2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
ازکجامیدونی ضخامتت خوبه؟من سونوهام باداروبود برا پانکچر.لدبیا سبز هم دوست ندارم میترسم بخورم بدنم عا ...

من قبل از ای وی اف همش تو سونو دکترا بهم میگفتن ضخامتت بالاست. چند باری که سونو شدم هم واژینال و هم معمولی. حالا این بار دارو خوردم برم ببینم با دارو چقدره باید با دکترم صحبت کنم. گفت پنجشنبه بیا برای سونو

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
چرا برای اولین انتقال نباشه من تو ذهنمه به دکترم بگم برام انجام بده البته اگر قبول کنه

عزیزم کلا یه قانون هست اگر شرایط رحم نرمال هست اولین انتقال هیچ دستکاری نشه، چون شانس مثبت شدن بالاتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بگی چه دارویی مصرف کردن؟ طول دوره مصرف درمان شده بجای کاهش افزایش پیدا کنه؟ اخه برا همسرم ۳۳ بو ...

دارو که فقط مولتی ویتامین بود عزیزم. کیوتن صد. ویتامین سی. امگا سه. سلن پلاس. الکارنتین. ویتامین دی. ویتامین ای. ب کمپلکس. پودر اسپیرولینا. عرق کاسنی. البته یک مدت کلومیفن هم خورد. رژیم برای دی اف آی خیلی مهمه. عزیزم هر دو ساعت به دو ساعت سرد کردن بیضه با آب. ساعت کوک کرده بودیم. حذف فست فود. سرخ کردنی. ادویه. سردیجات و کلا هر چیز شرکتی مثل سس. ماکرونی. نودال. بستنی و تنقلات و چای و شیرینی حذف کرد. مصرف میوه و سبزی زیاد. شیر و عسل روزانه. پیاده روی نیم ساعته. واریکوسلم خیلی تاثیر داره. شوهرم هم جراحی کرد هم دو جلسه زالو انداخت. گوشت مرغ و گوساله نمیخورد غذاها با شعله ی کم و با اب میپختم.  اخرم برای بهتر بودن با تسه اسپرم داد.

عزیزم من تجربه ای ندارم خودم تو سیکل انتقالم ولی هورمون رشد که به من دادن میگن واسه کیفیت تخمک و بال ...

هورمون رشد چیه ؟ اسم قرصه ؟ 

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
اره عزیزم منم اول خیلی برنامه ها ریختم. لوبیا سبز و نشاسته و شیر سویا ولی الان از همه منصرف شدم. فقط ...

ژلاتین رو دکتر باید تجویز کنه یا خودم میتونم بخرم؟ ضخامت آندومتر رو بالا میبره؟

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
نه عزیزم. امپوله. مثل سینال اسمشم سیناتروپینه

ضخامت آندومتر رو بالا میبره؟ شمام ضخامت آندومتر پایین بود این آمپول و دادن؟

ژلاتین رو دکتر باید تجویز کنه یا خودم میتونم بخرم؟ ضخامت آندومتر رو بالا میبره؟

نه عزیزم فک کنم ژلاتین چسبندگی جنینو به اندومتر زیاد کنه. من الان تو تحقیقم در مورد ژلاتین. دقیق نمیدونم. نه عطاری ها دارن