2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045140 بازدید | 684431 پست
عزیزم پس منم بپرسم از خودم که اگه باردار نبودم اون همه خونریزی و لک بینی برا چی بود؟؟؟؟  عزیز ...

نمیدونم والا لکه هام قطع شد زیاد نبود واسه اینکه بتام ۵بود امیدندارم دکتر گفت ادامه بده شنبع برو ازمایش گفتم منفی شده فقط میگه شیاف اضافه کن ادامه بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واژینال استفاده می‌کردم....  ببین دکترت چه طوری تجویز کرده معمولا واژینال تجویز میشه..... ...

نگفت چطور ولی واژینال استفاده کردم قطع شد ممکنه جنین باشه الان دفع شده؟اخه لانه گزینی که موقعش نیست روز ۱۳سیکل

عزیزم تو این هفته ها نگران رو شکن خوابیدن نباش هیچی نشده.....  لک رو قرار بود ببینی حالا به ای ...

نمیدونم والا دیروز ازمایش که دادم از ناراحتی داغون بودم صبح لک دیدم موندم دارم پریود میشم؟فعلا دکتر نمیدونم به چی اینقدر اصرار داره شیاف اضافه کن و ازمایش مجدد بده اخه مگه میشه ۵روز ۱۲ بشه ۵۰۰ 

نگفت چطور ولی واژینال استفاده کردم قطع شد ممکنه جنین باشه الان دفع شده؟اخه لانه گزینی که موقعش نیست ...

ببین عزیزم این همه استرس رو فقط به خاطر عجله کردنت کشیدی..... 

زود بی بی میزنین.... 

زود آز میدین..... 

الکی فقط دارین به خودتون استرس میدین..... 

شما اگه طبق گفته دکترت سر تایمی که گفته میرفتیم آز میدادین نتیجه هر چی بود لااقل این همه سرد و گرم نمی‌شدین.....

این نوسانات احساسی سوهان روح میشن..... 

من وقتی انتقال میدادم میگفتم لااقل دو هفته مامانم..... 

نمیگم استرس نمی‌کشیدم..... 

منم استرس داشتم اما نهایت یکی دو روز قبل آز اوج استرس رو تحمل میکردم اما لااقل ده روزش به جورایی میشه گفت کیف میکردم..... 

چرا اینکارو با خودتون میکنین؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم والا دیروز ازمایش که دادم از ناراحتی داغون بودم صبح لک دیدم موندم دارم پریود میشم؟فعلا دکتر ...

عزیزم مگه قراره ۵۰۰ بشه؟ 

خوب این همه مامان داریم بتای وز 14شون ۵۰ حتی کمتر بوده و ختم به خیر شده..... 

حتی یه بتای 18 هم یادمه و ۳۶ هم یادم میاد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزان کیسه زرد دیده نشه ، و فقط ساک بارداری باشه هفته نهم  ختم بارداریه؟رشد جنین هم پنج ...

عزیزم هفته نه با این شرایط متاسفانه به نظرم ختم بارداریه اما بازم نمیشه قطعی گفت باید ببینی نظر دکترت چیه!