2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045145 بازدید | 684431 پست
آره حتما انجام بده منم شاید برم یه هایلایت دربیارم 😍😍😍😍😍 شما که حتما قبل انتقال انجام بده که دی ...

اره هایلایت هم ناز میشه. بالیاژ هم نوعی هایلایته. من تو سیکلم گلم. الان نمیتونم بعد انتقال اگه مثبت بشم که هیچی منفی شدم میرم واسه افزایش روحیه🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چه خوب که بالاخره مشکلتو فهمیدن! ایشالا دیگه با دارو حل میشه و اینبار همه چیز عااالی پیش میره❤ ...

سلام مهشید جون

خوبی؟

مال من ۱۰۸۸ هست ! نمیدونم چرا انقدر بالا

شما تیروئیدت مشکل داره که تیروکسین میخوری؟ یا فقط برای anti tpo تیروکسین میخوری؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام خانوما، یه سوال، من شنیدم یه عده میگن بعد از انتقال باید تا چند روز استراحت مطلق کرد و فقط ...

سلام عزیزم خوبی ؟ ببین فقط دو روز اول خوابیدم ، روز دوم به بعد راه میرفت و قر میخوردم تو خونه ، از روز ۹ سرکارم رفتم .... درصورتی که دفعه قبل که منفی شدم استراحت مطلق بودم ، اینم بهت بگم از هرچیزی مهم تر نداشتن استرس و آرامش 

انشالله که میری موفق میشی 🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم چه خوب که بالاخره مشکلتو فهمیدن! ایشالا دیگه با دارو حل میشه و اینبار همه چیز عااالی پیش میره❤ ...

اصلا تو آزمایش ایمنی که خواستم برام بنویسن anti tpo چک نکرده بودن!!!! 

حالا باید سرم ivig بزنم

شما انتقالت کی هست؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اره هایلایت هم ناز میشه. بالیاژ هم نوعی هایلایته. من تو سیکلم گلم. الان نمیتونم بعد انتقال اگه مثبت ...

آره زدم گوگل دیدم خیلی قشنگه انشالله مثبت میشی و نتونی انجام بدی ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خانوما، یه سوال، من شنیدم یه عده میگن بعد از انتقال باید تا چند روز استراحت مطلق کرد و فقط ...

عزیزم ببخش که من جواب میدم اما من دو دفعه اول چند روز اول استراحت مطلق بودم منفی شدم اما دفعه سوم اصلا استراحت نبودم . از اول هم تدریس انلاین داشتم حین تدریس هم مرتب راه میرفتم. از اون طرف هم روز چهارم پنجم انتقالم جای امپولام عفونت کرد و مجبور بودم مرتب بین بیمارستان و مطب و سونوگرافی در رفت و امد باشم . که همین دفعه هم مثبت شدم.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم ببخش که من جواب میدم اما من دو دفعه اول چند روز اول استراحت مطلق بودم منفی شدم اما دفعه سوم اص ...

منم شنيدم كه استراحت مطلق نتيجه عكس داره وخونرساني به رحم صورت نميگيره  حالا نميدونم واقعا درسته يا نه