2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خب اگه یکی دوتا میده که بهش پیشنهاد میدم برام بنویسه فکر کردم مثلا ۷ الی ۱۰ میدن ترسیدم خیلی گرون‌ ب ...

پی سی او هستی؟ذخیرت چنده؟

پدر ادم در میاد از درد من کچل هم شدم کاملا از عوارض داروها

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
از٥ نَفَر يه نَفَر از اين سينال راضي بوده

دقیقا اونم شانس اورده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوماه ٤٠٠ تومن زياد شده واي خدا 

آره عزیزم هرچیزی ممکنه

از دست شما کلی خندیدم 😂😂😂😂😁😁😁😁 کاش بشه حاضرم بشینم روش جوجه بشه😍

کاش میشد ماهم مثل مرغا بشینیم رو تخم حداقل میدونیم بچه دار میشیم خوش بحال خانم مرغه

دقیقا من با سینال با ذخیره ۵.۶ فقط ۴تا تخمک داشتم

من  بدون دارو ١٧ فوليكول داشتم  ولي براي پانكچر ٢٠ تخمك داشتم ٨ تاش نابالغ بود همش فك ميكنم اصلا براي من جواب نداد سينال اين همه هم هزينه كردم پس دارو تاثير داره كه شما از ٤ تخمك تبديل شده به ٢٥ تا باور كن به خاطر مكمل واينا نيست امپول هورموني اصل كار اخه بعضي ها ميكن نه فرقي نداره مكه ميشه شما با سينال ٤ تا داشتين بعد امپول رو عوض كردن بانكجر بعدي شده ٢٥ تا ،٢١ تا اختلاف زياده ها

پی سی او هستی؟ذخیرت چنده؟ پدر ادم در میاد از درد من کچل هم شدم کاملا از عوارض داروها

نه پی سو او نیستم. کیست آندومتریوز دارم که گفتن نیاز به عمل نیست. ذخیرم ۲/۷ هستش☹ . میدونم سخته موهات ریخته ولی در عوض کلی جنین داری من استرس تعداد جنین رو دارم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تو مطب چندتایی ویزیت میکنن یا مرکز؟ دکترتون کیه؟ البته دکتر طرازی تو مطب هم تکی ویزیت میکنن و با فر ...

من مطب میرم دکتر اصفهانه خیلی مطبش شلوغه فکر کنم تکی بخواد ویزیت کنه اصلا نصفشونم نرسه راه بندازه ولی وقت میزاره برا ادم عجله نمیکنه داروهاراهم خودش مینوسه وتوضیح میده.

دکتر قبلیم هم چندتایی راه میداد ولی داروهارامامامینوشت وتوضیح میداد خودش سونومیکرد وبه ماما دستور دارو رامیداد

یا رب العالمین
خوب من دوفاستون بخورم که پریودم سروقت شه یعنی مشکلی پیش میاد؟

نمیدونم. بنظرم داروی اضافی و سرخود نخور. خب شاید برا شما پریودت سر وقت باشه.

من شنیدم اونایی که دو سه دوره تزریق میکنن بعد از دوره دوم پریودشون تعویق می افته یعنی پریود اول سر وقت میاد اما پریود دوم تاخیر داره.

میخوای از مامان ماهک بپرس فکر کنم اونم تو سیکل انتقال دیفرلین داشت.

@مامان_ماهک10    

مامان ماهک جان خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ میگم فکر کنم شما تو سیکل دیفرلین هم داشتی درسته؟ اگه اره میشه به ثمین جون درمورد پریودی بعد از تزریق توضیح بدی؟ تاخیر داشت پریودتون یا نه؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من  بدون دارو ١٧ فوليكول داشتم  ولي براي پانكچر ٢٠ تخمك داشتم ٨ تاش نابالغ بود همش فك ...

من کاملا معتقدم آمپول ایرانی و خارجی خیلی باهم متفاوته من ۴بار پانکچر شدم بار اول ۲۲تا تخمک داشتم ابن سینا بودم یادم نیست چندتا جنین شد دقیق ولی سال ۹۲ حدود ۸تومن پول امپولام شد پانکچر دوم با ۲۸تا سینال ۴تا تخمک شد بار سوم با گونال ۱۲تا شد بار چهارم هم ۲۶تا تخمک‌که ۱۸تاش جنین شده.پس دارو خیلی موثره

نه پی سو او نیستم. کیست آندومتریوز دارم که گفتن نیاز به عمل نیست. ذخیرم ۲/۷ هستش☹ . میدونم سخته موها ...

آخه ریزش مو طبیعیه برا من کچل شدم متاسفانه و همین موضوع منو عصبی کرده .انشالله کلی جنین تپل مپل داشته باشی