2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
ببین عزیزم این همه استرس رو فقط به خاطر عجله کردنت کشیدی.....  زود بی بی میزنین....  زود ...

اشتباه کردم درست میگی ادم یبار خبر بد میشنوه راحت تره تا هر روز استرس ..الانم اصلا امید ندارم معجزه بشه فقط اینکه دکتر میگه حتما ادامه بده دارم داروهام استفاده میکنم شوهرم بزور قرصام گذاشت تو دهنم میگه شاید خدا رو چه دیدی ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی ممکنه ؟

چرا که نه عزیزم..... 

ببین نمیگم حتما بارداری اما وقتی احتمالش هست چرا شانست رو امتحان نکنی..... 

بودن دوستانیکه بتای روز 14-15 شون حتی زیر ۵۰ بوده و بارداری موفقی داشتن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من این است رو انجام ندادم اما به نظر میاد یه کوچولو بالاتر از رنج نرماله....  به نظرم ای ...

آناجون من دیدم تویکی از پست هاتون گفته بودید برای کمبود پروتیین سی دکتر امپول ویتامین بی میده. من کمبود پروتیین سی دارم. یعنی رنج نرمالش ۷۳ تا ۱۸۰ بود، واسه من زده ۷۱. Pai1 4g/5g هم هتروزیگوس هستم. دکترم برام انکساپارین و پردنیزون نوشته ولی واسه پروتیین سی هیچی نداده. به نظرت یادش رفته؟ بهش یاداوری کنم؟ یا اینکه چون خیلی پایین نیست چیزی نداده؟ 

من که چنان ضربه بدی خوردم فکر نکنم تا ۶ماه دیگه پا تو مطب دکتر بذارم نه پولش دارم نه جونش میخوام یکم ...

اتفاقا بیخیالی و دور شدن از پروسه درمان بعضا خودش معجزه میکنه..... 

البته انشالله شما معجزت رو چند روز دیگه میبینی..... 

اما بی اغراق میگم اینجا خیلیا بارداری دومشون رو مدیون همین بیخیالین، چون اولین بچه شون رو بغل کردن و یه نفس راحت کشیدن و درگیر درمان و این مقولات نبودن و دومی یهویی خودش اومده.... 

حتی سومی هم اومده که دیگه رکود بزنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم برا قلب احتمالا زود باشه یعنی اگه حتما میری سونو صدای قلب رو نشنیدی نگران نباش اما شایدم شانس ...

ممنون گلم ❤

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
اتفاقا بیخیالی و دور شدن از پروسه درمان بعضا خودش معجزه میکنه.....  البته انشالله شما معجزت رو ...

اگه خدا بخواد که واسش کاری نداره میخوام یه مدت بیخیال بشم زندگی به خودم و شوهرم زهر کردم از وقتی جواب منفی شده از دیشب دارم فقط دعوا میکنم 

آناجون من دیدم تویکی از پست هاتون گفته بودید برای کمبود پروتیین سی دکتر امپول ویتامین بی میده. من کم ...

عزیزم والا نمیتونم بگم یادش رفته خوب شاید روال کاری دکترا و تجویزاشون فرق کنه ولی در کل برداشت من تو این ۶-۷ سال از سابقه درمان خودم و دوستان تاپیک این بوده..... 

من خودم پروتئین سیم نرمال بود ولی mthfr هترو بود که درمان اینو یادمه دکتر تو کلی گفتن فولیک ۵ و ب۶ و ب۱۲ هست اما بعدا طبق تجربیات درمانی دوستان فهمیدم که انگاری کمبود پروتئین سی و جهش تو mthfr دار هاشون یکیه و پروتئین اس و جهش تو پای وان درمانش مشابهه... 

بازم تاکید می‌کنم اینا برداشت‌های من از روند درمانی دوستانه.... 

البته خوب مثلا دیدم یکی فقط تو mthfr مشکل داشته اما دکترش در کنار ویتامین‌های ب آسپرین و آنوکسانم تجویز کرده..... 

یعنی در عین اینکه یه پروتکلی انگاری هست بر اساس پاسخ دهی بیمار و شرایطتشم شاید داروها بالا پایین بشن.... 

بازم برا راحتی خیالتون میتونین از دکترتون بپرسین.....

عزیزم والا نمیتونم بگم یادش رفته خوب شاید روال کاری دکترا و تجویزاشون فرق کنه ولی در کل برداشت من تو ...

مرسی آناجون، الان زنگ زدم به پرستارش گفتم، اونم گفت از دکترت میپرسم بهت میگم. امیدوارم دیر نشده باشه! هربار یه چیزی یادشون میره😞😞

عزیزم من این است رو انجام ندادم اما به نظر میاد یه کوچولو بالاتر از رنج نرماله....  به نظرم ای ...

ممنونم آنا جان😘

بله بعد از تعطیلات میرم ایمونولوژیست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم والا نمیتونم بگم یادش رفته خوب شاید روال کاری دکترا و تجویزاشون فرق کنه ولی در کل برداشت من تو ...

سلام عزیزم ببخشید من تنبلی دار۶سالع نازایی دارم هرچند درمانه چندانی نکردم ذخیره تخمدانم ۲۱ بوده بعد از یک ماه تکرار ۲۲ شده تویه همون آزمایشگاه !میخاستم ببینم مگه ممکنه ذخیره تخمدان تویه یک ماه اضاف بشه اونم اینمقدار زیاد !من با این ذخیره زیاد راحت با ۳تا سینال ایرانی چندتا تخمک خوب دارم ولی تآ حالا آزادسازی نزدم و کیست شدن!سوالم اینه ممکنه ازمایشگاه اشتباع کرده باشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام لی لا جون . بهتری ؟ رفتی ان اس تی دوباره ؟

سلام عزیزم. بد نیستم شکر. نه عزیزم فردا میرم. به دکار پیام دادم قرار شد فردا برم. شما چطوزی؟ نی نی خوبه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اتفاقا بیخیالی و دور شدن از پروسه درمان بعضا خودش معجزه میکنه.....  البته انشالله شما معجزت رو ...

سلام‌آناجان

ممنون‌میشم‌‌منم‌راهنمایی‌کنی

من‌یه‌‌پسر۱۳‌ساله‌دارم‌‌..۵سال‌اقدام‌کردم‌برادومی

چون‌تنبلی‌داشتم‌‌وپسرمم‌روباقرص‌های‌تحریک‌تخمدان‌‌‌باردار

شدم‌برادومی‌همون‌ازاولش‌دکتررفتم‌..و۷ماه‌دارواستفاده‌کردم

متاسفانه‌بی‌نتیجه‌‌بود..آزمایش‌های‌هورمونی‌وعکس‌رنگیم‌

خوب‌بود..آزمایش‌همسرمم‌هم‌‌لب‌مرز‌بود..مورفلوژی‌۴‌بود

بامکمل‌وتغذیه‌همسرمو‌تقویت‌کردم‌ودرست‌شد‌و۴بار‌آیوآی

کردم‌متاسفانه‌بازم‌بی‌نتیجه...رفتم‌سراغ‌میکرو‌‌با۱۰‌تاتخمک

۸جنین‌‌شد‌‌باگرید‌آ‌وبی‌‌‌۸سلولی‌..۳روزه‌فریزشد..

انتقال‌اول‌با۳تاجنین‌۳روزه‌منفی‌شدم..انتقال‌دوم‌با۲تاجنین

۵روزه‌‌بازم‌منفی‌شدم..این‌دفعه‌روزدوازدهم‌سیکلم‌‌یه‌مایعی‌

داخل‌رحمم‌بود‌..دکتر‌بایه‌میله‌ای‌دهانه‌رحممو‌بازکرد‌ومن‌تا۳روز

لکه‌بینی‌داشتم..وبرام‌ازهمون‌روز‌روزی‌۲تا‌پردینازول‌نوشت

اینم‌بگم‌‌‌‌‌‌بعدانتقال‌منفی‌‌هیستروشدم‌‌چسبندگی‌داشتم‌وجواب

پاتولوژی‌آندومتر‌یه‌لایه‌عفونت‌‌بود‌که‌دکترم‌‌قرص‌سیفیکسم‌با

داکسی‌سایکلین‌ومترونیدازول‌دادبه‌مدت‌یه‌ماه..

هرچقدربه‌دکترم‌گفتم‌آزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌بنویس‌..گفت

نمیخاد‌‌‌‌وبراباردوم‌منفی‌شدم..

به‌نظرت‌من‌‌‌‌نیازبه‌آزمایش‌ایمنی‌دارم؟

باوجود‌اینکه‌یباربارداری‌بسیارخوب‌بازایمان‌سزارین‌‌داشتم..

۵سال‌توراه‌دکترم‌واقعا‌دیگ‌خسته‌شدم‌وفقط‌دوتاجنین‌فریز

دارم..

ممنون‌میشم‌خواهری‌منو‌راهنمایی‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻