2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
ژل رویال طبیعی از عسل فروشی معتبر بخرید روی تمام فاکتورای اسپرم تاثیر میزاره البته روی بعضی مردها ...

عزیز اصلشو از کجا گرفتی؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم . اگه تهران یا کرج جای معتبر میشناسین بهم معرفی کنین . متاسفانه کسی رو سراغ ندارم  ...

توی تاپیکشون توضیح دادن منم دکترم کپسولشو گفت بخورم به شوهرمم کپسولشو دادم اصلش باشه خیلی بهتره

یا رب العالمین
سلام عزیزم خیلی شرمنده واقعا اطلاعی ندارم که کدوم بهتره. من اولین بارم هس که یه مرکز رفتم اونم چون د ...

ای جانم . مرسی مهربونم که جواب دادی .نمیدونم خیلی بهتر از اطلاعات نادرست دادنه .لطف کردی     

خدا رو روزی هزاربار شاکرم و از ته دلم میخوام همه زودتر به آرزوشون برسن چون واقعا سخته این مسیر . حدا ...

خداروهزارمرتبه‌شکر

انشالله‌زایمان‌خوبی‌داشته‌باشی

نی‌نی‌توصحیح‌سالم‌بغل‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
توکل بخدا . انشالله که کارات خوب پیش بره عزیزم .راست‌میگی ارزش ریسکشو داره . اخه دکتر گفت با مورفولو ...

فدات شم انشالله. آره سخته خب ولی خدا رو شکر خودت سالمی اسپرم پیدا میشه واسه میکرو عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای جانم . مرسی مهربونم که جواب دادی .نمیدونم خیلی بهتر از اطلاعات نادرست دادنه .لطف کردی   & ...

قربونت برم عزیزم. ان شاالله هرجایی  که رفتی نتیجه مثبت بگیری. شمام تبریزی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیز چرا منصرف شدی مگه خوب نیستن

چرا گلم. من قرص تیروئید میخورم شیر سویا گفتم نخورم بهتره. میگن در کنار هورمون رشد نشاسته خوب نیست. لوبیا رو هم میگن رو بعضیا جواب عکس داده. خودمم ضخامتم حالت عادی یه مقدار بالاست. دیگه منصرف شدم ولی خب ژلاتین میگن واسه خود لانه گزینی خوبه گفتم بخورم.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
چرا گلم. من قرص تیروئید میخورم شیر سویا گفتم نخورم بهتره. میگن در کنار هورمون رشد نشاسته خوب نیست. ل ...

ازکجامیدونی ضخامتت خوبه؟من سونوهام باداروبود برا پانکچر.لدبیا سبز هم دوست ندارم میترسم بخورم بدنم عادت نداشته باشه

یا رب العالمین
قربونت برم عزیزم. ان شاالله هرجایی  که رفتی نتیجه مثبت بگیری. شمام تبریزی؟

والا من ارومیه سه بار انتقال منفی داشتم .اینبار رفتم مام تهران اونم باکلی مشکل مواجه شدیم .الان سختمه اینهمه راه رو هرماه بریم برایه ازمایش. گفتم تبریز انجام بدیم خیالمون ازمشکل dfi راحت شد داروهای پانچرمو شروع کنم.بابت دعای قشنگت ممنونم