2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
خداروشکر عزیزم انشاالله بارداریت با موفقیت و سلامتی باشه..مال من هردو لوله هیدروهست گفتم شاید نیاز ن ...

دعا کن برام عزیزم ، چون هفته ۶ رفتم گفت ساک خالیه ، حالا تا دوباره برم 🤕🤕

خب انشالله که لوله هارو برندارن ، مال منم یکیش هیدرو بود ، ببین اگه لکه بینی نداشته باشی و درد لگن فکر نکنم مشکلت خیلی حاد باشه ولی منم اولش که شروع کردیم فکر میکردیم شوهرم مشکل داره ، بعد که عمل شدم دیدم خیلی اوضاع خودم داغونه ، چون لاپاراسکوپی قبلی که انجام دادم فقط لوله شستشو دادن و بر نداشتم ، بعد فهمیدم اندومترویوز دارم ، حتی روده هامم به خاطر چسبندگی شدید در معرض آسیب قرار گرفته بودن ، توصیه من این که حتما پیش یه دکتر با انصاف و ماهر بری ، خودتو دست هرکسی نده ، بعضی دکترا فقط شکم باز میکنن و میبندن ، مثل دکتر قبلی من 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
لیلا جون چند هفته ای؟ دیگه چیزی  نمونده تا نی نی بغل بگیری بسلامتی

فدااات عزیزم. سی و هفت هفته و پنج روزم. انشالله به سلامت دنیا بیاد، دعامون کن عزیزم. انشالله هر حاجتی داری به یه چشم به هم زدن برآورده شه دوست خوبم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش اینو دکترت تشخیص میده.....  اون هم علمشم داره هم وقتی لاپرا بکنه بهتر به محیط ...

انا جون اندومتریوز چه علائمی داره من هم عکس رنگی دادم هم هیسترو شدم ممکنه معلوم نشده باشه چجوری باید تشخیص داده بشه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم تو ایمنی سی دی مارکرام هزینه شون زیادت به نظرم هزینه ۲ میلیون نرماله برای ازهاتون البته غیر سی ...

من اسفند آز دادم ایمنی و انعقادی و سی دی مارکرها و فک کنم ژنتیک مولکولی همه با هم دو میلیونو صد شد. البته من تبریزم. مطمئنا قیمتا متفاوته تهران

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انا جون اندومتریوز چه علائمی داره من هم عکس رنگی دادم هم هیسترو شدم ممکنه معلوم نشده باشه چجوری باید ...

سلام عزیزم ، من اندو داشتم و متوجه نشدن ولی خود میدونستم دارم ، حتی یکبار لاپاراسکوپی تشخیصی انجام دادم ولی چون دکترم خوب نبود تشخیص نداد ..... ولی اندو ممکنه علامت دار یا بدون علامت باشه 

علامت های من لک بینی بعد از پریودی ، ۱۳ روز طول میکشید پاک بشم ، درد لگن و کمردرد شدید داشتم ولی تو سونو اصلا نشون نمیداد 

سلام عزیزم ، من اندو داشتم و متوجه نشدن ولی خود میدونستم دارم ، حتی یکبار لاپاراسکوپی تشخیصی انجام د ...

من اصلا علائمی ندارم همه چیم طبیعیه ولی چون ۳بار منفی شدم گفتم چجوری باید چک بشم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام عزیزم ، من اندو داشتم و متوجه نشدن ولی خود میدونستم دارم ، حتی یکبار لاپاراسکوپی تشخیصی انجام د ...

دکترم خیلی شل گرفته چون سنم کمه هی میگه حالا که وقت هست حالا که جنین هست هی خودم باید پیشنهاد بدم به اون باشه فقط انتقال میده😐😐

عزیزم شما تعداد فولیکولاتونو میدونین تا پانکچر نکنین که نمیدونین داخل فولیکولها چه خبره....  ی ...

ممنون عزیزم اتفاقا من میخام به مرکز مراجعه کنم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
راستی عزیزم همسرتون مرکز ناباروری آز اسپرم داده تا حالا.....  آزمایشگاه معمولی نه ها....  ...

اره تو شهره خودمون مرکز ازمایش داده ولی دوسال پیش

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دکترم خیلی شل گرفته چون سنم کمه هی میگه حالا که وقت هست حالا که جنین هست هی خودم باید پیشنهاد بدم به ...

عزیزم اگه علائم نداری بعید میدونم اندومتریوز داشته باشی ، به نظرم بیشتر روی آزمایش های انتقادی و ایمنی تمرکز کن ، برو آزمایش ژنتیک بدید 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

یه جاهایی هم اگه دکترتون خوبه بهش اعتماد کنید 

مشکلتون چیه ؟