2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=185641718]کسی الان درسیکل آی وی اف هست؟ بچه ها من امروز ۱۱روز پریودیمه تست کرونام مثبت شد خیلی نگرانم😢😢

یعنی پانچر داری یا انتقال؟

احتمالا کنسل میکنن برات تومرکز ما یه خانمی تست نداده بود پانکچرش نکردن

یا رب العالمین
نه خبرش هنوز نشدم اعصابمو خورد کرده حالا هر ماه سر وقت می اومد نمیذاشت یه روز دیرو زود بشه ها. خارجی ...

عزیزم میخواستم بگم راجع به اینکه پریود نمیشی غصه نخور و اصلا عجله نکن.شاید همین واست یه خبری داشته باشه.من لحظه انتقالم درد داشتم در کل هم یه کم به اون قسمت حساسم تا دکتر دید درد دارم انتقال رو کنسل کرد گفت اینجوری نمیشه اگه اذیت بشی ممکنه جنین پس زده بشه به همین خاطر کنسل کرد و دو روز بعدش با بیهوشی انتقال داد.اما اون روز خیلی غصه خوردم .چون مال همه خانما انجام شد جز من.بهم میگفتن شاید خیری توش بوده.اما من بازم ناراحت بودم.دو روز بعد دکتر با بیهوشی برام انتقال داد.که خدا رو هزار مرتبه شکر بالاخره بعد از چند بار در کمال ناباوری مقبت شدم

پس تو هم غصه نخور و هی نگو چرا نمیشم.بگو خدایا هر چی خیره برام پیش بیار

دوستای گلم یه سوال دارم ازتون. همسرم میتونه یاد بگیره پروژسترون رو بزنه؟

اره عزیزم چرا نشه. اینجا اکثرا همسرامون پروژسترون رو تزریق میکنن. میتونین یبار برین درمونگاه تا یادش بدن یا اینکه فیلم تزریق امپول عضلانی رو تو نت ببینه. خیلی اسونه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اره عزیزم چرا نشه. اینجا اکثرا همسرامون پروژسترون رو تزریق میکنن. میتونین یبار برین درمونگاه تا یادش ...

ممنون عزیزم از راهنمایی. اره میاد ببینه یا بگیره🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خیلی چیزااا اینکه میری ببینی فندقات جنسیتشون چیه وچه رنگی باید بری خرید ..اینکه کدوم تپلیه کدوم ریزه ...

اي جانم ننه فداشون بشه🥺🥺🥺🥺انشالله انشالله دلم قنج رفت الهي قسمت همه منتظرا به حق امام زمان😍🥰

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم میخواستم بگم راجع به اینکه پریود نمیشی غصه نخور و اصلا عجله نکن.شاید همین واست یه خبری داشته ب ...

مرسی عزیزم.باشه چشم اتفاقا من اوایل خیلی استرسی بودم و غصه میخوردم الان میگم هر چی که خیره همون بشه باورت میشه از وقتی سپردم به خودش آرومترم و به این نتیجه رسیدم با استرس و ناراحتی هیچی تغییر نکرده پس خودمو به خودش و بزرگیش سپردم. خدا رو شکر که مثبت شدی. انشالله که من و همه منتظرا مثبت بشیم. 💋

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چیکا جون من توی بارداریم تا ۱۰ هفته ۱۰ سردرد شدید داشتم و تهوع . البته سردرد قطع شد و تهوع با من مون ...

ممنونم عزيزدلم اين فشاري كه به ادم مياره موقع بالا اوردن اون خيلي بده. حتما امتحان ميكنم عزيزم فداي محبتت. من حس ميكنم از بي ابي بدنمم هست كلا شايد دو ليوان اب بخورم اصلا نميتونم از يه طرفم استراديول و پروژسترون استفاده ميكنم و تكرر ادرار هم دارم بعضي اوقات حس ميكنم بدنم بي اب شده دارم سعي ميكنم اب زياد بخورم

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جون شاید هم سردردت به خاطر معده خالی باشه.اخه گفتی از صبح فقط یه سیب خوردی.چرا غذا نمیخوری؟

افتاب جون روزا اصلا اشتها ندارم وزنمم ٥ كيلو اومده پايين شبا فقط همسرم هست يكم غذا ميخورم اونم سريع معدم سنگين ميشه 

خداياشكرت....❤️ 
منم اون اوایل توهمات یایسگی رو داشتم ، دست خودم ادم نیست، بهت حق میدم

انشالله که برای منم توهم باشه آخه سنم بالاس ۳۲ هستم یه خانومی از شمال اومده بود ۳۴ سالش بود یایئسه شده بود. منم خونریزیم هی داره کمتر میشه به این خاطر رفتم توی فکرش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤