2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ایشالا چون واقعا چیزی نیست که بگم شاید قسمتم نیست من خیلی چیزا تو زندگیم خواستم و گفتم لابد قسمتم نی ...

ای جان دلم😢 میفهممت. این روزا میگذره. توکل کن به خدا آلوچه جون. یه آقایی میگفت وقتی پدری بچه دو سه سالشو دعوا میکنه بچه شروع میکنه به گریه کردن تو بغل همون پدری که دعواش کرده. حالا شده داستان ما خدا با تقدیرش اشکمونو درمیاره ولی بازم پناه میبریم به خودش. قوی باش عزیزم. بالاخره موفق میشی من دلم خیلی برات روشنه🌷♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا توپرونده م هرچی گشتم پیدانکردم اصلا ننوشته چندتا تخمک وفولی داشتم.بعدپانکچر پرسیدم بهم گفتن ...

اره  مرکز ما هم یه کار خوب کرد و اینو تو پرونده نوشت😂 ولی فک کن دوازده رووووز بعد پانکچر من فهمیدم چند تا جنین دارم و چند تا تخمک😢

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم خوبی من رفتم دکترخداروشکر دفع پروتیین وعفونت نداشتم دکتر تاریخ زایمانمو برای دوهفته دیگه ...

سلام عزیزم. خب الهی شکر خیلی هم عالی. آخیش خیالت تا حدودی راحت شد. من که قشنگ تا خود صبح بیدارم. امروز عصر بالاخره یه ساعت تونستم بخوابم. خیلی استرس دارم و نگرانم راستش. همسرم که از استرس تهوع داره 🤭🤭

جواب تست کرونام هم فردا میاد، نگرانی اونم دارم! منم پنجشنبه میشم ۳۸ و ۴ روز. دعام کن عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم. خب الهی شکر خیلی هم عالی. آخیش خیالت تا حدودی راحت شد. من که قشنگ تا خود صبح بیدارم. امر ...

لی لا جون تا میتونی بخواب و استراحت کن نی نی ایشالا بیاد همون یک ساعتم نمیتونی بخوابی😂😂

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم الان با تجربه من شمایی، هی مزاحمتون میشم ❤️ بچه‌های من انشالله اوایل تابستون به دنیا می ...

قوربونت اره عزیزم بادی بخر چون بلاخره کولر می زنین بهتره داشته باشن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ای جان دلم😢 میفهممت. این روزا میگذره. توکل کن به خدا آلوچه جون. یه آقایی میگفت وقتی پدری بچه دو سه ...

دقیقا درست میگی خیلی از خدا دلگیرم  ولی بجز خودشم پناهی ندارم ایشالا بهمون رحم کنه خودش از حالمون خبر داره میدونه طاقت هر آدمی تا کجاس هیچ زنی و تو انتظار مادر شدن نذاره

دوستانی که انشاءالله بعد از ماه رمضون انتقال دارن، شماها ماه رمضون رو روزه می گیرید؟ موندم چیکار کنم ...

نه عزیزم‌من روزه نمیگیرم کلا 😁نگیر بهتره شاید بدنت ضعیف بشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اخه به من گفتن اول تاسوم پریود برم

گیسو جون به منم ماه قبل گفت روز دوم پریودت بیا سونو بده روز دوم رفتم سونو دادم گفت اندومتریوز یه امپول میکرورلین داد اونو زدم گفت برو یک اردیبهشت بیا.بنطرت زنگ بزنم بگم من پریود شدم برم یا نه؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
آمپول چی؟؟یه توضیح میدی؟

به من امپول الونوا و پی دی هوموگ دادن 

الونوا واقعا عالیه هم رو تعداد هم رشد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
از طریق سایت نوبت گرفتم برای انتقال میگفت روز سه؟ از انتقال سردرنمیارم ولی پانکچرو میدونم که تا رو ...

اره عزیزم انتقال و پانکچر فرقی نداره. برا هر دو به من میگفتن روز سوم پریود بیا

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت