2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
ضخامت آندومتر رو بالا میبره؟ شمام ضخامت آندومتر پایین بود این آمپول و دادن؟

اره گلم فک کنم. بازم برای اطمینان از دکترت بپرس. چون ایشون باید بنویسه و اطلاعاتش کامل تره. من دکترم برای بالا بردن شانس موفقیت بهم داده گلم. البته من جنین هام ضعیفن تا خدا چی بخواد. نه من ضخامتم خوبه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اره گلم فک کنم. بازم برای اطمینان از دکترت بپرس. چون ایشون باید بنویسه و اطلاعاتش کامل تره. من دکترم ...

ممنونم وقت گذاشتید و لطف کردید جواب دادید. انشاالله به حق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها زودی مامان میشی 

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم وقت گذاشتید و لطف کردید جواب دادید. انشاالله به حق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها زودی مامان ...

خواهش گلم. انشالله. ممنون🌷

چرا گلم. من قرص تیروئید میخورم شیر سویا گفتم نخورم بهتره. میگن در کنار هورمون رشد نشاسته خوب نیست. ل ...

اهان اره شیذسویا رو که منم تیرویید دارم میدونستم...لوبیا رو تاحالا نشنیده بودم....هورمون رشد هم نمیدونم چیه...

خانما خواهش میکنم کمکم کنید من امینوسنتز دادم سلفری دادم جنین سالمه ولی تو سونوها پاهایه بچه رو کوتاه میزنه رودهارواکوژن وبچه روiuGRدکتر میگه سقطش کنم به نظرتون چی کنم دارم دیونه میشم

اهان اره شیذسویا رو که منم تیرویید دارم میدونستم...لوبیا رو تاحالا نشنیده بودم....هورمون رشد هم نمید ...

منم در مورد لوبیا مطمعن نیستم😂 

من قبل از ای وی اف همش تو سونو دکترا بهم میگفتن ضخامتت بالاست. چند باری که سونو شدم هم واژینال و هم ...

من پانکچر اول خوب بود پانکچر دوم اول یکم پایین بود دکترم گفت احتمال داره کنسل بشه ولی کتسل نشد ضخامتم روز پانکچرخوب بود.

من پریودام طولانیه ۴۹ روزه ممکنه ضخامتم دیربالابره؟

یا رب العالمین
ژلاتین را پودرشو میخوری یا ژله درست میکنی میخوری؟

عزیزم نحوه ی استفاده و درست کردنش تو نت هست. من مادرشوهرم درست میکنه. قراره شوهرم بگیره پودرشو ازش بپرسم. پرسیدم بهت میگم.