2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
دوستای عزیزم، سلام، ببخشید تک‌تک منشن نمیکنم، کوچولوی من امروز صبح دنیا اومد، همتون رو یاد کردم و هم ...

من که با خوندن پیامت حسابی احساساتی شدم

خداروشکر که این روزِ زیبا نصیبتون شد

قدمش مبارک باشه🥳🥳🥳🥳

انشالله زودتر رو به راه میشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اااای جووون دلم 😍😍😍😍 حدا نگهش داره برااات عشقم ، خیلی خوشحال شدم واقعا ، از طرف منم یه ماج محکم ...

قربونت😙😙😙

چشم عزیزم حتما😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستای عزیزم، سلام، ببخشید تک‌تک منشن نمیکنم، کوچولوی من امروز صبح دنیا اومد، همتون رو یاد کردم و هم ...

عزیزم تبریک میگم، خدا حفظش کنه  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام دوستان.من دیروز رفتم پیش دکتر احمقم.میگم واسم ازمایش ایمنی انعقادی چیزی بنویسین شاید ایمنیم بالاست جنینو پس میزنه میگه من نشنیدم همچین چیزی والا هرکی گفته گوه خورده اینقد بی ادب.میگه برو پیش کروناییا ببین میگیری یا نه نعلوم میشه ایمنیت بالاست.بعد میگم پس من چیکار کنم باز برم سه تا جنینم رو هم بذارم اینجوری بشم چی.میگه هیچی شوهرت بره زن دیگه بگیره.اینقد دلم شکست مرتیکه خر

این دکتر با دکتر افلاطونیان همکار بودنو خیلی همو قبول دارن پرو اینجوری حرف میزنه.خیلی جدی جلو شوهرم میگه برو زن بگیر جدی میگن جدا بشین شاید هردوتون بچه دار شدین یه مثالم از فامیلش زد که جدا شدن هردو از ازدواج بعدیشون بچه دار شدن 

سلام دوستان.من دیروز رفتم پیش دکتر احمقم.میگم واسم ازمایش ایمنی انعقادی چیزی بنویسین شاید ایمنیم بال ...

وا واقعا متاسفم چقد بی سواد واقعا همینجوری بهت گفت!!!!!!!

خب  دکترت رو عوض کن عزیزم باید جوابشو میدادی میگفتی به شما ربطی نداره که همسرم بره زن بگیره یا نه شما کار خودت رو انجام بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان.من دیروز رفتم پیش دکتر احمقم.میگم واسم ازمایش ایمنی انعقادی چیزی بنویسین شاید ایمنیم بال ...

چقدر بيشعوره هيچي بهش نگفتي با اين حجم از بي ادبي؟ ديگه پيشش نرو مگه اعصاب و روان و پولتو از سر راه اوردي اينهمه دكتر 

خداياشكرت....❤️ 
این دکتر با دکتر افلاطونیان همکار بودنو خیلی همو قبول دارن پرو اینجوری حرف میزنه.خیلی جدی جلو شوهرم ...

چقدر بيشعوره😔😔😔بهش ميگفتي پول ميگيري مشكل مردمو حل كني يا اين چرت و پرتارو تحويلشون بدي؟ خدا لعنتش كنه چه دل شكوندن راحت شده تو اين دنيا

خداياشكرت....❤️