2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
تبریزمیرم میلاد. دکترحمدی هستش...  راهم خیلی دوره اصلااوضاعی شده رفت امدهام من دیدم ملیکا1 ازا ...

اااای جاااااانم از مشهد میاین تبریز؟ الهییییییییی ک خستگی راه و ... بزودی زود با مثبت شدن نتیجه تون از تنتون دربیاد به حق امام رضا (ع)  

تو رو خدا حرم رفتنی به امام رضا بگین فاطمه خییییییییییییلی دلتنگته  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان.من دیروز رفتم پیش دکتر احمقم.میگم واسم ازمایش ایمنی انعقادی چیزی بنویسین شاید ایمنیم بال ...

واااااااااااااااااااااااای پیش این نرو عزیزم. چه موجودیه اخه ؟!!!! خییییلی عصبی شدم. یکی باید بیاد به خودش مشاوره بده والا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دکتر با دکتر افلاطونیان همکار بودنو خیلی همو قبول دارن پرو اینجوری حرف میزنه.خیلی جدی جلو شوهرم ...

کاش دنگ و فنگ نداشت ادم میرف از همچین دکتری به خاطر اراجیفش شکایت می کرد  

دوستان برای انجام آزمایش آزمایشگاه جهاد دانشگاهی به نظرتون معتبره؟؟؟؟ آزمایشگاههای خصوصی خیلی گرونن

من دقیق نمی دونم ولی خودم مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی میرم. قبل عید ی اقایی اومده بود ازمایش داشت جوابش دیر آماده میشد. گف برم ی جای دیگه خانومه مسووله گف کلا دو جا این آزمایشو فقط دارن ک یکیش ماییم. نمیدونم بخاطر تجهیزاتشون بود یا دلیل دیگه ای داشت

خیلی شدید شده داغون شدم حالت طبیعی پریودیم خیلی کمه .عزیزم انتقال چندم باردار شدی؟

فک کنم کلا برعکس میشه  . من انتظار خیلی شدید داشتم با لخته های زیاد. ولی کاملا برعکس شد کلهم 4 روز اونم اصلا خون روون نداشت خیییلی کم حجم. 

عزیزم میشه مشگلشون رو کامل در اختیار مابزارید بگید چرا ای وی اف کردن و چه اصلا تب شون گرم بوده یا سر ...

همسرش مشکل داشت اصلا اعتقادی به طبع گرم و سرد نداره توجه ش به ویتامین هاست امگا۳ و ویتامین آ اصلااستراحت نمیکرد بعد هر دو انتقال الانم ۲ تا بچه داره

عزیزم منم tpo بالا دارم، هر دکتری یه چیزی میگه تو‌امریکا گفتن مشکلی نیست فقط بعد از مثبت شدن باید س ...

ممنون میشم من فوق تخصص غدد رفتم میگه مشکلی نیست فقط بعد بارداری یه قرص میدم همین حتما بهم خبر بده

من تیروییدم نرماله گفت برای تی پی او فقط پردنی میدم تروکسین نداد دیگه 

عزیزم دکترتون کیه ؟ منم tpo ۱۳۴ . رنج آزمایشگاه ۰ تا ۳۴ بود  

تیروییدم‌نرماله . شما اولین انتقالتونه ؟ آزمایش انعقادیم دادین ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام دوستان.من دیروز رفتم پیش دکتر احمقم.میگم واسم ازمایش ایمنی انعقادی چیزی بنویسین شاید ایمنیم بال ...

عزيزم ديگه پيشش نرو، نه شعورشو داره نه سوادشو. 

واي خداي من مخم سوت كشيد از اين حد نفهم بودن يه نفر

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم انشالله خدا گل پسراتو برات حفظ کنه . حالا من میخام تعیین جنسیت انجام بدم . فک کنم پسر سخت تره ...

سلامت باشی عزیزم ممنونم خدا پرنسستوبرات حفظ کنه ویه داداشی خوشگل بده بهش ....معمولا تعداد جنین دختربیشتر ازپسرمیشه برای منکه دوتابود که نشد...حالا اینقد گرمی میخورین ازاون وربوم نیوفتین 🤭