2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وای عزیزم اگه دوست داری انشالله به زودی مجبور میشی براش برنامه ریزی کنی     اگه نه هم برا ...

مایدونه اتاق داریم وسایل خودمم بزور توشه.ولی تخت دوطبقه نگیر فوقش اصلا تخت نگیر بزار بزرگ شدن دوطبقه بزن انشتلله خونتون بزرگترمیشه جاداره برا همه چی

یا رب العالمین

سلام خانما یه سوال دارم من دارم الان پریود میشم ولی هنوز خون جاری ازم نیمده لک هست ولی کاملا قرمز رنگه عذر میخوام که انقد واضح میگم من قرار بوده از روز اول پریودم روزی چهار عدد استرادیول  بخورم دکتر گفته بودن دوتا صبح دوتا شب حالا من اگه تا یکساعت دیگه شروع بشه خونریزیم باید چجوری قرصمو بخورم؟ لطفا هرکی میدونه جواب بده ممنونم 

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورم از مشکل تنبلی نیست عزیزم ، مشکل رحم و چسبندگی و اندومتریوز ، ایمنی و انعقادی و ....  تن ...

ممنون عزیزم نه فک نمیکنم مشکل دیگه داشته باشم خداروشکر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام خانما یه سوال دارم من دارم الان پریود میشم ولی هنوز خون جاری ازم نیمده لک هست ولی کاملا قرمز رن ...

عزیزم روزی ۴تا روجوری برنامه ریزی کن ک ۲تا صبح بخوری ۲تاشب هر ۱۲ساعت ۲تا بخور

من جهاد نرفتم تا حالا،ولی پی آر پی رو کلینیک میلاد برام انجام دادن،در کل بیمارستان الزهرا میرم که هم ...

من شنیدم هرچی ازمایش مهمه میفرستن جهاد.به هرحال مرسی که جواب دادین .موفق باشی عزیزم

زنگ بزن به آزمايشگاه شرايطت رو بگو، برات اورژانسي آماده ميكنن. اگر نيلو يا رويان آزمايش دادي، ميدونم ...

نه عزیزم من تبریزم. دیروز گفتم اخه چرا اینقد دیر گف اخه اینا میره تهران بعد جوابش میاد . ولی خب بازم الان بیشتر از یه ماهه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم روزی ۴تا روجوری برنامه ریزی کن ک ۲تا صبح بخوری ۲تاشب هر ۱۲ساعت ۲تا بخور

بله دکترمم  گفتن دوتا صبح دوتا شب . ولی سوالم اینه که من که الان پریود شدم که ظهره چجوری بخورم امروزو؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
انتقال و پانکچر منم حدود 5 ماه جا به جا شد .. خیلی ناراحتی کردم چون همش یه کیستی پیدا میشد با 5 یا 6 ...

قربووووونت برم عزیزم. واقعا همین طوره. قطعا خدا چون خیر محضه جز خیر برا بنده هاش نمی خواد. فقط یکم صبرمون ته می کشه گاهی. ممنونم ک دلداریم میدین. اتفاقا منم تو شرایط سختیم یکم. مادر شوهرم مریضه و احتمال قوی عمل قلب باز بشه. بعدش پرستاری و... میخواد البته من تنها نیستم ولی خب قطعا ی چند وقتم خونه ما میخوابه. توکل ب خدا. ان شاالله هر چی خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانما یه سوال دارم من دارم الان پریود میشم ولی هنوز خون جاری ازم نیمده لک هست ولی کاملا قرمز رن ...

شمام مشکل نازکی آندومتر دارید ؟ استرادیول خارجی خریدی یا ایرانی؟ 

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام