2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
دوستای عزیزم، سلام، ببخشید تک‌تک منشن نمیکنم، کوچولوی من امروز صبح دنیا اومد، همتون رو یاد کردم و هم ...

سلام عزیز دلممممم.... 

اتفاقا خیلی به یادت بودم..... 

الان دیدم دوستان تبریک گفتن چک کردم دیدم پیغام تورو رپلای کردن..... 

قدمش مبارک عزیزم..... 

انشالله زیر سایه پدر مادرش سالم و شاد قد بکشه و شما شاهد موفقیت و دلخوشیاش باشین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها میگم شما پریود دوم بعد پانکچرتون سرموعد بود یا طول کشید تااومد؟؟؟

عزیزم بستگی به بدنت داره من هر دوبار زودتر شدم😂😂😂 در صورتی که اینجا اکثرا دیرتر شدن. من سری اول بیست و چهار روزه شدم. سری دوم بیست و پنج روزه. در صورتی که سیکل خودم بیست و شش روزست. سری دوم ال دی هم خوردم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها، میشه بگید چرا برای انتقال بعضی ها سیکل لانگ در نظر میگیرن؟

عزیزم بستگی به شرایط هر فرد داره اصلا نوع سیکل هارو نباید مقایسه کرد..... 

بدنها با هم متفاوت و دکترا با توجه به شرایط هورمونی و بدن تشخیص میدن کدوم سیکل بهتره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من نمیدونم دکترا احتمال میدن اخه پس چه دلیلی واسه نشدن هست!! سری اول ۲۵تا تخمک داشتم سری دوم ۲۱ هم ...

عزیزم بلاست شدن مشکل ژنتیکی رو رد نمیکنه..... 

مگر جنین‌های که با مشکل به دنیا اومدن مرحله بلاست رو نگذروندن؟ 

من چندین نمونه دیدم از دوستان که جنین بلاست و گرید آ داشتن اما مشکل کروموزومی شون بعدا مشخص شده..... 

سلام عزیزم خیلی خوشحال میشم جواب میدید مرسی که هستی.  آنا جون واسه ماه رمضون روزه روی تخمک و ا ...

گلم اینو کلی میگم امروز خوندم چندتا از بچه ها روزه رو میپرسیدن با خودم فکر کردم دیدم کسانی که دارو میخورن و مشکل دارن بخاطرش با روزه گرفتن ناراحتی نداره روزه که فقط نخوردنِ نیست کلی اعمال دیگه داره که خوب میتونن انجام بدن و ثوابش بهشون برسه مثلا یکیش همین کمک به دیگران اینکه باری از رو دوش کسی برداری چون ماه مهربانیه دیگه حالا  چون ماها دارو داریم و نمیتونیم میتونیم خیلی کارای دیگه کنیم که فکر میکنم ثوابش خیلی بیشتر از نخوردنه  باشه و حالا بعدش هر زمان که میشد قضای  اون روزه خوریا رو هرکی حالا اعتقاد داره بهش و دوست داره بگیره.

البته درسته تمام اعمالی که میشه ماه رمضون انجام داد مختص فقط اون یکماه نیست ولی خوب تو این ماه ثوابشو  حسش یجور دیگه پررنگه. 

بنظرم راجع به گرفتنش حتما با دکترت مشورت کن عزیزم چون دکترت تماما از شرایط شما باخبره و بهتر میدونن چه کاری درسته براتون.

در اندک من تویی فراوان یارب..
من بعد هشت سال دکتر رفتن و هشت بار ایوای و آی وی اف دوقلو باردار شدم اول شش ماه زایمان زودرس شدم و ب ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم..... 

از خدا میخوام به زودی برات جوری جبران کنه که همه این روزای تلخ رو فراموش کنی..... 

عزیزم بلاست شدن مشکل ژنتیکی رو رد نمیکنه.....  مگر جنین‌های که با مشکل به دنیا اومدن مرحله بلا ...

درسته  خیلیا طبیعی بودن و بچه مشکل دارشده درحالیکه میگن اکثرا بچه هایی که مشکل دارن ماههای اول سقط میشن

یا رب العالمین
به نظرت با مورفولوژی صفر آی یو آی انجام‌میدن ؟

عزیزم مورفو ربطی به ای یو آی نداره..... 

تحرک داشته باشه ای یو آی انجام میشه..... 

وگرنه اسپرم های با شکل مناسب رو انتقال میدن..... 

سلام عزیزم تازگی گرون شده عزیزم 4یا 5روزی میشه پانکچر کردن 9تومن  

سلام عزیز دلم منم روز پانکچر نزدیک نه تومن دادم ولی سه تومنش رو فیش نوشته بود برای فریز و انتقال . یعنی به غیر این سه تومن که برای فریز و انتقال گرفتن شما نه میلیون دادین؟ 

تو مملکت ما چی ثبات داره که این قیمتها ثبات داشته باشه ماها قیمت مرغمون  ناجور صعودی بالا میره دیگه آدم میمونه چی بگه.... 

روند درمانت به کجا رسید راستی شما؟

گلم اینو کلی میگم امروز خوندم چندتا از بچه ها روزه رو میپرسیدن با خودم فکر کردم دیدم کسانی که دارو م ...

مرسی فدات شم آره دعا کنید این پریود لعنتی بیاد که این ماه معلوم نیست چش شده زودتر برم دکتر بپرسم.بله درست میگی ولی کاش یه مقاله ای چیزی که اثبات شده باشه میبود که آیا واقعا روزه روی تخمک و اسپرم تاثیر داره. انشالله که هممون خیلی زود مامان بشیم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم شما هم اونجا انتقال دادید و مثبت شدید

بله عزيزم.

الان کلينيک بارداري ميرم اونجا که دکتر سميه سالکي از تهران ميان. ويزيت هم 5500 تومان هست، بسيار هم دکتر خوبي هست، بجز من 10 نفر ديگه هم هستن که اسفند، انتقال دادن مثبت شدن.

مرسی فدات شم آره دعا کنید این پریود لعنتی بیاد که این ماه معلوم نیست چش شده زودتر برم دکتر بپرسم.بله ...

ایشالله عزیزم ایشالله. خدارو چه دیدی شاید معجزه شده و بارداری تست نزدی گلم؟ 

منم پریود سومم  بعد پانکچر کلی عقب افتاد بتازگی شدم و وارد سیکل شدم التماس دعا. 

الهی خواسته دلت با حکمت خدا یکی بشه عزیزم.

عزیزم خیلی ناراحت شدم.....  از خدا میخوام به زودی برات جوری جبران کنه که همه این روزای تلخ رو ...

ممنونم خواهر جون. انشاالله شما هم به هرچی که به صلاحته برسی به امید خداوند. 

برام دعا کن مهربون

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
عزیزم بلاست شدن مشکل ژنتیکی رو رد نمیکنه.....  مگر جنین‌های که با مشکل به دنیا اومدن مرحله بلا ...

درسته نظردکترها هم همینه صدرصد مشکل ازجنینه چون ازمایش ایمنی هم دادم مشکل نداشتم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍