2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامت باشي عزيزدلم😍

چیکاجون مبارکت باشه مامان خانومی💖

واسه ما هم دعا کن

زهرا و همسرم سید مصطفی

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
بچه ها من رفتم سونو خداروشكر قلب جوجم ميزد😭😭😭😭😭دوقلو هستش يه قل رشدش كمتر بوده جنين تو ساك بود ...

خداروشکر عزیزم انشالله که رشد میکنه ولی اگرم نشد باز خداروشکر که یکیش سالمه😍😍😍شما بار چندم انتقالت بود؟مشکل از شما بود یا همسرتون؟منم اردیبهشت انتقال دارم برام دعا کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها من رفتم سونو خداروشكر قلب جوجم ميزد😭😭😭😭😭دوقلو هستش يه قل رشدش كمتر بوده جنين تو ساك بود ...

مبااارکه عزیزم.خداروشکر.خداحفظشون کنه.اصلا نگران نباش شاید اون یکی هم بعدا رشد کرده وسالمه.اینجا اکثرا لک بینی و خونریزی داشتن سعی عادی بشه برات واسترس نگیری.من۳ماه داشتم و بعدشم رفتم ریداکت ودوباره یه ماه دیگه هم بعداون داشتم

۳قلو بودم هنوز😂یکیشو ریداکت کردم.من ۳۰هفته و۲روزهستم عزیزم

ای جان عزیزممن ۲۰ هفته ام حس میکنم شکمم کوچیکه بره دوقلو🙄میگم کجا جا شدن همشم استرس دارم شما سرکلاژ شدی ؟طول سرویکسم ۱۷ هفته ۳۶ بود

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام عزیزم بله خیلی از دوستان بودن  خارج از ایران که همه طبیعی هستن حتی ivf، الان اسامی خاطرم ...

آخه رفتم بهداشت محلمون گفت بهتره که سز کنم چون سابقه نازایی داشتم اما چون شهر خودمون بیمارستان خصوصی نداریم بیمارستان دولتی هم که اولین بچه رو بدون دلیل سز نمیکنن باید برم شهر دیگه...خودمم کلا دوست دارم طبیعی زایمان کنم

خدا رو هزار مرتبه شکر 😍😍😍

خیلی خیلی مبارکه عزیزم🎉🎉🎉🎉🎉

واقعا خوشحال شدم😍😍😍

خدا خودش این مدت نگهدار نی نی نازت باشه 🌹🌹

و به خیر و سلامتی بگذره عزیزم❤❤❤❤