2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
سلام عزيزم شما دكترت خراش انجام ميده؟

سلام عزیزم نه فک نمی کنم من بهش هنوز نگفتم انجام بده یا نه ولی یه خانمه بود نا باروری داشت به دکتر هر چی اصرار کرد ولی دکتر قبول نکرد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ثمین جان من سرم ای وی ای جی میخوام گیرم نمیاد حایی سراغ دارین شما؟؟ بازم انتقال دادی چیکار ...

سلام عزیزم من فعلا امروز رفتم توی سیکل لانگ برا انتقال.به ۱۹۰ زنگ زدی خواهر؟جدیدا من تهیه نکردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
والا من ارومیه سه بار انتقال منفی داشتم .اینبار رفتم مام تهران اونم باکلی مشکل مواجه شدیم .الان سختم ...

ااای جااانم. الهی ک این دفعه نتیجه تمام زحماتتو بگیری و خستگی از تنت اساسی دربیاد  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم، میشه یک توضیح کوتاهی بهم بدی در مورد روند دارویی این سیکل

خب معمولا از پنجم سیکل ال دی میدن و از هفدهم دوره هم باید بوسرلین تزریق کنی پریود شدی میری سونو و استرادیول تجویز میشه و هر وقت ضخامتت خوب بود روز انتقالت مشخص میشه. بعضی دکترا هم ال دی ممکنه ندن و بگن فقط امپول دیفرلین تزریق کن و هر وقت پریود شدی میری سونو و استرادیول تجویز میشه  و هر وقت ضخامتت خوب بود برات روز انتقال رو مشخص میکنن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم قربونت خوبم. شما چطوری؟ برای انتقال، سیکلم بلنده تازه از فردا باید ال دی بخورم از قبل ع ...

من  چهارشنبه رفتم مطب دکتر شرکت 

دکتر ایران نیست 

دستیارش بود 

رفتم پیش بهزاد شاکریان 

واسه سیکل بلند فقط بهتون ال دی دادن ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اخه  عزيزم  بس جطور به كيفيت جنين پي  ميبرن  وگريد بندي ميكنن  اگ ...

گرید رو بر اساس شکل ظاهری جنین و نحوه سلول هاش فکر کنم دسته بندی میکنن. یادمه قبلا زینبی جون یچیزی در همین مایه ها درمورد گرید جنین گفته بودن. بازم از خودش بپرس بهتر برات توضیح میده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم من فعلا امروز رفتم توی سیکل لانگ برا انتقال.به ۱۹۰ زنگ زدی خواهر؟جدیدا من تهیه نکردم

ثمین جان سیکل بلند که باشه دارو چی میدن ؟؟

اره زنگ زدم 

میگن چون این دارو واسه کرونا هست خیلی کمیاب شده

@زینبی_بابا    

سلام زینب جان من دو روزه هیسترو کردم و چون رحمم منحنی بود دکتر واسم قیچی زده 

حالا دکتر استرادیول و مدروکسی و انوکسا داده و گفته 25 روز استفاده کنم و یکی دو روز قبل از اتمام دارو برم مطب 

به نطرتون اینا داروی انتقاله ماه بعد انتقال دارم یا داروهای بعد از هیسترو هست ؟

من  چهارشنبه رفتم مطب دکتر شرکت  دکتر ایران نیست  دستیارش بود  رفتم پیش بهزاد ...

شاید منم رفتم چون ممکنه منتظرش بمونم دیر بشه. 

ال دی و سینافکت داده

ماه بعد بقیه داروها رو میده ک فکر میکنم استرادیول و استروژن و پروژسترون باشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@زینبی_بابا     سلام زینب جان من دو روزه هیسترو کردم و چون رحمم منحنی بود دکتر واسم ق ...

طوطیا جان منم هیسترو دارم یکشنبه میشه بگین چطور بود ؟درد داشت؟بستری شدین ؟

من پولیپ رحم دارم