2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چه جالب ممنون عزیزم منم مشکل انعقادی دارم فقط انوکسا بهم داد یه بار لکه دیدم‌قبل انتقال و کنسل شد ...

عزیزم نه نگران نباش منم تو هر دو بارداریم آنوکسان داشتم فقط..... 

حالا احساس نیاز کنن نهایت دزش رو بالا میبرن..... 

والا من همونطور که چند صفحه قبل کلا مراحل درمانم رو نوشتم به تغذیم توجه کردم..... 

قبل آخرین سیکل ورزش پیلاتس انجام دادم.... 

به روحیم خیلی رسیدم..... 

اما در کل کار عجیب غریب نکردم.... 

آندومتریوزمم که نوشتم درمان کردم..... 

خلاصه نه چیز عجیب غریب و غیر متعارف خوردم نه کار عجیب خاصی انجام دادم..... 

داروهاتم و تغذیم و ورزش و روحیم مهمترین کارهایی بود که انجام دادم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه جالب ممنون عزیزم منم مشکل انعقادی دارم فقط انوکسا بهم داد یه بار لکه دیدم‌قبل انتقال و کنسل شد ا ...

در مورد سی دی مارکرام والا مشکل من فقط تو اونا بود برا ایمنی یعنی بقیه تستهای ایمنی بدون مشکل بودن و فقط با همین سی دی مارکرام مشکل انعقادیم رو شد..... 

که براش هم پردنيزولون تجویز شد هم سرم قبل انتقال و تا ماه ۶ بارداری هم تکرار شد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای خدا دلت شاد کنه از صبح فقط گریه کردم رفتم سرم زدم ممنون عزیزم واقعا ممنون که هستید

وأي عزيزم به جان دخترم اگه ميدونستم اينطور ميشين اصلا زبونم  لال نميگفتم من منظورم اين بود كه بايد به دكترتون بگين بررسي كنن  چون مكه چقد ادم هزينه كنه كه بعد چند بار  منفي تازه بيان  اون موقع دليل منفي شدن رو بررسي كنن اصلا تو پيج مركز ابن سينا خودش توضيح دادن  متاسفانه بعضي دكتر ها به دليل اينكه ميكن احتمال مثبت شدن ٤٠ درصد كلا نميان هرچي كه به منفي شدن ربط داره رو بررسي كنن

ممنون عزیزم..من کلا همیشه حس میکردم زیاد فریز بمونن ضعیف میشن

نه عزیزم اگه شرایط محیط نگهداری تغییر نکنه هیچیشون نمیشه..... 

اگه شرایط نگهداری مشکل داشته باشه یه روزم بمونه جنین از بین میره و طول زمان ملاک نیست..... 

نه عزیزم اگه شرایط محیط نگهداری تغییر نکنه هیچیشون نمیشه.....  اگه شرایط نگهداری مشکل داشته با ...

ممنونم عزیزم😘😘

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
وأي عزيزم به جان دخترم اگه ميدونستم اينطور ميشين اصلا زبونم  لال نميگفتم من منظورم اي ...

والا به من باشه همون اولش مینویسم..... 

خصوصا انعقادی رو که واقعا به نظرم خیلی مهمه..... 

فقط بارداری نیست که جون مادر مهمتره.... 

بعد اونم به قول شما مثلا من تو دو میکروی اول 15 هزینه کرده بودم سال 93-94 خوب به جاش آزهارو همون اول انجام داده بودم ۲ تومن پول آز میدادم هم ۱۳ سئو میشد هم اینکه مهمتر از اون من اون همه دارو اضافه مصرف نمیکردم و دو بار شکست رو تجربه نمیکردم..... 

در مورد سی دی مارکرام والا مشکل من فقط تو اونا بود برا ایمنی یعنی بقیه تستهای ایمنی بدون مشکل بودن و ...

آنا جون این آزمایشایی ک دکتر برام نوشت 

الان با این میشه قطعی گفت مشکل ایمنی ندارم ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نه عزیزم اگه شرایط محیط نگهداری تغییر نکنه هیچیشون نمیشه.....  اگه شرایط نگهداری مشکل داشته با ...

سلام گلم خوبی ؟ میگم آنا جون بی زحمت بگو من چکار کنم ، من ذخیره تخمدانم ۲ ولی متاسفانه به علت کم کاری تیروئید و اندومترویوز ، pco هم شدم 

که این قضیه از ۳ سال پیش که شروع به درمان کردم هی بدتر شد انگار . دوبار لاپاراسکوپی کردم ، ۸ ماه پیش که اندومتریوز و چسبندگی داخل رحم رفع شد که حتی یک لوله برداشتم ، بعد انتقال دادم ، یعنی پانکچرم قبل لاپاراسکوپی بود . جنین شناس میگه کیفیت تخمکت پایینه ، حتی بهم گفت بیا تخمک اهدایی بگیر که قبول نکردم 

تو پانکچر هم از ۱۲ تخمکی که گرفتن فقط ۶ تا جنین تشکیل شد که ۳ تاشو که خوب بودن انتقال دادم که الان مثبت شدم ولی احتمال حاملگی پوچ دادن 🤦‍♀️

حالا اصل مطلب ، آیا با این وضعیت من کاری میشه کرد کیفیت تخمک بالابره ؟ یا نه ؟

راستش از وقتی بهم گفتن ساک بارداری خالیه امیدی به نی نی تو دلم ندارم که تشکیل بشه 😔

ببخشید سرتو درد آوردم 🙏

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ازمایش سلفری دادم مشکلی نداشتم دکتر گفت یه هفته دیگه دوباره برو سونو ببینیم چی میشه

عزیزم اگر خونرسانی به جنین خوب انجام نشه رشدش کند میشه. آمپول انوکساپارین و آسپرین مصرف می کنی؟ اینا باعت میشن که خونرسانی بهتر و بیشتر بشه اگر که استفاده نمیکنی از دکتر بپرس برات تجویز بکنه اگر هم که داری شاید دکتر دوز داروتو بیشتر بکنه

عزیزم وقتی با وجود انتقال جنین بلاست چندبار پشت سر هم منفی میشید کلا باید روش و داروها رو عوض کنند ...

من هردوره میکرورلین و واریوپپتیل داشتم ولی شیاف نداشتم شیاف موثره؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
دوستان من واقعااا شرمنده همه شما هستم که تک به تک جواب نمیدم ، مرررسی از لطف همتون که دعای خیرتون پش ...

منم مثل تو بودم از ساعت ۸_۹ شب تهوع داشتم تا فردا صبح. صبح که بیدار میشدم بهتر بودم. بعد به این نتیجه رسیدم که اگر شب دمیترون بخورم هم شبش حالم خوبه هم صبح. حالا امتحان کن ضرر نداره ولی اگه مشکل یبوست داری خیلی دمیترون نخور چون باعث شدت یبوست میشه.

برای سونو قلب هم بهت بگم که نگران نباش دکتر به من گفت یک هفته بعد از جواب آزمایش (یعنی روز ۲۱انتقال) تازه برم سونو ساک که فقط ببینن خارج رحمی نباشه و جاش خوب باشه که برای من دو تا ساک دید که یکی کیسه زرد داشت یکی خالی بود. بعد از اون تازه دو هفته دیگش برای سونو قلب رفتم که خداروشکر هر دو ساک جنین با ضربان قلب رو دکتر دید یعنی ۳۵ روز بعد از انتقال تازه اونم سونوی واژینال سونوی شکمی که تو سن پایین بارداری اصلا دقیق نیست.

دختر خوب عجله کردی هم برای بی بی چک هم برای سونو. مطمئن باش ضربان قلب قشنگشو می بینی. منتظر استرسهای سونوی ان تی و آنومالی و کوچک و بزرگ شدن شکم و چرا امروز تهوعم کم شده و .... باش. این استرسها از وقتی مثبت میشی شروع میشه و تمومی نداره

آنا جون این آزمایشایی ک دکتر برام نوشت  الان با این میشه قطعی گفت مشکل ایمنی ندارم ؟

عزیزم مشکل انعقادی که داری..... 

ایمنی رو نمیشه با اینا قطعی گفت مشکل نداری.... 

برا من همه اینا اوکی بودن اما سی دی مارکرام بالا بودن و با اونا مشکلم رو شد..... 

سلام گلم خوبی ؟ میگم آنا جون بی زحمت بگو من چکار کنم ، من ذخیره تخمدانم ۲ ولی متاسفانه به علت کم کار ...

عزیزم خوب خیلیا گی سی او بودن و مامان شدن...... 

انشالله که شما نیاز نخواهی داشت..... 

اما خوب میتونی با رسیدن به تخمدان‌ها کیفیت تخمک رو بالا ببری..... 

من کلا پس سی او نیستم و تجربش رو ندارم اما خوب یه سری کارها انجام میدن بر حسب شرایط..... 

ذخیرت چنده؟ 

کوتر تخمدان انجام دادی؟ 

مکمل قبل تخمگیری داشتی؟ 

وزنت چطوره؟ 

چربی داری؟ 

عزیزم نه نگران نباش منم تو هر دو بارداریم آنوکسان داشتم فقط.....  حالا احساس نیاز کنن نهایت دز ...

سلام عزیزم میشه درمورد دومین بارداریتون که طبیعی بود بگید مثلا اینکه مشکل ناباروریتون هنوز وجود داشت؟  هردو مشکل داشتید؟  زا یمان اولتون طبیعی بود یا سزارین؟  فاصله زمانی کم بین دوتا زایمانتون از نظر جسمی بهتون آسیب جدی نزد؟