2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
عزیزم من آندومتریوز لگنی داشتم.....  عمل کردم....  البته غیر این مشکل اسپرم هم داشتیم... ...

ای جانم خداحفظشون کنه.من توبارداری ثانویه بعد ازچندین سال دچار هیدرو دوطرفه شدم لوله هام مسدوده واینکه  اندومتریوز شدید دارم فعلا پانکچر شدم دیگه نرفتم ببینم جنینم چندتاس و چه کیفیتی و چه گریدی هست من گفتم بدون اینکه لوله هارو بردارم انتقال بدم ولی فکر کنم نمیشه حتما باید لرله ها برداشته بشه و اندومتریوز درمان شه چون مرتب لکه بینی دارم یه مدت با امپول میکرو رلین متوقف شد ولی باز برگشت این لعنتی

ای جانم خداحفظشون کنه.من توبارداری ثانویه بعد ازچندین سال دچار هیدرو دوطرفه شدم لوله هام مسدوده واین ...

بله متاسفانه این آندومتریوز رو به پیشرفته..... 

من با اینکه سال ۹۴ عمل کردم و بعدش پانکچر و انتقال و شکر خدا + شدم.... 

بعدشم که تازه دخملم کوچولو بود مجدد طبیعی باردار شدم..... 

انشالله شمام جواب میگیرین..... 

من بعد زایمانامم هر ۵-۶ سعی کردم چکاگ برم برای کنترل آندو که برنگرده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لی لا جان رفتی ان اس تی ؟  امروز حرکت بچه کم شد رفتم بیمارستان . سه بار ان اس تی گرفتن خوب نبو ...

من سه بار رفتم برای اندازه گیری اب دور جنین . قرار گیری بند ناف . کنترل حرکات جنین قرار گیری جفت و جنین  اینکه سفالیک یا نه وزن  جنین و.. میگه

عزیزم یه جایی بود من اون زمان دکترم فرستاده بود الان دقیق اسم دکتر یادم نمیاد ولی حدودای تقاطع شریعت ...

ممنونم آنا جون . من شهرستانم . شما به چه علت رفته بودید ؟ حرکت نی نی کم شده بود ؟

بله متاسفانه این آندومتریوز رو به پیشرفته.....  من با اینکه سال ۹۴ عمل کردم و بعدش پانکچر و ان ...

من الان مشکلم هم اندومتریوز هم هیدرو بنظرت بدون برداشتن لوله های مبتلا ولی مسدود ivfمثبت میشه.مشکل یکی دوتا نیست که 

ممنونم آنا جون . من شهرستانم . شما به چه علت رفته بودید ؟ حرکت نی نی کم شده بود ؟

عزیزم الان دقیق یادم نمیاد اما فکر کنم وزنش کمتر بود برا همین فرستاده بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من الان مشکلم هم اندومتریوز هم هیدرو بنظرت بدون برداشتن لوله های مبتلا ولی مسدود ivfمثبت میشه.مشکل ی ...

عزیزم نگران نباش اینو دکترت تشخیص میده..... 

اون هم علمشم داره هم وقتی لاپرا بکنه بهتر به محیط اشراف داره و میتونه تصمیم بگیره که بستن یا برداشتن کدوم به نفعتونه..... 

یعنی اینجا کسی بوده لوله هاش هیدرو باشه بدون اینکه برشون داره مثبت شه خیلی دلم میخواد،بدونم واقعا ار ...

عزیزم ببین یه چیزی بگم؟ 

اصلا نمیتونی دو تا مشکل مشابه رو با هم مقایسه کنی.... 

چون شدت هیدور میتونه متفاوت باشه و اینکه چه تاثیری تو محیط اطرافش داره و خیلی چیزای دیگه..... 

پس آنقدر به خودت استرس نده و فقط امید داشته باش که به زودی مامانی..... 

ممنونم شکرخدا بهترم فقط خیلی استرس گرفتم و نگرانم . حالا شنبه باید بگردم جایی رو پیدا کنم تا سونو رو ...

همه سونو گرافیهای بارداری انجام میدند مث غربالگریه در ضمن نیازی نیست مثانه پر باشه من هر وقت رفتم گفت برو خالی کن وقبلش ان اس تی ازم میگرفت

نه نرفتم دکتر گفت اگه حرکاتش خوبه و درد نداری فعلا نمیخواد بری. البته شنبه هم وقت دکتر دارم. حالا با ...

لیلا جون چند هفته ای؟ دیگه چیزی  نمونده تا نی نی بغل بگیری بسلامتی

عزیزم آنای گل خط به خط نوشته هات رو لمس کردم عزیزم، منم پسرم رو الان شیر خشک میدم چون خیلی تلاش کردم ...

قطره اد  مارک خاصی باید بدیم من از داروخانه گرفتم ایا امکان داره روی دل درد کولیکی تاثیر بد بزاره؟ دخترم همچنان بی قراره با وجود اینهمه قطره که دکتر داده