2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منم ابن سینا میرم ویزیت اول رو با همین دکتر برو برات کارای اولیه مثل ازمایش ها رو انجام م ...

شما با انصاري پور در چه مرحله اي هستيد من امروز پيشش بودم قبول نكرد خراش رحم بدم 😳

مکمل خاصی دکتر ندادفقط زینک داد داروهای پانکچرم هم النوا با سینال اف و اچ ام جی و یه پودر دیگه هم بو ...

اخه فک کنم شرایطامون مثل همه من یه بار تو گاندی پانکچر شدم از 8تا تخمک فقط یه جنین تشکیل شد امپولمم سینال بود  حالا اومدم ابن سینا  

من فک میکردم با النوا تخمکای بیشتری ادم میتونه داشته باشه 

حالا نا امید شدم 

بچه هااااا امروز رفتم آزمایش خون رو بردم نشون دکتر دادم Tsh. ام ۴بود دکتر گفت بالاااسسس دارو داد ...

سلام عزيزم منم آذر ماه ٣/٦٥ بود الان شده ٣/٢٤🤦🏻‍♀️ منم دكترم قرصمو بيشتر كرد، الان بايد كل هفته بجز جمعه ها بخورم

اين قرص رو حالا حالا ها بايد بخوريم نگران نباش

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
شما با انصاري پور در چه مرحله اي هستيد من امروز پيشش بودم قبول نكرد خراش رحم بدم 😳

شماهم مریض ایشون هستید اره قبول نمیکنه من فعلا باید پریود بشم برم برای سیکل انتقال شما سیکل انتقال رو شروع کردید مکمل مصرف می کنید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
براي انتقال مكمل فرتبل سي ام ، مولتي ويتامين پرناتال و كيوتن

سلام عزیزم .فرتیل سی ام رو از کی باید شروع کرد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اخه فک کنم شرایطامون مثل همه من یه بار تو گاندی پانکچر شدم از 8تا تخمک فقط یه جنین تشکیل شد امپولمم ...

مگه شما ۸تا جنین نداشتین 

شماهم مریض ایشون هستید اره قبول نمیکنه من فعلا باید پریود بشم برم برای سیکل انتقال شما سیکل انتقال ر ...

بله از امروز داروهاي انتقال را شروع كردم مكمل هاش را هم از اول فروردين شروع كردم 

اخه فک کنم شرایطامون مثل همه من یه بار تو گاندی پانکچر شدم از 8تا تخمک فقط یه جنین تشکیل شد امپولمم ...

الان پانکچر شدید چندتا جنین دارید دکترای از خدا بی خبر فقط دنبال پول هستن سری قبل من فقط چهار تا فولیکول داشتم به دکترم گفتم سیکل رو کنسل کن اون موقع گفت نه من رو منصرف کرد