2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
اینم آزمایشم عزیزم 

عزیزم ببین جواب این تستها سه جوره.... 

هموزیگوت وایلد یا طبیعی یعنی هیچ اللی جهش نیافته

هتروزیگوت یعنی از دو تا الل یه ژن یکیش جهش یافته یکیش نرماله

هموزیگوت موتان هم یعنی هر دو الل جهش یافتن..... 

که شما تو تست mthfr هتروزیگوت هستین که منم همین حالت رو داشتم..... 

تا جایی که یادمه وقتی پروتئین سی پایین بود یا mthfr جهش داشت همین فولیک ۵ و ب۶ و ب۱۲ (آمپول هفتگی) تجویز میشد. 

که معمولا این چند ماه قبل شروع سیکل شروع میشدن..... 

ولی وقتی پروتئین اس پایین بود یا پای وان جهش داره معمولا دیدم آسپرین و انوکسوپارین تجویز شده. 

چند تا از دوستان که پای وانشون هموزیگوت موتان بود اگه اشتباه نکنم انوکسان ۶۰۰۰ براشون تجویز شده بود اینا رو دقیق نمیشه گفت باید ببینی نظر آنکولوژ چیه.... 

برا من پای وان هتروزیگوت بود که آسپرين و انوکسوپارین تجویز شد اما آسپرین چون بهم نساخت کلا برام حذف شد. 

تا آخر باردارین انوکسوپارین ۴۰۰۰ داشتم..... 

من جاتون باشم با یه آنکولوژی که تو زمینه ناباروری هم کار کرده مشورت میکنم..... 

اگه تهران هستین راحله تو کلی درکار خوبیه..... 

قبلا ابن سینا بود اما بعدا جاهای دیگه کار می‌کرد..... 

سرچ کنین تو اینترنت پیدا میکنین..... 

شاید حتی با توجه به جواب این تستها یه سری تست دیگه هم بنویسن..... 

در مورد اون شرایط بعد زایمان تونم کامل توضیح بدین نیاز به بررسی باشه چک میکنن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چقدر تخصصی گفتید  اطلاعات بیشتری درمورد این فاکتورها دارید؟؟  چی هستن؟؟  آخه چون دکتر ...

راستی اینا یه جورایی به زبون ساده خودمون نشون میدن شما ژن غلظت خون دارین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامت باشید راستش بتا مثبته و‌من ۴ هفته و سه روز باردارم نی نی هام ۶هفته و ۱ روز بیشتر زنده نموندن ...

فدات عزیزم..... 

انشالله به سلامتی بغلش (ون) میکنین..... 

عزیزم سرم بازم براتون تکرار میشه هر ماه یا فقط یه بار قرار بود بزنین؟ 

سلام دوستان امیدوارم تو هر مرحله هستید موفق باشید من می خوام تهران ivf انجام بدم و از شهرستان می خو ...

عزیزم خوب به سلیقه و راحتی خودت بستگی داره..... 

من خودم اولش مرکز میرفتم اما دیدم با مرکز راحت نیستم و ترجیح میدادم با یه دکتر طرف باشم و مطب رو ترجیح دادم و یکی از دکترای مرکز رو انتخاب کردم و باهاش تو مطب ادامه دادم..... 

اما خوب خیلیام مرکز جواب گرفتن..... 

باید ببینی کدوم بهت حس خوبی میده.... 

عزیزم چندتا فاکتور ایمنی و انعقادی رو رویان آزمایش دادم همه شون نرمال بود جز یه دونه که البته مثبت ن ...

عزیزم من این است رو انجام ندادم اما به نظر میاد یه کوچولو بالاتر از رنج نرماله.... 

به نظرم ایمونولوژی بهتر میتونه کمکت کنه..... 

پست رو برا زینبی جونم رپلای کن بهتر میتونن کمکت کنن.... 

انگار هماتوم داری و یچیزی اون‌پایین  نوشته که من فقط اون خط اخرش رو متوجه شدم که iugr انگار شده فسقلت. نمیدونم تو نت که زدم انگار زده محدودیت رشد داخل رحمی . انگار شادن جون هم هم نی نیش همین طور شده بود البته تو هفته بالا که دیگه سزارین کرد بدنیا اومد. برو پیش دکتر شاید دارویی چیزی لازم باشه بهت بده. جایی که رفتی معتبر بود؟ چند هفته بودی که رفتی سونو؟ دکترت گفت این سونو رو انجام بدی؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دوشنبه آینده میشه سه هفته بعد از انتقال جنین بلاست . دقیقا 25 اسفند انتقال دادم که 19 سیکلم بود

عزیزم برا قلب احتمالا زود باشه یعنی اگه حتما میری سونو صدای قلب رو نشنیدی نگران نباش اما شایدم شانس آوردین ربان قلبش رو دیدین.... 

آنا جون شما مشکل ایمنیتون چی بود که سرم دادن؟ برای بارداری طبیعی هم وقتی فهمیدین باردارین سرم تزریق ...

عزیزم من سه تا از سی دی مارکرام بالا بودن..... 

عزیزم برای بارداری طبیعی (من ۶ هفته ۳ روز تازه فهمیدم باردارم) گفتن الان نمیتونی آزمایش‌ها رو تکرار کنی که بررسی بشی و از طرفیم چون تا اینجا اومده و قلبشم تشکیل شده به نظر میاد از نظر ایمنی بعد زایمان اوکی بودی..... 

فقط دکتر زنانم احتیاطا پردنیزولون تجویز کرد تا از ۶ هفته و ع روز شروع شد تا هفته نه.... 

بعدش ذات الریه کردم دیگه قطعش کردن..... 

خدا خيرتون بده كه هستيد و ارامش ميديد. روزا باز بهترم شبا يكم بيشتر ميشه برام دعا كن دوستم انشالله ش ...

منم برا دردام دکترم ایزوکسوپرین داده بود..... 

حتی باورت میش بعضا درد وحشتناکی تو واژن حس میکردم انگار که استخوان‌های لگنم رو خورد میکنن نمیتونستم قدم از قدم بردارم..... 

عزیزم از هر چیزی برداشت منفی نکن..... 

نمیگم بی‌تفاوت باشی اتفاقا خوبه حواست باشه اما نه به بهای صلب آرامشت..... 

فدااات عزیز دلم.‌انشالله. فعلا که خیلی نگرانم. البته سپردم به خدا. چشم عزیزم حتما حتما. دعای اول و آ ...

عزیزم بهتری؟ 

منم برا دردام دکترم ایزوکسوپرین داده بود.....  حتی باورت میش بعضا درد وحشتناکی تو واژن حس میکر ...

شنبه ميرم دكتر بهش ميگم ببينم چي ميگه. توكلم به خداست از خودش ارامش ميخوام كه بتونم اين دورانو بگذرونم❤️

خداياشكرت....❤️ 
آنا جان یه سوال برام پیش اومده .کسی که لوله هیدرو داره بنظر شما اول پانچر کنه بعد لاپرا بشه بهتره یا ...

عزیزم بله متوجه شدم.... 

راستشو نمیدونم لوله هیدرو رو کیفیت تخمک اثر داره یا نه اما به نظر خودم (با توجه به اینکه علمشو ندارم فقط با تحلیل خودم میتونم جواب بدم که بالطبع مستند نیست) میاد بی تاثیر نباشه چون خودم بعد لاپرا آخرین پانکچر رو انجام دادم (لگنم درگیر آندومتریوز بود اونو درمان کردن) به نظرم کیفیت و تعداد تخمکات بالا رفته بود اما خوب قطعی نمیشه گفت..... 

و اما در مورد ارتباط لاپرا با ذخیره تخمدان..... 

عزیز دلم تا وقتی که به تخمدان دست نزنن دلیلی نداره ذخیرت کم بشه..... 

من خودم به خاطر آندومتریوز لاپرا کردم و اصلا به تخمدان ام کاری نداشتن.... 

ذخیرم قبل اولین میکرو 1/4 بود بعد دو تا پانکچر شده بود 1/18 بعدش لاپرا شدم و پانکچر سوم که شکر خدا پانکچر سوم ۱۰ تا تخمک عالی داشتم..... 

اونایی که بعد لاپرا ذخیرشون کم میشه کسایی هستن که یا مثلا کوتر تخمدان انجام میدن یا کیست آندومتریوز تخمدان شونو درگیر کرده به هر حال یه بافتی از تخمدان برداشته میشه با سوزونده میشه اینطوری ذخیره پایین میاد..... 

طبق تجربه منم کاملا حرفاتون درست بود و متاسفانه الانم همینجوری هستن

من خودم واقعا حریم خصوصی برام مهمه و اینکه وقتی داخل مطبی دکتر ۶ دنگ رو پروندت متمرکز باشه..... 

به سوالات با آرامش جواب بده.... 

بهت اطمینان بده..... 

به هیچ وجه تحمل ویزیتهای گروهی رو ندارم.....