2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

میگم من شنبه ازمایش بتا دادم 

دکتر گفت شنبه هفته بعد برم برای سونو واژینال

به نظرتون تو هفته 6 تپش قلبش دیده میشه ؟

زود نیست برای سونوگرافی ؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا امپول میزنم الانم هر ۸ساعت یه شیاف گفت بذار

وای الوچه جان خداروشکر. انشالله برات معجزه میشه عزیزم. اگه لکه بینی داری شاید لانه گزینی دیر اتفاق افتاده. از رحمت خدا نا امید نشو😍

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزيزم منم مطب دكتر عليرضايي ميرم دودقيقه  دكتر حرف ميزنه بعد ميره اتاق بعدي ديكه ماما برام ...

مرکز ابن سینا که اینطوری نیست دکترا واقعا وقت میذارن 

من با چند تا دکتر بودم همشون خوب بودن 

مرکز ابن سینا که اینطوری نیست دکترا واقعا وقت میذارن  من با چند تا دکتر بودم همشون خوب بودن&nb ...

شما از ابن سینا راضی هستی ؟؟؟

منم می خوام ivf کنم نمیدونم ابن سینا برم یا بیمارستان بهمن؟؟؟

میدونم منفیه ولی دکتر گفت داروهات قطع نکن شیاف اضافش کرد لکه بینی دارم 

خب حتما دکترت یچیزی میدونه بمن گفتن قطع کن حتما برا شما یچیزی هست میگن قطع نکن بازم توکل به خدا ان شاء الله که برات خیره 

من که امیدی ندارم ولی دکتر گفت الان داره لانه گزینی میکنه چکار کنم مجبورم ادامه بدم 😢دیشب از بس گری ...

ای خدا هنوز هیچی معلوم نیست داری با استرس و گریه همه چیو بدتر میکنی یا شده یا اینکه خدای نکرده نشده اگه به امید خدا نی نی باشه با این وضعیت روحی همه چیو خراب میکنی اگرم خدای نکرده چیزی نباشه هیچ کاری از دستت برنمیاد پس سعی کن بیخیالشی خودتو سرگرم کن تا شانستو پایین نیاری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
میدونم منفیه ولی دکتر گفت داروهات قطع نکن شیاف اضافش کرد لکه بینی دارم 

عزیزم منم لک بینی داشتم ولی مثبت شدم وقتی دکترت میگه زود بوده برا آزمایش حتما زود بوده. ببین قرار نیست یکی براش روز دوازده ازمایش نشون داده برا شما هم همون روز ۱۲ نشون بده. شاید برا شما دیر لانه گزینی کرده. همین مامان تیاراتیام روز دوازده بی بیش منفی بوده روز ۱۴ ازمایشش مثبت بوده. خب شما هم بمون همون روز ۱۶ برو آزمایش.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت