2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
اونم از پريودي خوردين ؟ نميدونم چرا دكتر واسم تجويز نكرده اخه روزي ٤ تا استراديول دارم

بله . نمیدونم شاید بمن بخاطر کورتاژ که داشتم داده یا شاید دلیل دیگه ای داره نمیدونم شما مگه سیکل انتقالو شروع کردی؟ شاید بهتون بگن بعدا بخورید من نمیدونم گلم شاید لازم ندونستن

در اندک من تویی فراوان یارب..

[QUOTE=185643024]عزیزم  پریناتال رو من توی بارداری مصرف میکردم خیییلی خوبه ولی به محض مثبت شدن‌ نباید استفاده کن ...[/QUOTE

دکتر من قبل بارداری بهم داد🥴البته اکتی ناتال بود ، احتمالا دوز ویتامین هاش فرق داره، چون روی اون نوشته بود قبل بارداری هم میشه مصرف کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله . نمیدونم شاید بمن بخاطر کورتاژ که داشتم داده یا شاید دلیل دیگه ای داره نمیدونم شما مگه سیکل انت ...

من رفتم قبلا بهم كفتن تا ٣ ارديبهشت ال دي بعد قطع كنم ٩ ام استراديول خوب مكه استراديول رو از شروع بريودي شما نخوردي اونا از كجا ميدونن من ٩ ام پريود ميشم ؟

اره عزيزم فردا ميشم ٨ هفته ميترسم براي بچم اتفاقي بيفته بدجور حالم بده😭😭😭

چیکا جون من توی بارداریم تا ۱۰ هفته ۱۰ سردرد شدید داشتم و تهوع . البته سردرد قطع شد و تهوع با من موند تا ۷ ماهگی با شدت خییییلی کمتر . عزیزم یه چیزی بگم شاید قندت کمه . من با شیرینی خوب میشدم . ببین چایی خیییلی کم رنگ رو شیرین کن بخور . قرص b6 برای تهوع خوبه

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم پریناتال رو برای چی میخوری روزی چندتا چه جوریه؟ آخه من ماکاویت اف میخوردم تموم شده دیگه گفتم ...

عزیزم من قرصم اکتی ناتال هست که روش نوشته قبل بارداری هم میشه استفاده کرد

چي بگم والله هربار يچيز جديد سورپرايزم ميكنه😂😂يبار لك يبار خونريزي يبار درد يبار سردرد يبار مثل مو ...

چیکا جون شاید هم سردردت به خاطر معده خالی باشه.اخه گفتی از صبح فقط یه سیب خوردی.چرا غذا نمیخوری؟

اتفاقا سر پانکچر قبلی دیدم چاره ای ندارم دلو زدم به دریا و امتحان کردم  سرنگو اماده میکردم با ...

من زیرجلدی روبازو زدم ولی عضلانی واقع ادم تسلط نداره.میشه توضیح بدی چجوری میزنی؟ایستاده یا خوابیده میزنی؟

من شوهرم هرکاری کردم نزد برام خودمم که بلدنبودم میترسیدم یوقت اشتباه اینور اونور بزنم

یا رب العالمین
عزیزم میگم‌شاید بارداری ؟ 

نه عزیزم فکر مورفو و تحرک صفر فکر نکنم. من ماه پیش ۸ روز زودتر پریود شدم این ماه هم که گذشته و نشده اصلا نمیدونم چرا اینجوری شده من هیچ وقت عقب جلو نمیشد پریودم ترسیدم نکنه دارم یایئسه میشم از دیشب رفتم توی فکرش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی شکر عزیزم وای از دلداری دادن متنفرم  دوتا از پست هاتو خوندم میخواستم دلداریت بدم اعصاب خو ...

ممنون اره راست میگی حال ادم اونموقع هیچ رقمه خوب نمیشه تومطب توبین بیمارا حتی خجالتم نمیکشیدم ها داشتم اشک میریختم خدایهویی معجزه کرد خداکنه معجزه بعدی مثبت شدن ومادرشدن باشه. الهی روزی هممون بشه بخداسرافطاربرای همه حمدخوندم. ممنونم دوست عزیزم بیادم بودی😍😍😍

عزیزم  پریناتال رو من توی بارداری مصرف میکردم خیییلی خوبه ولی به محض مثبت شدن‌ نباید استفاده کن ...

یعنی الان بخورم اشکال داره؟؟ گفتم قبل پانکچر ویتامین بخورم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤