2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم، من یه بار دیگه هم دیده بودم که شما گفتید به خاطر اشتباه مرکزتون سه تا تخمک را قبل از پان ...

من دفعه اول ده تافولی بود ۸تاتخمک داشتم ولی دفعه دوم ۱۱تافولی توسونوهام بود که ۱۵تاتخمک داشتم

یا رب العالمین
اره عزیزم تقریبا. یه سیکل تل دی میخوری و دیفرلین یا بوسرلین داری پریود شدی بعد میری باز سونو و داروی ...

ممنون ولی برای ما انگاری گفتن دوم پریود بریم انتقال همون ماه انجام‌میشه. سیکل پانکچرم هم کوتاه بود

یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، من یه بار دیگه هم دیده بودم که شما گفتید به خاطر اشتباه مرکزتون سه تا تخمک را قبل از پان ...

سلام گلم. ممنون از توضیحاتت. من تو پرونده ام نوشته فولیکول پوچ نداشتم موقع تخمک کشی و از هر فولیکول یک تخمک خارج شد. من اتفاقا با یکی دیگه هم تو نی نی سایت آشنا شدم اونم با علائم من دقیقا سه تا آزاد کرده بود. البته حق با شماست ممکنه من اشتباه کنم عزیزم. ولی من دقیقا دو ساعت بعد از اشتباه دارو خوردن ترشح شدید داشتم. که بی سابقه بود و درد شدید تا صبحش داشتم و بلافاصله چند دقیقه بعد از تزریق داروی مانع از آزادسازی که صبحش زدم دردم ساکت شد. با دکترم هم صحبت کردم گفت درد بیشتر از ترشح نشانه ی آزادسازیه. البته من شنبه رفتم مرکز بهم دکتر مرکز گفت سایز فولیکولات خیلی بزرگه که قرار بود دوشنبه پانکچر بشم ولی متاسفانه دکترم نبود و انداختن سه شنبه. البته تاکید میکنم که خودم هم در اشتباه خوردن دوز دارو مقصر بودم. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم اگر بعد از ساعت 5 پریود شدی فردا روز اول سیکل حساب کن 

خب زینبی جان تا روز دوم و سوم وقت دارم برم دکتر؟ هیچی از سیکل انتقال نمی دونم. نمی دونم مثل سیکل پانکچر تا روز سوم وقت دارم یا نه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
رویان به من میگفت روز سوم پریودی بیا برا سونو. بازم برا اطمینان ای کاش زنگ میزوی چون باید نوبت سونو ...

از طریق سایت نوبت گرفتم

برای انتقال میگفت روز سه؟

از انتقال سردرنمیارم ولی پانکچرو میدونم که تا روز سوم وقت دارم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره عزیزم مرکزم خیلی اذیتم‌ کرد. گریه که نگو...حالا این یک بسته رو انتقال بدم بیام تهران توکل بر خدا ...

انشالله کارت ب تهران نمیکشه

امید به خدا

بله گلم کاملا دقیق و علمی جواب دادین درسته 100 درصد  حتی گاهی از 40 تا فولیکول ممکنه فقط یک تخ ...

عزیزم من تو پرونده ام نوشته بود از هر فولیکول بالغ یک تخمک استخراج شده و فولیکول پوچ نداشتم. دقیقا سیزده تا. اتفاقا من با یک نفر دیگه هم تو نی نی سایت آشنا شدم شرایط مشابه من رو داشتن. اینکه میگم سه فولیکول رو من آزاد کردم بر طبق نظر شخصی نیست گلم. با دکترم صحبت کردم و ایشون هم تائید کردن که درد شدید نشونه ی آزادسازیه. گرچه من ترشح شدید هم داشتم. گاهی اوقات فولیکول ها خیلی بزرگ هستن و با توجه به شرایط بدنی افراد ممکنه آزاد بشن عزیزم. برای دوستمون هم گفتم بله این کاملا درسته که ممکنه در هر فولیکول چند تخمک باشه و یا پوچ باشه. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آره عزیزم اینجا همه همدیگه رو میفهمیم و از درون هم دردیدم. من خداروشکر میکنم شماها رو دارم. چیکار می ...

ایشالا چون واقعا چیزی نیست که بگم شاید قسمتم نیست من خیلی چیزا تو زندگیم خواستم و گفتم لابد قسمتم نیست خدا نمیخواد درد کشیدم براشون ولی این یکی چیزی نیست اگه نشد بگم قسمتم نبوده جونمو بگیره ولی اینکار باهام نکنه از ترحم و دعا اطرافیانم بدم میاد از همه فراری شدم تو شهر غریب تو یه آپارتمان کوچیک خودم زندانی کردم با این انتقال منفی که حسابی ..

عزیزم من تو پرونده ام نوشته بود از هر فولیکول بالغ یک تخمک استخراج شده و فولیکول پوچ نداشتم. دقیقا س ...

من اصلا توپرونده م هرچی گشتم پیدانکردم اصلا ننوشته چندتا تخمک وفولی داشتم.بعدپانکچر پرسیدم بهم گفتن ۱۵ تا. من ۸تاجنین شد میخواستم علتشو بدونم درست بهم‌نگفتن فقط یکی گفت تخمکات شاید پوچ بوده 

یا رب العالمین
آفرین پروانه جان چه خوب کم کردی تو چه مدت ۱۰ کیلو کم کردی؟ بیزحمت از رژیمت میگی

من از حدودا ۱۰برج۹ شروع کردم نون وبه چها ر قسمت تقسیم میکنم یه قسمت میخورم غذایه نونی برنجم پنج قاشق سالادو ازاد میخورم روزیم ۴۵ تا یک ساعت ورزش میکنم نوشابه وفست فود تقریبا حذف شیرینی خیلی کم حتی قند واقعا راضیم بودم ولی امروز شیطونی کردم کمی از مجازم بیشتر خوردم ماکارونیم یه کفگیر سسم تو سالادم برایه چهار نفر نیم قاشق شیرینی خوری میریزم هیچیرو حذف کاامل نمیکنم ولی کم میخورم مولتی ویتامینم برایه جلو گیری از ریزش مو میخورم