2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
والا از دکترم پرسیدم گف نباید بگیری ....ولی نمیدونم چه طور دکتریه...الکی سخت میگیره یا نه ....خیلی د ...

میدونی اونام باید جوانب کلی قضیه رو در نظر بگیرن و خطراتی که داره و... . معمولا مشخص میشه اینجور دکترا مثلا از حرف مراجعای دیگه و ... اگه اعتماد قلبی دارین ب دکترتون پس تکلیف رفع میشه ازتون و با دل اروم روزه نگیرین. بعدا ان شاالله قضا شو ب جا میارین. بازم ان شاالله زینبی جون بیان بگن چی درسته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم دکتر به منم استراديول داده، نميتونم زياد آب بخورم، حالم بد ميشه. از طرفي من فشار خونم ه ...

نمیدونم گلم فشار خونتو ولی واسه استرادیول اب زیاد بخور‌. آسپرین اینا نداده دکتر بهت؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
والا از دکترم پرسیدم گف نباید بگیری ....ولی نمیدونم چه طور دکتریه...الکی سخت میگیره یا نه ....خیلی د ...

الان برا اینکه دل خودمم اروم بشه زنگ زدم ب زن داداشم ک طلبه اس اونم همین حرف منو گف. بعد برای اطمینان از لحاظ پزشکی گف بذار از یه دکتر که خودشم متشرع هست هم بپرسم ک میشه یا نه. اگه خواستین میگم ک جوابشون چی بود. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دقیقا خیلیی ...اخه ال دی واقعا قرصیه که زنای اطراف من میخورن و روزه هم میگیرن ...اصلا برام عجیب بود ...

من خودم تو سیکل انتقال یادمه که اصلا نمیدونستم باید آب زیاد بخورم. فقط همون چند قلپ آب رو میخوردم . مشکلی برام ایجاد نشد ولی نمیشه ب کار من استناد کرد چون هم منفی شدم و هم خدای نکرده شاید بدن با بدن متفاوت باشه و اثر خطرناک بودن تو هر کدوم متفاوت باشه.

عزیزم شما نمی دونید قبل پانکچر میشه روزه گرفت یا نه  من اخرای ماه رمضون قراره وارد سیکل پانکچر ...

نه عزیزم واقعا اطلاع ندارم. برا همین میگم که حتما از دکترتون نظر بگیرید البته اگه متشرعه. کسی که مسائل دینی براش اهمیت نداشته باشه مطمئنا سر این مسائل کنارش میذاره ولی اگه اهمیت داشته باشه براش اونم در نظر میگیره بعد میگه که اره یا نه. در اخر اگه دکترتون گف نباید بگیرید با خیال راحت میتونید نگیرید

نه عزیزم واقعا اطلاع ندارم. برا همین میگم که حتما از دکترتون نظر بگیرید البته اگه متشرعه. کسی که مسا ...

مرسی عزیزم شنبه که برم دکتر میپرسم حتما 

اخه دو راهیه بدیه از یه طرف این همه هزینه و وقت و جونمونو واسه این کار گذاشتیم  از یه طرفم هر سال رو روزه گرفتم یه کم سختمه امسال نگیرم 

حالا ببینم دکتر چی میگه 

مرسی عزیزم شنبه که برم دکتر میپرسم حتما  اخه دو راهیه بدیه از یه طرف این همه هزینه و وقت و جون ...

اره واقعا کاملا درک میکنم. ان شاالله در هر صورت بهترینا براتون اتفاق میفته و دلشاد میشین

اره خیلیییی ممنون میشم ازت حتما بهم بگو

چشم حتما