2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045085 بازدید | 684425 پست

دوستانی که منفی شدین میدونم تا مدتی حالتون بده و الان فکر میکنید دارم شعاری حرف میزنم همین که جنین داشتین و انتقال دادین باز هم خدا رو شکر کنید بخدا بعضیا هستن شرایطشان از شما خییئلییی بدتره

یکی رو می‌شناسم میگه من تو عمرم پریود نشدم رحمم خیلی کوچیکه باید رحم اجاره ای بگیرم حالا هزینش به کنار دیگه خودتون بقیشو فکر کنید حتی اگه اون جنین تو رحم شکل بگیره  مادرش هیچوقت حرکاتشو نفهمیده و لمس نکرده پس حتی اگه پریود میشین خدا رو شکر کنید این یعنی شما سالمین😊

اینو در نظر داشته باشین همین الان در هر جایگاهی باشید خیلیها آرزو دارن جای شما باشن

یکی شوهرش کلا مشکل داره

یکی شوهرش حتی تو این راه پیشقدم نمیشه چون قبول نداره مشکلی هست و خیلی موارد دیگه

به خدا اینو من با چشمای خودم دیدم آقاهه تو مرکزفریاد میزد جلوی همه به زنش میگفت ایندفعه میرم زن میگیرم

تو رو خدا قوی باشین و همیشه شاکر خدا

عضو قدیمی با کاربریه جدیدم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم باورت میشه هنوز تو شوکم اصلا گریه هم نکردم قلبم درد میکنه ولی نمیتونم گریه کنم ۱۵ روز ب ...

عزيزم الهي فداي دلت بشم واقعا متاسفم😔😔نااميد نشو فداتشم

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها از ديشب پنج تا ترشح خيلي ريز اندازه يه نقطه رو دستمال ميبينم😭😭نميتونم رنگشو متوجه بشم عفونته چيه بين سبز و قهوه ايه نميشه تشخيص داد . سوزش و خارشم ندارم يعني چي ميتونه باشه😞خيلي ميترسم😭نميدونم شياف استفاده كنم يا همينجوري صبر كنم شنبه برم دكتر

خداياشكرت....❤️ 
دوستای گلم اگه کامنتمو دیدید و میدونستید میشه جواب بدید! من منتظرم پری بشم برم برای داروهای پانکچر ق ...

عزیزم مرکز ما دوبار گرفت. یکبار قبل شروع سیکل داروها و یکبار موقع پانکچر. بستگی به مرکز داره گلم.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه یه درصدم به جواب مثبت فکر نمیکنم ..اره خیلی روزای بدیه نمیدونم چطور میتونم خودم اروم کنم زندگیم خ ...

عزیز دلم بالاخره یه روز تو کوچه شما هم عروسی میشه 

هرکجا خیلی برات سخته فقط خدا رو صدا بزن 

به فکر خودت باش فقط اصصصصلا بخاطر دیگران خودتو ناراحت نکن نمیرزه 

اصلا حتی بهشون فکر هم نکن حتی حرفای شوهرت 

شوهرتم بنده خدا ناراحته مقصر نیست مردها تو شرایط سخت بهم میریزن 

یه یاعلی بگو و خودتو محکمتر از قبل کن وبرای مادر شدنت تلاش کن 

خدا حواسش بهت هست 

ممنون دوست خوبم من تصورم این بود با همه این سختی حتما مثبت میشم وقتی فکر میکنم تا چند سال قراره بدون ...

میدونم عزیزم خیلی سخته من دقیقا درکت میکنم، حتما شوهرتونم ناراحت بوده حواسشون نبوده ناراحت که شمارو ناراحت کردن برااوناهم سخته منتها درک نمیکنن که ماها با زدن اون امپولا چقد درد میکشیم چقد هورمونامون بهم میریزه، جز صبر و توکل چاره چیه الان برای شما روزای سختی هستش تنها نمونین برید بیرون با خونوادتون باشید فیلم ببینین تا این چند روز بگذره تا دوباره برگردید به تنظیمات کارخانه 😛😍 دوست قشنگم،کاش نزدیکم بودید هی باهم میرفتیم بیرون 

دوستای گلم اگه کامنتمو دیدید و میدونستید میشه جواب بدید! من منتظرم پری بشم برم برای داروهای پانکچر ق ...

عزیزم حدود چهار پنج ماه پیش آز کرونا میگرفتن ازم تو این چند ماهه اصلا آزمایش نگرفتن

عزیزم بستگی به مرکزتون داره که چند روز قبل بخواد تست بگیره  یک تماس با مرکزتون بگیر خودشون بهت ...

عزیزم شما چند بار انتقال جنین دادید، بار چندم مثبت شدید؟

ولی شما اینبار که بامن انتقال دادید، انگار خودتون هم میدونستید که مثبت میشید😍