2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بله

فرق نداره از چه روزی ؟ چندتا؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
گفت بیشتر استراحت کن و مایعات زیاد بخور. البته یه جوری گفت که یعنی خیلی هم تاثیر نداره و دست کسی نیس ...

دارچین جان انشالا که خیره ولی اختلاف وزن دوقلوها طبیعیه دوقلوهای خواهر من موقع به دنیا اومدن نیم کیلو اختلاف وزن داشتن! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ممکنه کمتر شه؟ خداروشکر. آخه تو آنومالی درصد اختلافشون کمتر بود. ترسیدم نکنه فقط درصده بره بال ...

مرسی عزیزم ایشالله که تو هم صحیح و سالم و سر وقتش دختراتو به دنیا بیاری. نگران اختلاف وزن هم نباش درست میشه 🥰🥰

خوب‌میشی‌‌عزیزم احتمالا‌هورمونات‌بالا‌وپایین‌شده‌ اثرداروها‌ازبدنت‌خارج‌شه‌بهترمیشی یه‌مقدارموهات ...

موهام زیر با سن م بود الان کردمش تا شونه انقدر زشت شده فکر کن‌دوتا شوید ریخته رو شونت اووووف.باشه چشم عزیزم مرسی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام مامانایی که نزدیکه زایمان کنید و مامانای اینده تجربه خودمو بگم ان شاالله ب سلامتی که زایمان کردید اگه خدایی نکرده دیدید بچتون زرد میشه بالافاصله ببرید دکتر .کاسنی و ترنجبینو شیرخشتو اینا همه الکیه اشتباه منو نکنید زردی بچتون هی بره بالا فقط دستگاه میتونه کنترل کنه زردی رو و بس برا بچه من ک اینجوری بود 

ممنونم عزيزدل مهربون انشاالله اين دفعه خبر مثبت شدن شمارو بشنويم و ذوق كنيم😍😍😍

فدات عزیزم 

بذار ی چی دیگه هم بگم بهتون که کاملا نگرانیت رفع شه توی شرایط گروه خونی مثبت و منفی زبونم لال اگر باز به لک بینی طرف بیوفته هر ۲۸روز باز رگام باید تزریق شه حالا هفته ۶باشی یا ۱۶ یا ۲۶ فرقی نداره هفته ها رو همینجوری مثال زدما متوجه شی.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره عزيزم من رفتم مطب، خودشون بودن

چقدر بی مسئولیته پس

اعصابم کلا بهم ریخت 

من فقط بخاطر طرازی رفتم مرکز ابن سیناگفتم مطب معطلی داره واسه همین نرفتم چه میدونستم برا مرکز اومدن ادا میاد

واقعا ممکنه کمتر شه؟ خداروشکر. آخه تو آنومالی درصد اختلافشون کمتر بود. ترسیدم نکنه فقط درصده بره بال ...

عزیزم تقریبا ۶ماه پیش یکی از دوستام دوقلوهاش به دنیا اومدن یکی با وزن ۲۴۰۰ و اون یکی قل ۱۹۰۰ .از اول هم قل دومی کوچیکتر بود فقط زود زایمان کرد ۳۵هفته

عزیزم مثل منی. منم اوایل تهوع شدید داشتم دمیترون کمترش میکرد اما یبوست شدید میگرفتم طوری که سه چهار ...

وااای دلارام جون هیچ چیز خوراکی حالمو خوب نمیکنه 😣😣😣😣 خیلی چیزا دارم امتحان میکنم 

فقط همین قرص جواب میده ، حالا دیدم خاکشیر برام خوبه انگار ... فقط امیدوارم پایان ۳ ماه حالت تهوع خوب بشه ، چون خیلی سخته اینجوری 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
واقعا حالت تهوع سخته  به من  دیمن هیدرینات هر ۸ ساعت داد ولی به دکتر گفتم به جاش  دم ...

ببین بدنت به کدوم جواب میده ، چون یه خانومی تو مطب بود بیچاره به هیچ قرصی واکنش مثبت نشون نمیداد ، تازه ۴ ماهش بود ولی خوب نشده بود

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ممنون. نه دکتر بستری کرد گفت دارو بعد بهش میدم ببینم چقد زردیش پایین اومده 

اخه من زردی دخترم ۹ بود . گفت به دستگاه نیازی نیست با قطره اومد پایین . انشالله هر چه زودتر زردیش خوب شه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
فدات عزیزم  بذار ی چی دیگه هم بگم بهتون که کاملا نگرانیت رفع شه توی شرایط گروه خونی مثبت و منف ...

اها ممنون عزيزدلم من همه جا خوندم كه هفته ٢٨ تزريق ميشه و ١٢ هفته بعد زايمان ميكنن براي همين خيلي ترسيدم الان خداروشكر خيالم راحت شد مرسي مهربونم❤️❤️

خداياشكرت....❤️