2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
برا من همیشه وقت گذاشته اصلا اینطور نبوده که من داخل بودم یکی دیگه بیاد داخل .یکبار پیش اومد یکی اوم ...

برای منم هیچ وقت بیمار دیگه ای نیومد. ولی مامائه انگار میخواست زود ردم کنه. هنوز حرف دکتر تموم نشده میگفت برو دراز بکش برای سونو. هول بود یکم   

ان شاالله عزیزم   . البته  متاسفانه اینم ب اشتباه جا افتاده، دکتر هم محرم نیس.

چی بگم ولی من یه بار رفتم سونو واژینال آقا بود یه ملافه کلا انداختم روی خودم اصلا نمیدید ولی واسه انتقال و پانکچر خب فرق میکنه قضیه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم‌من که مطب دکترم میرم با کسی که خودمرکز میره ممکنه اقداماتی که انجام میدن متفاوت باشه؟

اصلا و ابدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم سلام . ببخشی اینجا کسی رو میشناسی با دکتر محمد زاده مثبت شده باشه ؟ من ابن سینا که بودم چند نف ...

سلام گلم. والا اینجا یکی از بچه ها گفته بود خوبه یادم رفته اسمش کاربریش چیه واقعا نمیدونم کی بهتره چون خودمم دقیقا عینه شمام هیچ کس رو نمیشناسم فقط براساس تحقیقی که کردم خودم طرازی رو انتخاب کردم 

سلام عزیزم خوبی شما جنیناتو انتقال دادی مام آسیب ندید؟ من میخوام انتقال بدم  مام الان زنگ زدم ...

سپیده ی سوال

طرازی روز ۲۱ سیکل هرگز بهت چنین امپولی داده بود؟

به من داده نمیدونم برا چیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دونه ای ۲ میلیون و ۵۰ !!!؟؟؟؟؟؟؟؟ چندتا نیازه وای 

سلام عزيزم فاكتور هايي كه دكتر طرازي براتون نوشته بودنه ازمايشكاه نشون  دادم با بيمه تامين اجتماعي كفتن٩٠٠ تومن ميشه يادمه كفتين ٥٠٠ تومن  ؟ اينقد اختلاف جرا داره

برا من همیشه وقت گذاشته اصلا اینطور نبوده که من داخل بودم یکی دیگه بیاد داخل .یکبار پیش اومد یکی اوم ...

مطب دکترت میری یا مرکز؟

من دوتا دکتری که رفتم چندتا بیمارداخل هستن مثلا چندتابنوبت ونومیکنه بعد داروهاشونومیده دوباره نفرات بعد یعنی همیشه غیر ازخودش و دوتاماما ۴پنج تا بیمار داخله

یا رب العالمین
بله عزیزم لانگ بودم. اتفاقا دیدم اون روز نوشتی یه آمپول داده گفته 1/3 ام بزنی، یادم اومد به منم داده ...

مرسی عزیزم من تا حال هرگز با سیکل لانگ انتقال ندادم بار اولمه ال دی مصرف میکنم واسه همین نگرانم

سلام عزيزم فاكتور هايي كه دكتر طرازي براتون نوشته بودنه ازمايشكاه نشون  دادم با بيمه ...

واقعااااا چرا اینقد گرون. آزادش ۵۶۳ تومن بود با دفترچم ۴۰۵ تومن شد. من بفهمن ماه دادم شاید گرون شده 

برای منم هیچ وقت بیمار دیگه ای نیومد. ولی مامائه انگار میخواست زود ردم کنه. هنوز حرف دکتر تموم نشده ...

عهههه

ماماش با توجه به تجربه ۱۷بار انتقالم خیلی مدارا میکنه با من.

خیلی با من راه میاد بنده خدا