هم در قبال سونو  وويزيتشون واقعا كم

دقيقا درست برداشت كرديد مام الكي گرون ميگيره كه ملت فكر كنن چون گرونه حتما بهتره 

من كلا با مراكز مخالفم ادم بايد بره مطب دكتر مورد نظرش و  پروسه ميكرو و انتقال را در بيمارستان انجام بده بيمارستانهايي مثل عرفان و بهمن 

من زیرجلدی روبازو زدم ولی عضلانی واقع ادم تسلط نداره.میشه توضیح بدی چجوری میزنی؟ایستاده یا خوابیده م ...

تا حالا امپول زدی ب کسی اگه زدی که مثل همونه دیگه اگر نزدی اموزشش تو گوگل هست فیلمشو ببین 

بعد یه کمم باید جراتشو داشته باشی دیگه. ب نظر من که کاری نداره حداقل کار خودتو بتونی راه بندازی خوبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم خیلی تبریک میگم بهتون خوبید نینی هاتون خوبن چ میکنید با بچه داری ی شرح حال بدید شی ...

سلام عزیزم خوبی بسلامتی فارغ شدی؟ 

پسر من ۴۶ روزشه 

من شیر خشک دادم (آپتامیل) ۳۳۱۰ کیلو بود 

نی نی شما چند روزشه و چند کیلو بود بدنیا اومد ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
تا حالا امپول زدی ب کسی اگه زدی که مثل همونه دیگه اگر نزدی اموزشش تو گوگل هست فیلمشو ببین  بعد ...

جراتشو دارم بلدنیستم دوبار پانکچر کردم امپولای زیر جلدی راخودم زدم فقط دوسه دفعه اول رفتم بیرون که یادبگیرم اونم یادم‌نمیدادن‌گفتن خودت نمیتونی تا نفر سوم اروم انجام‌داد که من ببینم وتوضیح دادبرام خداخیرش بده چندتاییشو شوهرم زد بعدش دیگه خودم.پانکچر دومم که دیکه پنبه والکل هم نمیزدم همونجور فرومیکردم  

فیلمای نت رادیدم یکی دوتا ولی انگاری بالا میزد تو پهلو ولی براماکه هیچوقت اونجا نمیزنن

یا رب العالمین
انشالله که برای منم توهم باشه آخه سنم بالاس ۳۲ هستم یه خانومی از شمال اومده بود ۳۴ سالش بود یایئسه ش ...

عزیزم خیلی هم جوونی، من ۳۶ سالمه، خونریزیم هم کم شده، ولی تا جایی که بتونیم باید تلاش کنیم

بعد هم من جایی خوندم که وقتی تعداد فولیکول انترال کمتر یا مساوی چهار هست، ریسک مونوپوز در طی چند سال اینده بالاتره

نه عزیزم فکر مورفو و تحرک صفر فکر نکنم. من ماه پیش ۸ روز زودتر پریود شدم این ماه هم که گذشته و نشده ...

نه بابا این چه فکریه ‌،یائسگی کجا بود . اگه خدا بخواد اینا همش بهانس . ببین فردا حتما بی بی چک بزن . شاید خدا میخواد سورپرایزت کنه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم خیلی هم جوونی، من ۳۶ سالمه، خونریزیم هم کم شده، ولی تا جایی که بتونیم باید تلاش کنیم بعد هم م ...

قربونت اختلاف سنی با هم نداریم دوستم. آخه من بدونه دارو خیلی هم فولیکول ندارم خیلی کمه سه بار سونو شدم یه بار روز ۶ هر تخمدان فقط یکی داشت که سایزشون نسبت به روزش خوب بود. دو بارم دیگه هم با لتروزول و کلومیفن هر تخمدانم ۴ تا فولی داشت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله که برای منم توهم باشه آخه سنم بالاس ۳۲ هستم یه خانومی از شمال اومده بود ۳۴ سالش بود یایئسه ش ...

عزيزم خواهر شوهرم با اينكه تخمكش ضعيف بود در سن ٤١ سالگي دومين بجه اش 

ممنونم عزيزدلم اين فشاري كه به ادم مياره موقع بالا اوردن اون خيلي بده. حتما امتحان ميكنم عزيزم فداي ...

ببین عزیزم فقط به بچه ها فکر کن . میدونم‌بخدا منم مثل تو بودم ولی خوب کم کم بخور . بیسکویت شور حالت رو بهتر میکنه مثل ترد . 

ولی آب اون‌موقع من کم خوردم آب دور جنین کم شده بود بعد شروع کردم به خوردن . موقع خوردن خودتو سرگرم‌کن . خوراک لوبیا رو امتحان‌کن احتمالا بالا نمیاری باهاش 

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه بابا این چه فکریه ‌،یائسگی کجا بود . اگه خدا بخواد اینا همش بهانس . ببین فردا حتما بی بی چک بزن . ...

فدات گلم. والا همسرم بی بی چک نمیخره میگه باز ناراحت میشم ولی خودم دوس دارم بزنم چون دیگه مثل سابق نیستم و ناراحت نمیشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مطب ميرين؟

بله مطب ميرم سونو و ويزيت ١٨٠ تومن ميشه ولي تو ابن سينا ١٠٠ تومن اينطوراس 

انصاري پور متاسفانه ديگه بيمارستان بهمن نميره و مريضا را براي پانكچر و انتقال مي بره ابن سينا ، براي همينبت  اين دكتر استثنا" ادم ابن سينا بره بهتره ،