2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
چه خوب توضیح دادی کاملا متوجه شدم 😘😘😘 یه دنییییییییا ممنون این مرحله که میگی هفت یا هشت روزه دی ...

خواهش میکنم عزیزم. ان شاالله خیلی زود با خبر مامان شدنت میای اینجا.

من دوتا انتقال اولم رو یادمه گفتن هفت روز بعد اما انتقال سومم رو یادم نیست فکر کنم سومی کمتر بود حدود سه روز بعد بود فکر کنم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام ساعت نزدیک چهارصبحه....بغض دارم بدجور ...یاد حرف کسی افتادم که طعنه زد بهم برای بچه...خواب ازسر ...

عزیزم خیلی از ما این مراحل رو داشتیم و گذروندیم. چه شب ها که خودم تا صبح فقط به این موضوع فکر کردم و در سکوت گریه کردم. چه روز ها که رفتم زیر دوش و یه دل سیر گریه کردم اما گذشت. بالاخره نوبت شادی شما هم میرسه. من همیشه با خودم میگفتم این نیز بگذرد. این جمله خیلی منو آروم میکرد. همیشه که قرار نیست دنیا اینطوری بمونه. بالاخره بر وفق مراد تو هم مجبوره بچرخه روزگار

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم همون anti tpo. اولین بار جواب آزمایشو دیدم برق از سرم پرید! اصولا درمان هم نداره و نم ...

شما هم ani tpo بالا بودين ؟ چي براتون تجوير كردن سرمً ivig يا پردنيزولون ؟ يا دارو خاصي؟

منم خودش رو دوست دارم  جالبه برای من انوکساپارین نداده بود نظر دکتر بود که هردوتا جنین رو انتق ...

ان شا الله اندفعه هر دومون نتیجه میگیریم.میگم بسته ای که فریز میکنن دو تا جنین داره.وقتی ذوب میشه میتونن یکی رو انتقال بدن فقط؟ بعدش اون یکی چی میشه؟ از بین میره؟

منم این هفته قراره شروع کنم 🤕ب چیزهای خوب فکررر کن ب نی نی صحیح و سالمی ک قراره بغل بگیرییی😍😍😍

انشالله عزیزم. مرسی♥️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰