2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام بله اصلا پیشنهاد نمیکنم میگن درصد موفقیتش خوبه ولی سقطاشم زیاده بعنی اول مثبت میشی بعدش افت بتا ...

عزیزم پس کجا رو پیشنهاد میکنی؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
استرادیول ایرانی معمولی پیدا نمیشه؟؟

نه عزيزم نبود، نزديك بود ٤٠٠ تومن بدم خارجي بگيرم، بعد گفتم بزار باز بگردم اگه پيدا نشد ميام خارجي ميگيرم.

ايراني ٦٠ تا خريدم، ٥ تومن هم نشد😂😂

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای‌جااانم

قربونش‌برم‌کارن‌کوچولو

هزااارماشالله

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دوستای عزیزم، سلام، ببخشید تک‌تک منشن نمیکنم، کوچولوی من امروز صبح دنیا اومد، همتون رو یاد کردم و هم ...

ای جانم قدم گل پسرت مبارک‌عزیزم انشالله بزودی سرپا شی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان.من دیروز رفتم پیش دکتر احمقم.میگم واسم ازمایش ایمنی انعقادی چیزی بنویسین شاید ایمنیم بال ...

وا مطمئنی از نظر مغزی سالمه دکترت؟خاک بر سرش 

بجای روحیه دادن به بیمارش چقدر خزعبلات تحویلت داده

میگفتی شوهر من فقط زنه شما رو میخواد بگیره 

عوضی حرصم در اومد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وا مطمئنی از نظر مغزی سالمه دکترت؟خاک بر سرش  بجای روحیه دادن به بیمارش چقدر خزعبلات تحویلت دا ...

خدا خیرت بده خندم گرفت گفتی شوهر من میخواد زن شما رو بگیره🤭🤭🤭🤭 آره واقعا بیشعور بوده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چرا دکترا انقدر وقیح شدن😐

الهی عزیزشون به درد ما گرفتار شه بفهمه ما بدبختا خودمون دل سوخته ایم دل شکسته ایم دیگه دل ماها جایی توش نمونده تا کسی بخواد تیکه تیکش کنه خدا ازش نگذره

سلام بله اصلا پیشنهاد نمیکنم میگن درصد موفقیتش خوبه ولی سقطاشم زیاده بعنی اول مثبت میشی بعدش افت بتا ...

شما با كدوم دكتر ويزيت ميشدي؟ منم بهم مكمل ندادن ولي الان متوجه شدم خيلي ها خودشون مكمل خوردن منم  بايد به حرف دكترم گوش نميكردم ومكمل ميخوردم چون همون طور كه  مكمل رو كيفيت اسپرم تاثير ميذاره چطور رو تخمك تاثير نميذاره البته اي وي اف هم پروسه اش خيلي فرق ميكنه من اصلا فكر نميكردم اينطور باسه فكر ميكردم هركي اي اوي اف كنه  نهايتن بار دوم مثبت ميشه مثلا اينجا بودن مثل همين دوستاني كهكه خودش وهمسرش مشكلي نداشتن ولي جنين كم تشكيل شد انتقالش منفي شد ولي ماه بعد انتقال، طبيعي باردار شد اين نشون ميده  اصلا اي وي اف خيلي پيچيده اس 

عزيزم شما چرا دوتا دوتا فريز نكردين ؟ يه سه تايي ويه دوتايي الان جنين ندارين ديكه؟

خدا خیرت بده خندم گرفت گفتی شوهر من میخواد زن شما رو بگیره🤭🤭🤭🤭 آره واقعا بیشعور بوده

آخه این بلانسبت خر رو کی دکتر کرده

یعنی واقعا دل شکستن انقدر سادست برا بقیه

پس ما چرا نمیتونیم آخه

نه هنوز  گفت هفته دیگه بیا ویزیت بهت وقت بدم  ولی حدودی گفت ۵ اردیبهشت میشه شما مشخص شد ...

منم سشنبه ویزیت اخرمه گفت تاریخ دقیق ونامه میده برای اول تا ۴ اردیبهشت یکی ازاین روزا... ...همون ۳۵هقته سونو رفتم ۲۳۶۰گرم بود دیگه نرفتم...به سلامتی ایشالا تقریبا باهمیم  

آخه این بلانسبت خر رو کی دکتر کرده یعنی واقعا دل شکستن انقدر سادست برا بقیه پس ما چرا نمیتونیم آخه

آره واقعا ما همین جوری خودمون هزارتا مشکل داریم اون وقت جلوی شوهرش اینجوری بهش گفته. من پیش یه دکتر میرفتم قبلا اینقد ماه بود که حتی میگفت فعلا نیازی نیست به همسرت بگی حتی وقتی همسرم اومد توی اتاق جلوش هیچی درباره کیست من نگفت بهش گفت شما آز اسپرم بدید احتمالا مشکل از شماست خدا خیرش بده البته همسرم خیلی ماهه ولی خب دیگه آدم از فرداش خبر نداره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی عزیزشون به درد ما گرفتار شه بفهمه ما بدبختا خودمون دل سوخته ایم دل شکسته ایم دیگه دل ماها جایی ...

دنیا حساب کتاب داره عزیزم. غصه نخور

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰