2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوووه چقد بود😳😳😳مرسی عزیزم..کلا ازمایشاش چقد زمان میبره؟؟ینی مثلن ازمایشیش هست ک دیر جوابش بیاد؟

ببین عیار اون زمان رو میگم سال ۹۴....

برا من ایمنی انعقادی ۲ هفته گفته بودن فکر کنم 10 روزه حاظر شد.... 

کاریوتایپ میگفتن یه ماه اما اونم زودتر حاظر شد فکر کنم دو هفته ای. اما میگفتن ۳۰-۴۵ روز اما برا کسی که جنین فریز داره انجام این تست خیلی معنی نداره مگر اینکه انجام بده اگه مشکلی بود جنین اش رو پی جی اس کنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببین عیار اون زمان رو میگم سال ۹۴.... برا من ایمنی انعقادی ۲ هفته گفته بودن فکر کنم 10 روزه حاظر شد ...

ممنون عزیزم..ببخشید ی سوال دیگه اگه بین سیکل های انتقالم بیشتر از دو س ماه فاصله بیفته مشکلی پیش میاد واسه اون جنینا؟؟

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
سلام‌عزیزم ممنون از پاسخگویی هیچ کدوم برسی نشده فقط آزمایش هورمون و تیرویید دادم 

عزیزم پس خواهشا پیگیر انجامشون باش....

دیگه انصافا بعد سه بار نخوان برات بنویسن ظلمه در حقت.....

جون و روحت رو از سر راه نیاوردی که..... 

دنبالش باش حتما بررسی کنن برات.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی ممنون از راهنماییت حتما میگم چون من کلا ایمنی ضعیفه زود مریض میشم‌ فکر نمیکردم‌ مهم باشه 

عزیزم این ایمنی با اون ایمنی فرق داره..... 

این نقص ایمنی باعث میشه بدنت و رحمت با جنین مثل مهاجم برخورد کنه و از بین ببردش..... 

تا بررسی نشه نمیشه گفت مشکل داری..... 

وااای خدا دلت شاد کنه از صبح فقط گریه کردم رفتم سرم زدم ممنون عزیزم واقعا ممنون که هستید

فدات خانومی..... 

اتفاقا بنده خدا اصلا نگفته بودن جواب نمیگیری..... 

برداشت اشتباه کردین..... 

انشالله به همت خودت و دکترا و لطف خدا به زودی خبر مامان شدنت رو میدی شک نکن.... 

فقط حتما پیگیر کن بررسی کنن و آزهای تکمیلی رو برات بنویسن..... 

ممنون عزیزم..ببخشید ی سوال دیگه اگه بین سیکل های انتقالم بیشتر از دو س ماه فاصله بیفته مشکلی پیش میا ...

نه عزیزم...... 

من یکی از دوستام بعد چهار سال جنین فریزش رو چند ماه پیش انتقال داد برا بچه دوم شکر خدا +م شد.... 

اولا با ال دی که میخوردم به لک بینی میفتادم.....  اما مهمتر از اون من آسپرین که میخورم بدنم شر ...

چه جالب ممنون عزیزم

منم مشکل انعقادی دارم فقط انوکسا بهم داد یه بار لکه دیدم‌قبل انتقال و کنسل شد انتقالم دیگه اسپرین بهم نمیده نگران بودم برا اینکه مشکل انعقادی دارم مشکلی پیش نمیاد که نمیخورم ....

به سوال دیگه عزیزم من دو تا انتقال منفی داشتم 

برا انتقال سوم چیکار کنم که شانسم بره بالا 

جنینام بلاستن آز ایمنی انعقادی دادم و هیسترو هم شدم 

اینم بگم خودم مشکلی ندارم همسرم اسپرم ضعیفه 

فقط از آزمایشای ایمنی انعقادی که نوشتی اون cd های آخر رو ندادم لازمه بدم اونارو ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نه عزیزم......  من یکی از دوستام بعد چهار سال جنین فریزش رو چند ماه پیش انتقال داد برا بچه دوم ...

خیلی ممنون عزیزم😘😘😘سال خوبی داشته باشی

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
ممنون عزیزم..ببخشید ی سوال دیگه اگه بین سیکل های انتقالم بیشتر از دو س ماه فاصله بیفته مشکلی پیش میا ...

تازه ۴ سال چیزی نیست یه بار یه مطلبی میخوندم مادری دو تا از جنین‌هاش رو انتقال داده بود دو قلو شده بودن بعد یازده سال یکی دیگه انتقال داده بود اونم + شده بود یعنی عملا سه قلو بودن اما ۱۱ سال اختلاف سنی داشتن..... 

چون زمان لقاحشون یکی بوده فقط با یازده سال اختلاف زمانی انتقال داده شده بودن..... 

سلام عزیزم ، روز چند انتقالت ؟

ببین این بیبی چک خرابش کردی ، خیلی ادار ریختی داخلش ، باید ۳ قطره بریزی ، صبح حتما یکی دیگه تست کن 

ولی به نظر من مثبت میاد ، انشالله که صبح بزاری دقیق بهت بگم 😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
تازه ۴ سال چیزی نیست یه بار یه مطلبی میخوندم مادری دو تا از جنین‌هاش رو انتقال داده بود دو قلو شده ب ...

ممنون عزیزم..من کلا همیشه حس میکردم زیاد فریز بمونن ضعیف میشن

عزیزم من الان مراحل درمانم رو کوپی میکنم اگه بازم جای سوال بود در خدمتم. چون اونجا تا حد ممکن کامل و ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتید، من هیسترو هم دم مشکلی نبود، بغد تعطیلات میرم مرکز ببینم برام آزمایش مینویسن یا نه