2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ماه قبل داشتم خودش ازبین نمیره؟ دکترم گفت بخاطر داروهاس ازبین میره ولی تو نت دیدم انگاری ازبین ن ...

والا من انتقال دادم مثبت شدم اسفند هفته پنجم سقط شد گفتن بهتره هیسترو کنی

[QUOTE=184944361]طوطیا جان منم هیسترو دارم یکشنبه میشه بگین چطور بود ؟درد داشت؟بستری شدین ؟ من پولیپ ...

ممنونم ازت ❤️❤️❤️

انشاالله با اولین انتقال بعد هیسترو مادر بشی❤️❤️❤️❤️

دوستان من چرا استرادیول میخورم خوابم به هم میریزه. همش حس پریود دارم😑من سندروم قاعدگیم بی خوابی توش هست. اوف قاطی کردم😐

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ببین عزیزم الان این داروها رو مصرف میکنی بعد دوباره رو تاریخی که بهت میدن که تا اون موقع معمولا پریو ...

چه خوب توضیح دادی کاملا متوجه شدم

😘😘😘 یه دنییییییییا ممنون

این مرحله که میگی هفت یا هشت روزه دیگه میری و اگه ضخامت خوب بود تاریخ انتقال مشخص میکنن میخام بدونم معمولا برای چند روزه بعدش تاریخ انتقال رو میدن؟

آخه همسرم آخر اردیبهشت امتحان داره میخام تقریبی حساب کنم آزمونش با انتقالم تداخل داره یا نه

من سونوی عادی روز ۲۲ پری، ضخامتم هشت و نیم بود. سونوی قبلترش هم داخل پروندم نوشتن ضخامت نازک حالا امیدوارم با دارو زود بالا بره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چه خوب توضیح دادی کاملا متوجه شدم 😘😘😘 یه دنییییییییا ممنون این مرحله که میگی هفت یا هشت روزه دی ...

منم اولین سونو دکترقبلیم روز۲۱ پریود۸بوده قبل شروع میکرو.۱۶روز بعدش پریود شدم.دوره هام طولانیه ممکنه ضخامتم دیر بالابره؟

یا رب العالمین
خانما خواهش میکنم کمکم کنید من امینوسنتز دادم سلفری دادم جنین سالمه ولی تو سونوها پاهایه بچه رو کوتا ...

عزیزم برو پیش دکتر رحیمی شعرباف.استاد دکترمریم مشفق هست مسن هست و کاربلد.

دوستان من چرا استرادیول میخورم خوابم به هم میریزه. همش حس پریود دارم😑من سندروم قاعدگیم بی خوابی توش ...

منم این هفته قراره شروع کنم 🤕ب چیزهای خوب فکررر کن

ب نی نی صحیح و سالمی ک قراره بغل بگیرییی😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵