2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

لی لا جان رفتی ان اس تی ؟ 

امروز حرکت بچه کم شد رفتم بیمارستان . سه بار ان اس تی گرفتن خوب نبود تعداد حرکت خوب بود ولی نوار قلب نه . بستری شدم دوتا سرم بهم زدن برای بار چهارم ان اس تی گرفتندکه گفتن خداروشکر خوب شده و مرخصم کردن . شنبه باید برم سونو بیوفیزیکال . کسی اطلاعی داره ؟ چطوریه و برای چیه ؟ خیلی استرس گرفتم 

@لی_لا1      

@nazaniin۷۴

@زینبی_بابا      

@تورک_آنا      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لی لا جان رفتی ان اس تی ؟  امروز حرکت بچه کم شد رفتم بیمارستان . سه بار ان اس تی گرفتن خوب نبو ...

سلام عزیزم الان خوبی ...اصلا نترس فقط مراقب حرکتاش باش سر پسراولیم منم اینطوری شدم  از هفته ۳۴ ، ۳بارسونو بیوفیزیکال دادم ان اس تی بچه خوب نبود ۲باردرهفته ان اس تی میدادم اخرسرهم بخاطر افت ضربان بستری شدم وسزارین شدم ...این سری هم رفتم ان اس تی دادم دکتر گفت خوبه ولی اگه کاهش حرکت داشت سونو بیوفیزیکال بدم راستش نمیدونم دقیقا چیه ولی سونو میکنن  یه جدولیه ۸نمره داره  درباره ی رشد وکامل شدن ریه وقلب وکلیه هایت هرکدوم ۲نمره ایه اگه ۸نمره کامل باشه یعنی بچه کامله و  نیازبه دستگاه نداره 

لی لا جان رفتی ان اس تی ؟  امروز حرکت بچه کم شد رفتم بیمارستان . سه بار ان اس تی گرفتن خوب نبو ...

نه نرفتم دکتر گفت اگه حرکاتش خوبه و درد نداری فعلا نمیخواد بری. البته شنبه هم وقت دکتر دارم. حالا با این چیزایی که گفتی شاید فردا برم ان اس تی بدم منم. ببین نگران نشو سونوی بیوفیزیکال همینه که نازنین جون گفت. تکامل یه سری از ارگان های بچه رو چک میکنن، هر کدوم ظاهرا دو نمره داره. جمعش باید بشه 8

حتی اگه نی نیت زودتر هم دنیا بیاد جای نگرانی نداره، چون الان هفته ای هستی که همه چیش کامل شده‌. نی نی شما فکر کنم مشکل وزن هم نداشت خدارو شکر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم ایشالله که نی نی سلامت باشه 

سونو بیوفیزیکال از چند جهت جنین رو بررسی میکنن و نمره میدن بهش 

اگه نمره کامل بگیره یعنی حالش خوبه 

مثلا. از لحاظ حرکت و نفس کشیدن و مایع و چندتا چیز دیگه بررسی میکنن

خدایا شکرت 
عزیزم سی دی های مهم رو که برات نوشته..... واقعا قبل اولین پانکچر تعجب کردم اینارو براتون نوشته..... ...

مرسی فدات شم آره خودشم گفت نیازی نیست ولی خیلی مهربونه تا من گفتم کاش مینوشتید یهو گفت خب باشه. دعا کنید برام عزیزم ممنونم که هستید واقعا اینجا برام یه قوت قلبه.

به نظرتون برم پانکچر یا بهشون بگم بقیش رو هم برام بنویسه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم الان خوبی ...اصلا نترس فقط مراقب حرکتاش باش سر پسراولیم منم اینطوری شدم  از هفته ۳۴ ...

ممنونم شکرخدا بهترم فقط خیلی استرس گرفتم و نگرانم . حالا شنبه باید بگردم جایی رو پیدا کنم تا سونو رو بدم . تمام حواسم رو حرکتهاشه اصلا ذهنم پریشون شده . دعا کنید که بچه ام سالم به دنیا بیاد 

نه نرفتم دکتر گفت اگه حرکاتش خوبه و درد نداری فعلا نمیخواد بری. البته شنبه هم وقت دکتر دارم. حالا با ...

انقدر نگرانم که حد نداره . من جات باشم میرم ان اس تی رو میدم خودمم شاید غروب رفتم دوباره دادم که ببینم اوکی هست یا نه . این چی بود یهو 

ممنونم شکرخدا بهترم فقط خیلی استرس گرفتم و نگرانم . حالا شنبه باید بگردم جایی رو پیدا کنم تا سونو رو ...

عزیزم سونو برو دکتر صدری بازه خوددکترهم هست دکترخوبیه ....استرس نداسته باش به امید خدا سروقت صحیح وسالم گل پسرتو بغلت میگیری ...اینجور مواقع دکترا فسقلارو بیارن بیرون دیگه 😁چه اصراری دارن دیرتربدنیا بیان اخه 

عزيزم خداروهزار مرتبه شكر تو اين چندروزه فهميدم براي هرچيزي انرژي بفرستي همون اتفاق ميوفته اين چند ر ...

وااای مگه بیکار بودی خواهر ؟ چرا دنبال لک میگشتی آخه ؟ من که احتمال بارداری پوچ دارم انقدر استرس تورو ندارم عزیز... تو که اصلا نه لک دیده بودی چرا انقدر استرس داری ؟ ببین بسپر به خدا ، من به این درجه از اعتقاد رسیدم که اگه زمان این باشه که مادر باشم از من دریغ نمیکنه و دوباره برم سونوگرافی جنین تشکیل شده ، اگه هم وقتش نرسیده باشه ، حالا من بمیرم از استرس هم ،در اصل و واقعیت قضیه تاثیر نداره 😑😑 پس خودتو اذیت نکن ، پاشو برو با ماشین یه دوری هم بیرون بزن ، ۱۳ به در کن و بیا .... من که اومدم خونه باغ ، کلا لکه بینی قطع شده 😂😂 ببین چقدر روحیه تاثیر داره ؟😐

تازه من شنبه نمیرم سونو ، چون شنبه خیلی شلوغه میزارم یه روز دیگه میرم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم بعدازپانچر لاپارسکوپی شدید؟ عملش خیلی سخت بود؟ نیاز به همراه هست؟ 

عزیزم من دوبار لاپاراسکوپی شدم ، یکبار تشخیصی بود که صبح رفتم و بعداظهر برگشتم ، نیازی هم به همراه نبود ، ولی برای بار دوم رفتم دکترمو عوض کردم برای لوله هیدرو که بعد باز شدن تشخیص داد که من چسبندگی شدید و اندومترویوز دارم که با سونوگرافی قابل مشاهده نبود ، لوله چپ برداشت و چسبندگی درمان کرد ، اندو هم خیلی ریز ریز بود برام برداشته بود که حدودا ۳ روز بیمارستان بستری بودم و عمل سختی بود ، بعداش هم تا یک هفته خونه خوابیدم ... دیگه فکر کنم عمق فاجعه دستت اومد 😂😂 ولی خدایش ترس نداره میری حالت خوب میشه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم سونو برو دکتر صدری بازه خوددکترهم هست دکترخوبیه ....استرس نداسته باش به امید خدا سروقت صحیح وس ...

من شهرستانم عزیزم . اگه تهران بودم که عالی بود . مرسی از لطفت😘😘