2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما ازمایش amh یا همون ذخیره تخمدان باید روز ۲ یا ۳ پریودی باشه؟من برا اولین بار مرکز نوبت گرفتم ن ...

نه عزیزم فرقی نمیکنه چه روزی باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم سوالتو بپرس اگه بچه ها بدونن حتما جواب میدن

عزیزم فولیک اسید و ویتامین ای و آسپرین هم لازمه بخورم قبل انتقال؟؟؟؟

بچه هاااا کسی میدونه؟؟؟؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بچه ها من رفتم سونو خداروشكر قلب جوجم ميزد😭😭😭😭😭دوقلو هستش يه قل رشدش كمتر بوده جنين تو ساك بود ...

وای چه خبر خوبی الهی شکر مامان شدی نگران‌خونریزی نباش استراحت کن فقط

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مطمینی این برایه عملته چون منم دقیقا جلوی موهام خیلی کم پشت شده

دقیقا بعد مصرف داروهای پانکچر اینجوری شدم افتضاحه پشت و جلو فرقی نداره همه جا میریزه جلو موهامو میبینم پشتش شاید بدتره اووووف

عزیزم من هنوز کم مونده زایمان کنم همه میگن اصلا به ووقلو نمیخوره و... شکمت خودش داخلش جا داره اصلا ن ...

ممنونم گلم توکل به خدا😘😘😘

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
ممنون چیکا جون❤❤  اتفاقا اومدم بگم  امروز  رفتم سونو و یک ساک و جنین بود و قلبش میزد ...

الهی شکر الهی قلب نینیت ۱۲۰سال برات بتپه مبارکت باشه 

نه والله سحر جون خودت حالمو ديدي كه😩😩قلبشو ديدم اينقدر گريه كردم وقت نشد😐

سلام تبریک میگم ان شاءالله بارداری راحتی داشته باشید 

من چندروز بیشتر نیست بااین گروه آشنا شدم ولی از صبح منتظر جواب سونوی شما بودم 

مرسیییی مهربونممم...خدا انشالله بهترینها رو نصیبت کنهه🤗🤗😘😘 داروهارو چی عزیزم ؟ فولیک اسید و وی ...

مرسی گلم برای شما هم همینطور😘😘

چرا حتما مصرف کن، اسیدفولیک، ای و ویتامین دی

اگه برات کپسول فرتیل سی ام هم مقدور بود بخور، قیمتش بالاس

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه عزیزم تا جایی که میدونم ۳۶ کم نیست. نگران نباش تو هم که کلا داری استراحت میکنی. انشالله تغییر نم ...

ممنونم عزیزم واقعا داره سخت میگذره خونریزیم تو عید قطع شد کامل رفتم مطب دکترم ولی گفت کلا استراحت مطلق باید باشی تا آخر کلی ام کمر درد گرفتم با اینکه ترافیک نبود نیم ساعته اومدم خونه دراز کش عقب تو مطبشم تخت داد دراز کشیدم منشی تا نوبتم بشه😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
مرسی گلم برای شما هم همینطور😘😘 چرا حتما مصرف کن، اسیدفولیک، ای و ویتامین دی اگه برات کپسول فرتیل ...

مرسیییی قشنگمممم ❤❤این کپسوله مکمله؟؟؟

مرسی گلم برای شما هم همینطور😘😘 چرا حتما مصرف کن، اسیدفولیک، ای و ویتامین دی اگه برات کپسول فرتیل ...

روزی چن تا باید بخورم ؟؟

ببخشید عزیز دلم خیلی سوال میپرسم🙆