2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وای عاشق شماهایی ام که تیکرتون دیگه رسیده به چند روز و یکی دو هفته    

باورت میشه دارم از بی خوابی میمیرم؟ امروز صبح به همسرم گفتم همش سه شب مونده بیخوابی هام. خندید گفت تو امید داری بچه دنیا اومد بتونی بخوابی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سمر جون منم انتقالم اخر برج2ولی هنوز پریود نشدم چی کنم؟ ماه دومه پانکچرمه همه میگن از داروهاس

اره عزبزم از داروهاست بصبر حتما پریود میشی استرس هم خودش تاثیر داره رها کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم . انشالا که آزمایشت خوبه و جای نگرانی نیست . آره من خیلی اصرار کردم که این هفته بشه ولی ب ...

خیلی ممنون عزیزم خوبه اصرارنکن دیگه چون واقعا میگن یکی دوروز هم تاثیرداره بیشترم روی وزنگیریشون ...ایشالا زایمان راحتی داشته باشی 😚

عزیزم حتما دیگه تا الان خیالت راحت شده. دکتر من اصلا انقد زود سونو نمیکنه. من اولین سونوم تو ۷ هفته ...

ممنون گلم

از دیروز هی میگم پس اون یکی بچم کو 😂

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
اتفاقا من برا شروع سیکل با عجم ویزیت شدم تا براش توضیح دادم که تخمکهای من توی سایز ۱۰ ایست میکنن گفت ...

الونوا عالیه

من یهو دوتا تخمدانام پر شد تخمک غالب . دکترم خیلی خوشش اومده بود میگفت الونوا عالیه

ازم 24 تا تخمک گرفتن اما به خاطر ضعیف بودن اسپرم 9 تا جنین شد که سر انتقالم 6 تاشو از فیریز درآوردن فقط دوتا از اونا رشد کردن و دوتاشو انتقال دادن یکیش مونده بازم الهی شکر

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
مامان های دوقلو، من الان تو 24 هفته حرکت یکی از قل ها رو خیلی بیشتر از اون یکی حس میکنم. ممکنه به ای ...

اره عزیزم منم اونجوریم یکیشو بیشترحس میکنم.واسه منم یکیش قدامیه یکیش خلفی.نگران نباش عزیزم.

سمر جون منم انتقالم اخر برج2ولی هنوز پریود نشدم چی کنم؟ ماه دومه پانکچرمه همه میگن از داروهاس

کاری نکن خودش میاد ازدکترت بپرس اکه نیازه بری سونو.من پریود دومم ۶۰ روز طول کشید تاشدم

یا رب العالمین
طبیعیه پری دوم بعد از پانکچر تاخیر داره تاخیرشم زیاده ممکنه حتی ۱۸ روز هم باشه من ۱۲ ردوز تاخیر د ...

عزیزم حتی با مصرف ال دی؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
کاری نکن خودش میاد ازدکترت بپرس اکه نیازه بری سونو.من پریود دومم ۶۰ روز طول کشید تاشدم

عزیز ال دی هم خوردی؟ من پری اولم ده روز بعد پانکچر بود یعنی دو روز زودتر از سیکلم و بعدش ال دی خوردم. جمعه تموم شد یعنی سه روز بعد نمیشم؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دور از جونت 😢 با دکتر شرکت کجا ویزیت میشی؟ مطبش یا مرکز مشتاق هم میاد؟

شما خودت خواستی با دکتر شرکت ویزیت بشی یا دکتر زنان گفت؟بنظرت لازمه منم برم ازمایشا رابنویسه؟ازمایشا را کجا انجام دادی؟

یا رب العالمین
عزیز ال دی هم خوردی؟ من پری اولم ده روز بعد پانکچر بود یعنی دو روز زودتر از سیکلم و بعدش ال دی خوردم ...

نه من ال دی نخوردم.بعد پانکچر تا ۶روز پروژسترون داشتم انتقال که کنسل شد قطع کردم ودوروز بعدش پریود شدم ولی پریود بعدیم ۶۰ روز طول کشید.من دوره هام اکثرا ۴۰ روزه است ولی چندماه قبل پانکچر زودتر میشدم.پریود بعد پانکجر دارو داشتی بدن دست کاری شده اصلا کاری به سیکل خودت نداره اینجوری بخوام حساب کنم من سر ۲۱ روز شدم ۲۰ روز زودتر از موعد خودم بود

یا رب العالمین