2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
سرم شما پیدا کردین ؟ دکتر واسه من هم نوشته ولی گیرم نمیاد  چرا پردنیزولن رو گفته قطع کنید ؟

من الان نمیخوام انتقال بدم 

دو ماه دیگه انتقال دارم ولی نمیدونم از کجا پیدا کنم

بچه ها میگن ۱۳ آبان داره اما نمیدونم واقعا داره؟؟؟

پردنیزولون رو گفته قطع کنیم چون یه آیتمی رو خیلی آورده بود پایین تو خونم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من رومخمه دوست ندارم کسی ببینه رنک هم نمیکنم موهام مشکیه بیشتر پیداس

منم رنگ نمیکنم موهای طبیعی خودم خوش رنگه دلم نمیاد رنگ کنم. خدا بهمون نی نی ناز بده حداقل یکم آرومتر بشیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره گلم منم خیلی دارم. شاید رنگ کنم. بعد انتقال احتمالا میرم سراغش. واسه روحیم خوبه😂😂😂

من موهای خودم خرماییه دلم نمیاد رنگ کنم ولی رفتم صافش کردم چون مجعد بود اینقد روحیم عوض شد حتما رنگ کن با این چیزا یکم امید پیدا کنیم اینقد غصه خوردیم

قبلش برو اگه مثبت شدی دیگه میمونه ۹ماه دیکه

نه الان تو سیکل انتقالم از خونه بیرون نمیرم. تا خدا چی بخواد. یا منو یک ماهه دیگه شوهرم با موهای رنگ شده میبینه یا باردار😂

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم معمولا برا انتقال جنین فریز از سیکل بلند استفاده میکنن مگر در مواردی گه دکتر تشخیص بده. مثلا ب ...

سلام خانوما، یه سوال، من شنیدم یه عده میگن بعد از انتقال باید تا چند روز استراحت مطلق کرد و فقط واسه دستشویی رفتن بلند شد، بعضیام میگن باید بعد از انتقال راه رفت که به رحم خونرسانی بشه! من گیج شدم! میشه بگید شما چی کار کردید؟ @bopo   @چیکا   @نازیلاوآریا   @2aftab   ؟؟

مشکل مورفولوژی همسرم صفر بود شد ۲. منم ذخیره ۲ونیم. قراره فردا برم پیش دکتر دارو بده پریود شدم. بع ...

خب پس اول راهی منم عینه خودتم منتظرم همین روزا پری بشم برم دارو بده برای پانکچر. همسرت داروهاش چی بود؟ منم ذخیرم ۲/۷ ولی موروفو همسرم با چند دوره دارو بازم صفره 

من موهای خودم خرماییه دلم نمیاد رنگ کنم ولی رفتم صافش کردم چون مجعد بود اینقد روحیم عوض شد حتما رنگ ...

اره عزیزم شاید بالیاژ کنم. از این مدل جدیداست😁

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اره عزیزم شاید بالیاژ کنم. از این مدل جدیداست😁

آره حتما انجام بده منم شاید برم یه هایلایت دربیارم 😍😍😍😍😍 شما که حتما قبل انتقال انجام بده که دیگه ۹ ماه نمیتونی😍🤩

خب پس اول راهی منم عینه خودتم منتظرم همین روزا پری بشم برم دارو بده برای پانکچر. همسرت داروهاش چی بو ...

داروها همسرم موتیلیتی بوست و پروستوژل و انواع ویتامین. گرده نخل خرما هم خورد

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
من الان نمیخوام انتقال بدم  دو ماه دیگه انتقال دارم ولی نمیدونم از کجا پیدا کنم بچه ها میگن ۱ ...

عزیزم چه خوب که بالاخره مشکلتو فهمیدن! ایشالا دیگه با دارو حل میشه و اینبار همه چیز عااالی پیش میره❤️🙏! عجیبه که چرا تو امریکا متوجه نشدن! مال منم یه کم از حد نرمال بالاتر بود، یعنی زده نرمالش زیر ۱۰، مال من ۱۶ بود ولی دکترم گفت همون لیوتروکسین کافیه!