2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
مطمئن باش میشی من که هرماه خبر بارداری یکی رو میشنوم

اخه دیگه دیونه شدم دیگه چندسال انتظار😭😭😭بدتراینه سه ماه منتظرانتقال شدم لغوشدم اینماهم ازدیروزشروع کرده دارو دعاکن توروخدابشه انتقال بدم ومثبت شه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله که سبب ساز بشه براتون. درد زیاد داره انجامش؟ بعدش خونریزی یا لک بینی هم داره؟

سلام گلم. ممنون از محبتت. اینا که وسیله است خواست خدا مهمه. نه عزیزم دردش در حد پریودیه و اینکه چون روز دوم پرسود بودم یه مقدار خونریزیم اومدم خونه بیشتر شد الان هیچ حسی ندارم. سرپایی زد برام. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام دوستای گلم خوبین? وای بیایدکه شدید به دلداریتون نیازدارم دلم بشدت ازغصه میترکه به هیشکی هم نمیش ...

الهیییییییی به زودی زووووووووووود شمام خبر خوشو میدی به ما. ما هم مامان میشیم ان شاالله.  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلم. ممنون از محبتت. اینا که وسیله است خواست خدا مهمه. نه عزیزم دردش در حد پریودیه و اینکه چون ...

اره واقعا همینه. ان شاالله که نتیجه تلاش هامونو میگیریم همه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها جواب استفتاء دیروز از دفتر رهبری

الهیییییییی به زودی زووووووووووود شمام خبر خوشو میدی به ما. ما هم مامان میشیم ان شاالله.   &nbs ...

وای ایشالله دعاکن ازدیروز داروهام شروع کردم دعاکن اینماه دیگه انتقال بشه بدم. برای همتون سراذان صلوات فرستادم مامان شیم دلمون شادبشه

وای ایشالله دعاکن ازدیروز داروهام شروع کردم دعاکن اینماه دیگه انتقال بشه بدم. برای همتون سراذان صلوا ...

ااااااااااای جووووووونم. قربون مهربونیت. الهی خدا بخاطر همین دل مهربونت چشم و دلتو روشن کنه عزیزم

ااااااااااای جووووووونم. قربون مهربونیت. الهی خدا بخاطر همین دل مهربونت چشم و دلتو روشن کنه عزیزم

نگوعزیزم بخداکمترین کاری بود میتونم بکنم. باورکن اون لحظه که ناراحت بودم یادهمتون افتادم گفتم خدایاهستن کسایی که بیشترازمنم منتظرن دل همروخودت به بهترین نحوشادکن. 

ممنون خیرببینی دوستم کلی خوشحالم کردی بادعات😍😍😍

وای فدااات عزیزم. آره وروجک لپو. خدا کنه زردی هم نداشته باشه که نور علی نوره

وای لی‌لا لی‌لا کل امروزو به یادت بودم. ایشالله گل پسر تپل مپلیت رو به سلامت بزنی زیر بغلت بیاریش خونه 😍😍😍😍 کاش میشد ببینیمش. خیلییی هیجان داری الان نهه؟؟ ایشالله زایمانت عالی عالی پیش میره ♥️♥️♥️♥️