2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آخه من آندومتریوز نیستم که   عه پس ممکنه پریود رو هم به تعویق بندازه به نظرت؟

مختص به اندومتریوز نیست. تو سیکل لانگ صرف نظر از اینکه چه مشکلی داری ممکنه تجویز بشه. و در مورد به تعویق انداختن پریود هم ممکنه بشه ممکن هم هست پریودت سر وقت باشه. بودن کسایی که تزریق کردن پریودشون هم سر وقت بوده . و بالعکس کسایی هم بودن که پریودشون به تعویق افتاده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصولا یکی میدن خواهر من با یکی ۲۶تا تخمک داشتما 

خب اگه یکی دوتا میده که بهش پیشنهاد میدم برام بنویسه فکر کردم مثلا ۷ الی ۱۰ میدن ترسیدم خیلی گرون‌ بشه من میخوام چون اولین بارمه همه چیز رو خوب انجام بدم‌زبونم لال نشد با خودم کنار بیام حداقل. کاش منم یه عالمه تخمک داشته باشم مثلا ۳۰ ۴۰ تا😁🤭🤭🤭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خب بهشون میگفتی دوستم انجام داده چرا اینقد اختلاف قیمت

عزیزم خیلی هزینه ها بالا رفته قبلا سونو و ویزیت ۹۵میدادیم الان شده ۱۲۲۵۰۰

قطعا آزمایشاتم هزینه هاش بیشتر میشه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مطب دکترت میری یا مرکز؟ من دوتا دکتری که رفتم چندتا بیمارداخل هستن مثلا چندتابنوبت ونومیکنه بعد دار ...

تو مطب چندتایی ویزیت میکنن یا مرکز؟ دکترتون کیه؟

البته دکتر طرازی تو مطب هم تکی ویزیت میکنن و با فراغ بال وقت میذارن. همسر هم راه میدن. هر چند من به خاطر دوری مطب دیگه پیششون نمیرم اما خیلی دوسشون دارم.

مختص به اندومتریوز نیست. تو سیکل لانگ صرف نظر از اینکه چه مشکلی داری ممکنه تجویز بشه. و در مورد به ت ...

خوب من دوفاستون بخورم که پریودم سروقت شه یعنی مشکلی پیش میاد؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا وكيلي دارو هاي إيراني مفت نمي ارزن 

دقیقا من با سینال با ذخیره ۵.۶ فقط ۴تا تخمک داشتم

عزیزم خیلی هزینه ها بالا رفته قبلا سونو و ویزیت ۹۵میدادیم الان شده ۱۲۲۵۰۰ قطعا آزمایشاتم هزینه هاش ...

آره منم گفتم احتمالا گرونتر شده دیگه هر سال تعرفه ها تغییر میکنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ناشتا باشي يعني قبلش نبايد اب هم بخوري فك كنم ؟

نمیدونم من دوساعت قبلش قرص میخورم. اشکال نداره فک کنم. آب تو دو ساعت جذب میشه فک کنم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰