2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام،شما تبریز هستید،کدوم آزمایشگاه دادین؟ من آذرآبادگان رفتم دادم،جوابش یه کم دیر اومد،برا من هم س ...

آره عزیزم تبریزم. من آزمایشگاه خود جهاد دانشگاهی رفتم. تو گلگشت.

چقد طول کشید تا بیاد؟ برا من بیشتر از ی ماهه هنوز نیومده میگن شاید ی هفته ای هم طول بکشه.

لنفوسیت تراپی چی هست؟ ان شاالله که موثر واقع میشه و نتیجه مثبت میگیرین از انتقال نی نی.

اولین باره ک میگم شاید اگه تو ازمایشم مشکلی باشه که حداقل با دارو ... رفع بشه بهتر از اینه ک مشکلی نباشه و علت مشخص نشه و انتقال معلوم نشه مثبت میشه یا نه.فک کنم قاطی کردم یکم نه؟  

توکل بخدا هر چی ک خودش صلاح میدونه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

خانما من الان رفتم عذرمیخوام خون جاری اومد ازم و پریودم الان شروع شده من همیشه صبح ها شروع پریودم بود حالا گیج شدم الان چون ساعت دو نیمه امروز روز اولم حساب میشه دیگه درسته؟ بعد من قرار بوده از روز اول پریودم قرص استرادیول شروع کنم دکترم گفته بودن دوتا صبح دوتا شب. حالا که من الان ظهر پریود شدم چجوری باید استفاده کنم امروزو؟ 

زینبی_بابا@

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام مشکل نازکی آندومتر دارید ؟ استرادیول خارجی خریدی یا ایرانی؟ 

سلام عزیزم نه من مشکل نازکی ندارم تا حالا که خداروشکر سونوهام  اوکی بوده حالا انشالله از این به بعدش هم خوب پیش بره دیگه نمیدونم.استرادیول ایرانی خریدم عزیزم

جنین شماس مگه میتونه درمورد دارونظربده؟

دارو نه عزيزم براي كيفيت تخمك يا اسپرم ببيني كدومشون كيفيتش كم بوده دكترم با جنين شناس صحبت كرده بود من از ٢٠ تخمك١٢ تاش بالغ وكيفيت خوب بوده ٨ تاش نابالغ بوده وإسپرم همسرم خوب بوده وكم شدن جنين مشكل از كيفيت تخمك بوده براي من

بله دکترمم  گفتن دوتا صبح دوتا شب . ولی سوالم اینه که من که الان پریود شدم که ظهره چجوری بخورم ...

یه طور برنامه ریزی کن ک بتونی بخوری لااقل ۶ بعدازظهر بخور با ۶صبح اگه اون موقع خوابی یه طور برنامه ریزی کن ک اون ساعت بیدارباشی سخت نشه واست یا ۸شب و۸صبح هیچ ایرادی نداره عزیزم

سلام عزیزم نه من مشکل نازکی ندارم تا حالا که خداروشکر سونوهام  اوکی بوده حالا انشالله از این به ...

انشاالله زودی مامان میشی

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

سلام. خواهرا من مشکل نازکی آندومتر دارم چند بار انتقالم به این خاطر کنسل شده. استرادیول خارجی هم خوردم اثر نکرد. 

میگن دکتر نصر واسه افزایش ضخامت رحم چسب پچ میده. اگه اطلاعاتی در مورد چسب پچ دارید لطفا به منم بگید.

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
یه طور برنامه ریزی کن ک بتونی بخوری لااقل ۶ بعدازظهر بخور با ۶صبح اگه اون موقع خوابی یه طور برنامه ر ...

یعنی چهارتا و امروز بخورم؟ از فردا که میخوام نه صبح و نه شب بخورم مشکلم الانه که ظهره میخوام بدونم باید دوتا بخورم برای امروزم یا همون چهارتارو بخورم یا اینکه چون صبح پریود نشدم کلا باید از فردا شروع کنم قرصمو

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ سلام. خواهرا من مشکل نازکی آندومتر دارم چند بار انتقالم به این خاطر کنسل شده. استرادی ...

عزیزم زیره ی سبز دم کن مثل چای بخور یه قاشق عسل هم بزن لوبیاسبز هم خوبه 

عزیزم زیره ی سبز دم کن مثل چای بخور یه قاشق عسل هم بزن لوبیاسبز هم خوبه 

زیره ی سبز از روز اول پریودی بخورم ؟

یعنی چهارتا و امروز بخورم؟ از فردا که میخوام نه صبح و نه شب بخورم مشکلم الانه که ظهره میخوام بدونم ب ...

اگه الان فکر میکنی پریود میشی بخور ۲تاشو اشکال نداره ولی ازاون طرف ممکنه خواب باشی سخت باشه واست ولی به نظرم مشکل نداره 

اگه الان فکر میکنی پریود میشی بخور ۲تاشو اشکال نداره ولی ازاون طرف ممکنه خواب باشی سخت باشه واست ولی ...

چهار تا روباهم نخور هروقت پریود شدی دوتا بخور دوازده ساعت بعد هم دوتا ولی گوشیت روبزار روی زنگ بیدار شی خواب نمونی 

دوستان کسی هست که لنفوسیت تراپی کرده باشه و نتیجه بگیره؟؟ من ۵بار انتقال منفی داشتم که تو آزمایش ها ...

ان شاالله که اثر میذاره و مثبت میشی عزیزم. من باشم انجام میدم چون فقط فرصتم این باره تلاش میکنم تموم راههای ممکنو برم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم من تبریزم. دیروز گفتم اخه چرا اینقد دیر گف اخه اینا میره تهران بعد جوابش میاد . ولی خب بازم ...

انشاالله جواب آزمايشت مشكلي نداره و راحت وارد سيكل ميشي🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️