2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
شکر. اره عزیزم اسفند پانکچر شدم. انشالله با هم مادر شدن رو تحربه کنیم عزیزم. ممنون♥️

الهی آمین چندتا تخمک و جنین داشتی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی من رفتم دکترخداروشکر دفع پروتیین وعفونت نداشتم دکتر تاریخ زایمانمو برای دوهفته دیگه ...

سلام عزیزم . خداروشکر که مشکلی نبود . ما هم هستیم شکرخدا . امروز رفتم ان اس تی دوباره جمعه هم باید برم . بسلامتی ایشالا زودتر بگذره این دو هفته . یعنی چندم بهت وقت داده ؟

قربونت برم ممنونم این چه حرفیه آخه که دکتت زده. قبلنم بهت گفتم جنینای منم دو روزه میخاستن فریز کنن ...

اره عزیزم حق با شماست. نمیدونم والله مرکزم که فعلا راضی نبودم احتمالا بیام تهران من خیلی گیج و منگم فقط راه میرم و نفس میکشم فقط خدا میدونه چه روزگاری رو سپری میکنم. نه عزیزم استرس ندارم. خیلی تو خودمم. چیکار میشه کرد راضیم به رضای خدا. التماس دعا عزیزم. انشالله ما هم دلمون شاد بشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
الهی آمین چندتا تخمک و جنین داشتی؟

توکل بر خدا. من شونزده تا فولیکول داشتم. دیر پانکچر شدن و داروی اشتباه خوردن باعث شد سه تا رو آزاد کردم. سیزده تا کشیدن ازم. پنج تا جنین شد. سه تا گرید بی و دو تا سی که دو روزه برام فریز کردن تو یک بسته. همه رو قراره با هم انتقال بدم. تا خدا چی بخواد.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم خوبی من رفتم دکترخداروشکر دفع پروتیین وعفونت نداشتم دکتر تاریخ زایمانمو برای دوهفته دیگه ...

وای خداااا همتون دارید به سلامت زایمان میکنید انشالله😍😍😍

منم فقط تو سایتها دارم تند تند چیز میز سفارش میدم که روزها زودتر بگذرن. یعنی یه سایتهایی پیدا کردم و سفارش دادم که فقط من و صاحب سایت تا حالا به آدرسش سر زدیم 😀😀

نمیدونی علت انتخاب سیکل بلند چیه؟دکترای اصفهان انگاری فقط با سیکل کوتاه انتقال میدن.میدونی احتمال مو ...

نه اصلا اطلاعی ندارم

من فکر میکردم برای جنین فریزه سیکل بلند انتقال میدن

اگه شد از ماما میپرسم بهت میگم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام من امروز سه شنبه پری شدم باید برای شروع سیکل بلند انتقال برم تهران. بنظرتون حتما باید فردا صبح ...

رویان به من میگفت روز سوم پریودی بیا برا سونو. بازم برا اطمینان ای کاش زنگ میزوی چون باید نوبت سونو هم میگرفتی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم . خداروشکر که مشکلی نبود . ما هم هستیم شکرخدا . امروز رفتم ان اس تی دوباره جمعه هم باید ب ...

خداروشکر خوبین ...دکتربه من گفت کاهش حرکت تاری دید وسردرد وسرگیجه داشتم برم بیمارستان ...هفته ی بعد میرم که هم تاریخ قطعی بگه هم نامه بده  

اره عزیزم حق با شماست. نمیدونم والله مرکزم که فعلا راضی نبودم احتمالا بیام تهران من خیلی گیج و منگم ...

قبول دارم بعضی از مراکز آدمو پیر میکنن

و خیلی تو دل آدمو خالی میکنن

منم یه زمانی روز و شبم گریه بود ولی خداروشکر رویان اومدم بهتر شد. رویان تا زمانی که زن و مرد تخمک و اسپرم دارن بدون حرفای نامیدکننده براشون میکرو میکنن

برات دعا میکنم انشالله که قابل باشم

الهی آمین. به امید اون روز شیرین😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نمیدونی علت انتخاب سیکل بلند چیه؟دکترای اصفهان انگاری فقط با سیکل کوتاه انتقال میدن.میدونی احتمال مو ...

عزیزم معمولا برا انتقال جنین فریز از سیکل بلند استفاده میکنن مگر در مواردی گه دکتر تشخیص بده. مثلا به ال دی حساسیت داشته باشی یا ضخامتت با ال دی بالا نره یا اینکه زمان کوتاه قبل از عید باشه و فرصتی نباشه برا سیکل بلند یا موارد دیگه ای که دکتر تشخیص بده.مثلا من خودم به ال دی و بوسرلین حساسیت شدید نشون داد بدنم که دیگه از انتقال دومم برام سیکل بلند انتخاب نکردن. فقط اولین انتقالم با سیکل بلند بود

من خودم با سیکل بلند انتقال جواب نگرفتم اما با سیکل کوتاه مثبت شدم. فرقی نمیکنه چه سیکلی باشه اگه خدا بخواد مثبت میشی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
وای خداااا همتون دارید به سلامت زایمان میکنید انشالله😍😍😍 منم فقط تو سایتها دارم تند تند چیز ...

ایشالا شماهم گل دختریارو صحیح وسالم بغلت میگیری 😍😍😍لباساشون خیلی جیگرن  قرتی میشن پرنسسا 🤩🤩🤩 خرجتم دوبرابره اخه 😁😁😁😁باید همش دوتادوتاباشه ایشالا به سلامتی ودل خوش تنشون کنی ...تامیتونی نسبت به فصل وسایز مناسب بخر  فقط خلی کوچیک نگیر 

اره عزیزم حق با شماست. نمیدونم والله مرکزم که فعلا راضی نبودم احتمالا بیام تهران من خیلی گیج و منگم ...

میفهمم الان چه حالی داری منم دارم فقط نفس می کشم چیزی نیست که آدم با نبودنش کنار بیاد خدا بهمون رحم کنه من با این انتقال منفی اینقدر شکستم که نمیدونم چطور میخوام دوباره شروع کنم ...گرید جنین همش الکی من واسم aبلاست ۳تا انتقال دادن نشد ایشالا با همین جنینات مامان میشی 

سلام دوستانی که انتقال دادین یه سوال دارم شما روز چندم پریود انتقال دادین؟من امروز پریود شدم هیچ دارویی برای انتقال بهم نداده گفته یک اردیبهشت برم سونو بدم اگه اوکی بودم انتقال بده من تا اول اردیبهشت میشه روز ۱۵ پریودم بنطرتون دیر نیست؟تازه اگه اون موقع بخواد داروهای انتقال بده که باز چند روز اونورتر میفته

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏