2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
عزیزم بی بی نزدی؟مشکلتون چی بود؟بحق امام زمان مامان شده باشی برات دعا میکنم

بی بی روز ۸ زودم بزور یه هاله دیدم امروز میرم ازمایش روز ۱۲ بجز یخ کردن پاهامم هیچ نشونه دیگه ندارم ایشالا امام زمان عیدیم بهم بده امروز 

عزیزم مبارکه.....  انشالله به شادی بغل(شون) کنین....

عزیزم اگه از بالا بودنش میترسی نگران نباش منم روز 1٨ بتام ۳۰۰۰ و خورده ای بود و بتامم جزء بتاهای متوسط بود.... 

بتا نرمال احتمالا دو قلویی هم هست میتونه یه قلو هم باشه اصلا نمیشه تعدادش رو قضاوت کرد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی شکر خوشحال شدم عزیزم  نگران شدم تو این وضعیت کرونا باشه، خدا رو شکر

مرسی عزیزم .... ببخشید نگرانت کردم...خدا  رو شکر سعی میکنم رعایت کنم خدایی نکرده منم نگیرم خصوصا شوهرم بیشتر رعایت میکنه....

بخور اتفاقا خوبه. من روزی دو لیوان شیر میخورم. .صبحونه هم همه چی میخورم . تخم مرغ پنیر و گردو کره مر ...

مرسي عزيزدلم اره قندو خيلي رعايت ميكنم. امروز درد خفيف پريوديم نسبت به چند روز پيش بيشتره همش حس ميكنم پريود شدم😭😭😭اينقدر استرس گرفتم تا شنبه خدا كمكم كنه فقط

خداياشكرت....❤️ 
بی حسی بودم عزیزم، داخل اتاق عمل بله سعی کردم سرمو ثابت نگهدارم ولی از ریکاوری به بعد راستش مراعات ن ...

سلام‌خوبی عزیزم نینیت در چ حاله شیر‌خودتو میخوره؟

من روزای اول شیر نداشتم خیلی بدقلقی میکرد الان سینمو میگیره خیلی اذیت شدم واسع شیر دادنش

بچه ها خوردن شير تو وعده صبحانه مشكلي نداره؟ صبحانه بيشتر چي ميخوريد؟ من ديگه موندم واقعا☹️

من کلا سفیده تخم آب پز چون از چند ماه قبل پانکچر شروع کرده بودم همونو ادامه دادم..... 

اگه بتونی بخوری عالیه..... 

هر چند روز زرده هم خوردی خوبه..... 

بعد مربای به درست کرده بودم میخوردم..... 

خلاصه سخت نمیگرفتم.... 

پنیر و گردو هم میخوردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم دكتر از كجا متوجه ضعيف بودن تخمك ميشه دكتر من كفت كيفيت تخمك با مكمل ها بهتر نميشه

فقط جنین شناس متوجه ی کیفیت تخمک میشه.

دکتر زنان با توجه ب ذخیره تخمدان و سونوها فقط تعداد تخمک رو متوجه میشه.

یعنی میکروی اول کیفیت تخمک رو متوجه نمیشه. اما با توجه به نظر جنین شناس و نتیجه ی میکروی اول، برای میکروهای بعدی شناخت بیشتری از بیمار داره و مثلا میدونه کیفیت تخمکش چجوریه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من کلا سفیده تخم آب پز چون از چند ماه قبل پانکچر شروع کرده بودم همونو ادامه دادم.....  اگه بتو ...

من هيچي جز پنير ميلم نميكشه😞اونم پاستوريزه گرفتم خيالم راحت باشه ولي ميترسم هرروز پنير خوردن هم خوب نباشه گفتم حداقل شير بخورم 

خداياشكرت....❤️ 
آنا جون ممکنه کلستاز باشه؟ نگرانم خیلی، منتظرم دکترم جواب بده

عزیزم اطلاعات تو این زمینه ندارم یه سرچ بزنم ببینم چیزی دستگیرم میشه..... 

انشالله چیزی نیست....