2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نمیدونم. بنظرم داروی اضافی و سرخود نخور. خب شاید برا شما پریودت سر وقت باشه. من شنیدم اونایی که دو ...

مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خب اگه یکی دوتا میده که بهش پیشنهاد میدم برام بنویسه فکر کردم مثلا ۷ الی ۱۰ میدن ترسیدم خیلی گرون‌ ب ...

میپوکی خواهر   من ۱۵ تاداشتم موقع دستشویی درد داشتم دولاراست اذیت میشدم نمیدونستم تخمکام زیادن اخه توسونو۱۱تافولی بود

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه ریزش مو طبیعیه برا من کچل شدم متاسفانه و همین موضوع منو عصبی کرده .انشالله کلی جنین تپل مپل داشت ...

عزیزم ناراحت نباش من خواهرشوهرم جلوی موهاش دقیقا میگی کچل اینجوری شده بود ولی رفت دکتر الان بزنم به تخته اینقد خوب شده البته مال اون از اعصابش بود نه از دارو. انشالله خدا بهت نی نی بده و بری دکتر موهات عینه روز اول بشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میپوکی خواهر     من ۱۵ تاداشتم موقع دستشویی درد داشتم دولاراست اذیت میشدم نمیدونستم تخمکام ...

من مُردم و زنده شدم هنوزم بعد گذشت ۱ماه و نیم آدم نشدم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شما اون دفعاتی که تخمکات زیاد بود داروهات چی بودن؟

بار اول یادم نیست ولی بار سوم گونال و منوپیور

من مطب میرم دکتر اصفهانه خیلی مطبش شلوغه فکر کنم تکی بخواد ویزیت کنه اصلا نصفشونم نرسه راه بندازه ول ...

طرازی به باردارها یه ساعت زودتر وقت میده و خودش اصلا نیست. ماما وزن و فشار و آزمایش ها و داروهای مورد نیاز رو مینویسه. وقتی خودش اومد ماما میره، خودش اینا رو چک و تصحیح میکنه.

به بقیه هم تو همین تایم نوبت میده که خودش هست. مطب شلوغه اما تو اتاق راحت بهت فرصت میده هر چی میخوای بگی. 

البته من برای آشنایی بچه ها میگم، قصد تبلیغ ندارم 😊

عزیزم ناراحت نباش من خواهرشوهرم جلوی موهاش دقیقا میگی کچل اینجوری شده بود ولی رفت دکتر الان بزنم به ...

خداکنه 

طرازی به باردارها یه ساعت زودتر وقت میده و خودش اصلا نیست. ماما وزن و فشار و آزمایش ها و داروهای مور ...

اره دکترمنم وقت میزاره قشنگ توضیح میده سوال هم‌بپرسیم جواب باحوصله جواب میده

یا رب العالمین